11 Nisan 2016, Pazartesi 18:05:46

UTED teknisyenleri SHGM ile buluşturdu

Uçak Teknisyenleri Derneği (UTED) bugün THY Akademi'nin konferans salonunda bir seminer düzenledi.
  • Esat demirci hakkinda herkes bukadar sikayetci iken bilal eksi hala o adami nasil gorevde tutuyor hayret.adam senelerdir isleri karistirmaktan baska birsey yapmadi.yanina gittiginiz zaman yuzunuze bakmaz resmen odasinda kovar.telefonlara cevap vermez sonra seminere geldim hadi cozelim der.yeter artik
  • demek ki paralel yapının tamamı shgm den temizlenmemiş birde sunum yapıyorlar çok komik:) elektrik kablosu yapanlar şimdi havacı olmuş:))
  • Boş işler bunlar. O arkadastan vaz geçmiş herkes bir sorun çözeceğine inanmıyor kimse. Neden vaktini harcayıp seminere gitsinler ki
  • Körler sağırlar birbirini ağırlar. Herşeyi THY biliyor, onlara göre ayarlanacak. 3 günde değişen kuralları kim tartışabilecek? Konulan kurallar gerçekle uyuşuyor mu? Soru bankasını gerçekten bilgiye yönelik mi hazırlayabileceksiniz, kim kontrol edecek? Yine jet motorlu uçakta pervane, pervaneli uçakta aircondition türbini mi olacak, pervaneli uçakta merkezi bilgisayar sistemini ayarlayacak mısınız? 4 kişilik uçakta çıkış ışıkları nı arayacak mıyız???Yaklaşık 5000 teknisyenin lisans işlemlerini yönetecek kapasite var mı?
  • shgm ile olan kişisel sorunlarınızı dile getirmenizden genç teknisyenlere fırsat kaldı mı acaba ??
  • Sevgili meslektaşlarım Ankara dayız eskişehir e sınava gidip gelmek masraf ve yol parasıyla 100 TL sınav ücreti 70 TL etti mi 170 TL. Bu parayı EASA ya verip rahatlıkla size verilen kitaplara soru bankalarına çalışıp modüllerden geçebilirsiniz. YAŞASIN EASA!!!
  • mesleğe yeni başlayanlar biran önce EASA lisansı alarak shgm yi devreden çıkarmaya baksın!
  • DAYISI OLMAYAN ZATEN İŞE GİREMİYORKEN BİRDE LİSASLANDIRMAYIDA YAPAMAYAN OTORİTE İŞİN İÇİNE GİRİNCE HAYAT YAŞANMAZ HALE GELİYOR.İŞSİZ ONCA ARKADAŞIM GERİ ZEKALILIĞINDAN MI GİREMEDİ İŞE ? SORU BANKASI HAZIRLAYACAKLARDI SÖZDE... NE BİLİYORSUNKİ SORU BANKASI HAZIRLAYACAKSIN CANIM KARDEŞİM? BU KADAR İNSANIN AHINI ALAN BU YÖNETİCİLER BİZDEN UTANMIYORSANIZ ALLAHTAN UTANIN! ATPL MODÜLLERİ NASIL VERİLİYOR NASIL ÇALIŞILIYOR ÖRNEK ALAMAYACAK KADARMI BEYİN YOKSUNUSUNUZ.BİR AN EVVEL SORU BANKALARI OLUŞTURULMALI İNSANLARIN ÇALIŞABİLECEĞİ BİR KAYNAK OLUŞTURULMALI. NEYE GÖRE YAPIYORSUN KARDEŞ SINAVI ? SANAYİ Mİ BURASI USTAMDAN MI ÖĞRENECEM SINAVDA ÇIKACAKLARI ? ALLAH ISLAH ETSİN, ALLAH AKIL FİKİR VERSİN , ALLAH SİZLERE YARDIMCI OLMA DUYGUSU VERSİN İNŞALLAH.
  • KORKMAYIN FAZLA BİR ŞEY YAZMIYACAĞIM ÇÜNKÜ DEĞMEZ, OKUYAN DA YOK, DEĞERLENDİREN DE, MEŞHUR ZATIMIZA DEVLET ÖVÜNÇ MADALYASI VERSİNLER Kİ BU KADAR EMEĞİ,TECRÜBELİ KİŞİLERİ, KÜSTÜREREK HEVESLERİNİ KIRARAK VE DE OTORİTEYİ KALKAN YAPARAK KATLETTİ HELAL OLSUN. YARIN DIŞARIDAN TEKNİSYENDE TRANSFER EDERLER, BU DEVLETTİN MİLLETİN O KADAR ÇOK PARASI VARKİ GAVUR ELİNİ KAŞIYOR, EMEĞİ GEÇENLERE HELAL OLSUN.
  • Değerli Arkadaşlar, Yapılan toplantı olumlu neticeler alınması ve daha iyi nasıl yapılabilir toplantısı olarak yapıldı bana göre. Burada negativ yorum yazan arkadaşlara hayret ediyorum eğer varsa eleştiriniz yada dahi iyi olması için talebiniz çıkın oraya yetkililer karşınızda!! . Sorun sorularınızı yöneltin haa öz eleştiride mi ? Bulunacaksınız bulunun, enazından şartlar ve ortam eşit olsun ama buradan klavye silahşörlüğü yapmak daha tatlı geliyor olsa gerek. Yapmayın insanların işleri zorlaştırmaktan başka bir işe yaramaz. Zaten kimse yapılanı görmek istemez bireysel davranıyoruz bence. Yanlışa yanlışla gitmeyen birşeyleri daha iyiye gitmesi için çabalayan Sayın Demirci ve ekibine teşekkür ediyorum yolunuz açık olsun. Konu olan easa’yıda gördük kimlere yetki vermişler.. saygılarımla

Uçak Teknisyenleri Derneği'nin (UTED) geçtiğimiz hafta duyurduğu seminer, bugün Türk Hava Yolları Akademi binasındaki konferans salonunda gerçekleştirildi.

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü yetkililerinin de olduğu seminer saat 10.30'da başladı. SHGM'den Esat Demirci, Deniz Hepkul, Ahmet İhsan Hepkul ve Tuğba Şen'in katıldığı konferansta UTED Başkanı Necdet Aksaç da hazır bulundu. 

Kredilendirme, kalifiye personel, tecrübe defteri doldurma usul ve esasları konuları ile başlayan seminer, daha sonra açık oturum şeklinde soru-cevap şeklinde devam etti. Teknisyenlerin sorunlarına ilişkin çözüm önerilerinin sunulduğu seminere genç teknisyen adayların rağbet göstermemesi ise katılımcılar tarafından eleştiri aldı.













UTED teknisyenleri SHGM ile buluşturdu

Yorumlar Tüm Yorumlar (45)

!!!! ~ 8 yıl önce
Esat demirci hakkinda herkes bukadar sikayetci iken bilal eksi hala o adami nasil gorevde tutuyor hayret.adam senelerdir isleri karistirmaktan baska birsey yapmadi.yanina gittiginiz zaman yuzunuze bakmaz resmen odasinda kovar.telefonlara cevap vermez sonra seminere geldim hadi cozelim der.yeter artik

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:))) ~ 8 yıl önce
demek ki paralel yapının tamamı shgm den temizlenmemiş birde sunum yapıyorlar çok komik:) elektrik kablosu yapanlar şimdi havacı olmuş:))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Wolverine ~ 8 yıl önce
Boş işler bunlar. O arkadastan vaz geçmiş herkes bir sorun çözeceğine inanmıyor kimse. Neden vaktini harcayıp seminere gitsinler ki

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Teknisyen ~ 8 yıl önce
Körler sağırlar birbirini ağırlar. Herşeyi THY biliyor, onlara göre ayarlanacak. 3 günde değişen kuralları kim tartışabilecek? Konulan kurallar gerçekle uyuşuyor mu? Soru bankasını gerçekten bilgiye yönelik mi hazırlayabileceksiniz, kim kontrol edecek? Yine jet motorlu uçakta pervane, pervaneli uçakta aircondition türbini mi olacak, pervaneli uçakta merkezi bilgisayar sistemini ayarlayacak mısınız? 4 kişilik uçakta çıkış ışıkları nı arayacak mıyız???Yaklaşık 5000 teknisyenin lisans işlemlerini yönetecek kapasite var mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
genç teknisyen ~ 8 yıl önce
shgm ile olan kişisel sorunlarınızı dile getirmenizden genç teknisyenlere fırsat kaldı mı acaba ??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
moruk ~ 8 yıl önce
gençler konuşur eleştirir hır çıkarır sonra salakmı bunlar zaten adet yerini bulsun işleri genç teknisyen sen kafayımı yedin?
easaaaa ~ 8 yıl önce
Sevgili meslektaşlarım Ankara dayız eskişehir e sınava gidip gelmek masraf ve yol parasıyla 100 TL sınav ücreti 70 TL etti mi 170 TL. Bu parayı EASA ya verip rahatlıkla size verilen kitaplara soru bankalarına çalışıp modüllerden geçebilirsiniz. YAŞASIN EASA!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
çare ~ 8 yıl önce
mesleğe yeni başlayanlar biran önce EASA lisansı alarak shgm yi devreden çıkarmaya baksın!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İŞSİZ MEZUN ~ 8 yıl önce
DAYISI OLMAYAN ZATEN İŞE GİREMİYORKEN BİRDE LİSASLANDIRMAYIDA YAPAMAYAN OTORİTE İŞİN İÇİNE GİRİNCE HAYAT YAŞANMAZ HALE GELİYOR.İŞSİZ ONCA ARKADAŞIM GERİ ZEKALILIĞINDAN MI GİREMEDİ İŞE ? SORU BANKASI HAZIRLAYACAKLARDI SÖZDE... NE BİLİYORSUNKİ SORU BANKASI HAZIRLAYACAKSIN CANIM KARDEŞİM? BU KADAR İNSANIN AHINI ALAN BU YÖNETİCİLER BİZDEN UTANMIYORSANIZ ALLAHTAN UTANIN! ATPL MODÜLLERİ NASIL VERİLİYOR NASIL ÇALIŞILIYOR ÖRNEK ALAMAYACAK KADARMI BEYİN YOKSUNUSUNUZ.BİR AN EVVEL SORU BANKALARI OLUŞTURULMALI İNSANLARIN ÇALIŞABİLECEĞİ BİR KAYNAK OLUŞTURULMALI. NEYE GÖRE YAPIYORSUN KARDEŞ SINAVI ? SANAYİ Mİ BURASI USTAMDAN MI ÖĞRENECEM SINAVDA ÇIKACAKLARI ? ALLAH ISLAH ETSİN, ALLAH AKIL FİKİR VERSİN , ALLAH SİZLERE YARDIMCI OLMA DUYGUSU VERSİN İNŞALLAH.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BRAVO ESAT BEY ~ 8 yıl önce
KORKMAYIN FAZLA BİR ŞEY YAZMIYACAĞIM ÇÜNKÜ DEĞMEZ, OKUYAN DA YOK, DEĞERLENDİREN DE, MEŞHUR ZATIMIZA DEVLET ÖVÜNÇ MADALYASI VERSİNLER Kİ BU KADAR EMEĞİ,TECRÜBELİ KİŞİLERİ, KÜSTÜREREK HEVESLERİNİ KIRARAK VE DE OTORİTEYİ KALKAN YAPARAK KATLETTİ HELAL OLSUN. YARIN DIŞARIDAN TEKNİSYENDE TRANSFER EDERLER, BU DEVLETTİN MİLLETİN O KADAR ÇOK PARASI VARKİ GAVUR ELİNİ KAŞIYOR, EMEĞİ GEÇENLERE HELAL OLSUN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yeter artık ~ 8 yıl önce
Bravo cesur arkadaş.Gerçekleri söylediğin için çok teşekkürler.Bunlar tecrübeyi yok sayıyorlar git amerikaya iki günlük uydurma kurs gör gel lisansına işlet.Bu neyin zihniyeti bu memlekette amerikalıya ingilize almana eğitim verecek teknisyenler var.Ama shgm illede yurt dışı olsun diyor.İngilizce konuş ama işten anlama önemli değil.
eski adam ~ 8 yıl önce
Meşhur zatımıza biz en büyük madalyayı verdik zaten.Her halde evine gidince gönül rahatlığıyla ekmeğini huzur içinde yiyordur.Bizimki boğazımıza düğümleniyor.Kongodan teknisyen transfer edilir artık onların ingilizcesi mükemmel.
eskici ~ 8 yıl önce
GALİBA TEKNİSYENLERDEN HOŞLANMIYORLAR.BU MEMLEKETTE HERGÜN UÇAK DÜŞÜYOR HEP TEKNİSYENLERİN YÜZÜNDEN. Fe'ci BEY ONLARIN HEPSİNİ HİZAYA GETİRECEK.ÇOK BÜYÜK ADAM TEK TEK HALLEDECEK.MAĞRUR VE GURURLU.lisans, tecrübe, beceri,kabiliyet, eli anahtar tutmak filan neymiş önce ingilizce öğrensinler.Sanayimi burası?
erdal gödek ~ 8 yıl önce
Değerli Arkadaşlar, Yapılan toplantı olumlu neticeler alınması ve daha iyi nasıl yapılabilir toplantısı olarak yapıldı bana göre. Burada negativ yorum yazan arkadaşlara hayret ediyorum eğer varsa eleştiriniz yada dahi iyi olması için talebiniz çıkın oraya yetkililer karşınızda!! . Sorun sorularınızı yöneltin haa öz eleştiride mi ? Bulunacaksınız bulunun, enazından şartlar ve ortam eşit olsun ama buradan klavye silahşörlüğü yapmak daha tatlı geliyor olsa gerek. Yapmayın insanların işleri zorlaştırmaktan başka bir işe yaramaz. Zaten kimse yapılanı görmek istemez bireysel davranıyoruz bence. Yanlışa yanlışla gitmeyen birşeyleri daha iyiye gitmesi için çabalayan Sayın Demirci ve ekibine teşekkür ediyorum yolunuz açık olsun. Konu olan easa’yıda gördük kimlere yetki vermişler.. saygılarımla

Yanıtla

Kalan karakter 1000
demirden ..k geçmez ~ 8 yıl önce
ERDAL kolay gelsin sen kolayı bulmuşsun.Hayırlı işler.Sırtın yere gelmez artık.Fe senden vazgeçmez artık.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000