18 Mayıs 2013, Cumartesi 14:27:20

UTAIR UÇAĞININ İNİŞ TAKIMLARI ALEV ALDI!

Rusya'da Saratov-Moskova seferini yapan UTair Havayolları'na ait yolcu uçağının piste teker koyar koymaz iniş takımları alev aldı...
  • Antalya sanayide mehmet usta tarafindan tasarim edilip lastik degistirme söküm takim seti ile takilan lastik böyle yanar iste , görün .. Allaha emanet yolcular ve patron..
  • olay ucuz atlatılmış daha kötü şekilde olabilirdi,inerken iniş takımları kırılabilirdi,pist dışına çıkabilirdi ama bütün bunlar olmamış
  • Park freni devrede kalmıştır...
  • bisiklet lastiklerini uçağa takarlarsa olacağı bu
  • bu rusya da hersey olur.o kadar sacma sapan insan dolu ki.hanimefendiler haric.

Saratov-Moskova seferini yapan UTair Havayolları'na ait Boeing 737 tipi yolcu uçağı, Vnukovo Havalimanı'nın pistine teker koymasının ardından iniş takımları alev aldı. Güçlükle duran uçağın yolcuları tahliye edilirken, o anlar saniye saniye görüntülendi.

Yolcuların panikle uçağının kanadının üzerinden atladığı görülürken, bazı yolcuların yaşadıkları panik nedeniyle hastaneye götürüldüğü öğrenildi.

136 yolcusu bulunan uçağa itafiye ekipleri müdahale ederek yangını söndürürken, havalimanı yaklaşık 2 saat uçuşlara kapatıldı. Bakıma alınan uçakla ilgili açıklama yapan yetkililer, yangının nedenini henüz tespit edemediklerini, ancak büyük bir facianın erken müdahaleyle önlendiğini bildirdi.

Uçağın bakıma alınmasının ardından pistin temizlenmesiyle havalimanı tekrar uçuşlara açıldı.
 

UTAIR UÇAĞININ İNİŞ TAKIMLARI ALEV ALDI!

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
Antalya sanayide mehmet usta tarafindan tasarim edilip lastik degistirme söküm takim seti ile takilan lastik böyle yanar iste , görün .. Allaha emanet yolcular ve patron..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camaroth ~ 11 yıl önce
olay ucuz atlatılmış daha kötü şekilde olabilirdi,inerken iniş takımları kırılabilirdi,pist dışına çıkabilirdi ama bütün bunlar olmamış

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mr. E ~ 11 yıl önce
Park freni devrede kalmıştır...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dc3 ~ 11 yıl önce
bisiklet lastiklerini uçağa takarlarsa olacağı bu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vay bee !! ~ 11 yıl önce
böyleleri de var ya !!!
rus ~ 11 yıl önce
bu rusya da hersey olur.o kadar sacma sapan insan dolu ki.hanimefendiler haric.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000