07 Şubat 2015, Cumartesi 12:31:58

UTED BAŞKAN ADAYI AKSAÇ LİSTESİNİ AÇIKLADI

Uçak Teknisyenleri Derneği'nin (UTED) 14 Şubat'taki 29. Seçimli Olağan Genel Kurulu'nda başkanlık için yarışacak olan Necdet Akşaç'ın listesi belli oldu.
  • necdet kendini kanitlamaya calisan bir aciz kisidir. arkasina sedat ali emanet gasbetini almis ahkam kesiyor. hat bakimdan toplamis birilerini guya utedi kurtaracak. necdet bize uzak isverenci havais yonetimine yakin ol.
  • Erhan Bey'in kadrosu daha sağlam görünmektedir. başarılar
  • Yorumlara bakıyorum da herkes uzman herkes bilirkişi. Sefa başkandan sonra uyku moduna geçen derneği hala çok iş yapmış edası ile pazarlayanlar yok mu.... Yahu hiç mi göremez oldunuz durumumuzu. Bırakın insanlara çamur atmayı da derneği nasıl canlandırırız onu düşünelim. Burada yorum yazanların eminim %90 ı oy bile kullanmaya gelmeyecek ve gelen 100 kişi o da aşağı yukarı 0,10 oynar derneğin yönetimini belirleyecek. Gelin ne derdiniz varsa 14/02/2015 günü kongrde söyleyin. İnsanlara çamur atarken de dikatli olun, çünkü onlar bizim içimizden çıktı ve en azından birşeyler yapmaya çalışıyorlar...
  • Şimdiden başarılar,yalnız dernekçiliği sakın Yavuz Güver'den öğrenmeye çalışmayın,zira size öğreteceği tek şey ; teknisyen sömürücülüğü olur!.
  • Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
  • Necdet abi senelerini sektore vermis deneyimli bir teknisyen, a dan z ye donanimli, bugune kadar yonetimde olanlara ve yqpilanlara bakarsak 2 senedir yilbasi esantiyonu bile organize edemeyen ekibe oy vermek bana mantiksiz geliyor, saygilar..
  • tek amacı başkan olup keyif sürmek isteyen bir kişi istemiyoruz başımızda bunun içinde erhan abiyi sonuna kadar destekliyoruz
  • bu listeyle cacık olmaz.. Erhan abi oyumuz sana !
  • Erhan Abi'nin başkan olması durumunda çok önemli gelişmeler sağlayacağına inanıyorum. Erhan Başkan'a bir şans verilmeli. En azından karşısında konuşan kişiyi dinliyor ve bazıları gibi küçümseyip hor görmüyor. Oyum sana helal olsun.
  • Benim dernek başkanım benimle çalışandan olmalı eli uçağa değmeyen masabaşı necdet beni temsil edemez zaten bir projesi de yok. Tek amacı başkan olmak emanetle beraber calusiyor. Uted yeni sendika olmayacak.

Uçak Teknisyenleri Derneği'nin  (UTED) 14 Şubat'taki 29. Seçimli Olağan Genel Kurulu'nda başkanlık için yarışacak olan Necdet Akşaç'ın listesi belli oldu.

Bir açıklamayla listesini duyuran Aksaç, güçlü UTED vurgusu yaptı.

İşte Necdet Aksaç'ın açıklaması ve listesi:

Sayın ilgililer,

Son yıllarda Uçak Teknisyenleri Derneğinin (UTED) değerli üyeleri mevcut yönetimler tarafından temsil edilememiş ve küstürülmüştür. Bugün aktif üye sayısı yönetimdeki arkadaşlar tarafından telaffuz edilememektedir.

Güçlü UTED günden güne erimiştir

14 Şubat 2015 Cumartesi günü yapılması planlanan UTED’imizin 29. Olağan Genel Kurulunu, değişimin ve dönüşümün başlangıcı olarak görüyoruz. Son yıllarda üye hakları ve kazanımları ile ilgili doğru duruş gösteremeyen yönetimin değişmesi gerektiğini düşünerek yola çıktık yönetime aday olduk.

Üyelerimizle birlikte çalışarak UTED in özlenen etkin ve ses getiren gücüne kavuşmasını sağlayacağız.

Sektör çalışanlarının derneği olacağız. Yapacağımız çalışmalarla fark yaratacağız, UTED üyeliğini cazip hale getireceğiz ve üye sayımızı artıracağız.

Aşağıda listelenen çalışmaları ve daha fazlasını gerçekleştirmek için bilgiye, iletişime, sinerjiye ve enerjiye sahip heyecanlı bir ekip ile yola çıktık. Üyemiz ile birlikte, üyemizin sorunlarını çözmeye geliyoruz. Sorunu olan arkadaşların çözümü olacağız.

• Üyelerimizi ve Sektörü etkileyen ulusal ve uluslararası otorite yayınlarını takip edeceğiz. Yürürlüğe girmesi planlanan yayınların içeriği ile ilgili üyelerimizi bilgilendireceğiz. 

• Ülkemizdeki Ucak Bakim Personeli Lisanslandırmasında ve lisans dönüşümünde meydana gelen hataların düzeltilmesi için çalışacağız.

• Çağdaş, yenilikçe ve şeffaf bir yönetim anlayışı ile Derneğimizin mali yapısını da belirli periyodlarla (üç aylık) olarak üyelerimizle paylaşacağız.

• Üyelerimizin ve sektör çalışanlarının, mevzuat ve mesleki bilgi ve becerilerini geliştirmek için Konferanslar düzenleyeceğiz.

• İş Sağlığı ve Güvenliği kurullarında, üyelerimizi ilgilendiren kararlarda söz sahibi olmasını sağlayacağız.

• Dergimizin içeriğini üyelerimizden gelen geri bildirimlere uygun olarak yeniden belirleyeceğiz. Aylık yayınlanan Dergimizde, mesleki içerikli yayınları artıracağız.

• İnternet sitemizi bilgi paylaşımı için etkin olarak kullanacağız.

• Uçak Teknisyeni niteliklerinin belirlenmesi için oluşturulan Mesleki Yeterlilik Kurullarında aktif olarak görev alacağız.

• Sosyal aktivitelerle üyelerimizin sektörle kaynaşmasını ve kendilerini ayrıcalıklı ve değerli hissetmelerini sağlayacağız.

• Üyelerimizin kazanımları için, sektörün diğer tüzel kişi ve kişilikleri ile diyalog içerisinde olacağız. Üyelerimizin destegi ile sorunları çözmek için çalışacağiz.

Necdet AKSAÇ
29. Dönem UTED Yönetim Kurulu Adayı


Necdet Aksaç'ın listesi:


 

UTED BAŞKAN ADAYI AKSAÇ LİSTESİNİ AÇIKLADI

Yorumlar Tüm Yorumlar (73)

Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
necdet kendini kanitlamaya calisan bir aciz kisidir. arkasina sedat ali emanet gasbetini almis ahkam kesiyor. hat bakimdan toplamis birilerini guya utedi kurtaracak. necdet bize uzak isverenci havais yonetimine yakin ol.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
önemli ~ 9 yıl önce
Erhan Bey'in kadrosu daha sağlam görünmektedir. başarılar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dolapdereli ~ 9 yıl önce
Yorumlara bakıyorum da herkes uzman herkes bilirkişi. Sefa başkandan sonra uyku moduna geçen derneği hala çok iş yapmış edası ile pazarlayanlar yok mu.... Yahu hiç mi göremez oldunuz durumumuzu. Bırakın insanlara çamur atmayı da derneği nasıl canlandırırız onu düşünelim. Burada yorum yazanların eminim %90 ı oy bile kullanmaya gelmeyecek ve gelen 100 kişi o da aşağı yukarı 0,10 oynar derneğin yönetimini belirleyecek. Gelin ne derdiniz varsa 14/02/2015 günü kongrde söyleyin. İnsanlara çamur atarken de dikatli olun, çünkü onlar bizim içimizden çıktı ve en azından birşeyler yapmaya çalışıyorlar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Şimdiden başarılar,yalnız dernekçiliği sakın Yavuz Güver'den öğrenmeye çalışmayın,zira size öğreteceği tek şey ; teknisyen sömürücülüğü olur!.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
C/s ~ 9 yıl önce
Necdet abi senelerini sektore vermis deneyimli bir teknisyen, a dan z ye donanimli, bugune kadar yonetimde olanlara ve yqpilanlara bakarsak 2 senedir yilbasi esantiyonu bile organize edemeyen ekibe oy vermek bana mantiksiz geliyor, saygilar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
lüfen dikkat ~ 9 yıl önce
tek amacı başkan olup keyif sürmek isteyen bir kişi istemiyoruz başımızda bunun içinde erhan abiyi sonuna kadar destekliyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
bu listeyle cacık olmaz.. Erhan abi oyumuz sana !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
A Katagori ~ 9 yıl önce
Erhan Abi'nin başkan olması durumunda çok önemli gelişmeler sağlayacağına inanıyorum. Erhan Başkan'a bir şans verilmeli. En azından karşısında konuşan kişiyi dinliyor ve bazıları gibi küçümseyip hor görmüyor. Oyum sana helal olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
emanet:necdet ~ 9 yıl önce
Benim dernek başkanım benimle çalışandan olmalı eli uçağa değmeyen masabaşı necdet beni temsil edemez zaten bir projesi de yok. Tek amacı başkan olmak emanetle beraber calusiyor. Uted yeni sendika olmayacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
LAZ ~ 9 yıl önce
SEFA GİTTİ DERNEK HİKAYE OLDU.BU BÖYLE BİLENE.
OSMAN ~ 9 yıl önce
Ayhan dogan seni görmek güzel.habomdan sevgiler

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000