22 Eylül 2009, Salı 08:29:02

Usta, ödülü kapar mı?

Bu yıl 46'ıncısı düzenlenecek olan Altın Portakal Film Festivali'nde 16 film kıyasıya bir rekabet yaşayacak. Festivalin favori filmleri arasında havacıların yakından tanıdığı bir film de var...
  • Havacılık tutkusuyla dolup taşan ve bin bir emekle oya gibi işlenmiş USTA sezonun en son filmlerinden biriydi ve ne yazık ki seyircinin dikkatinden kaçan bir film oldu. Umarım Antalya USTA'yı bağrına basar ve filmi seven ve filme emeği geçen herkesin göğsünü kabartır.
  • Bu film havacılığın ötesinde , günümüze de değişil bir açıdan bakıyor. Film en iyi ödülleri toplyacaktır.Umarım film komitesi eş ve dosta dağıtım yapmaz ise.. HAVACILAR , BU FİLMİ SİNEMADA mutlaka izleyin..Hamasi nutukları bırakın ve izleyin olur mu ...

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve festivali düzenleyen Antalya Kültür ve Sanat Vakfı (AKSAV) Başkanı Mustafa Akaydın, 10-17 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek 46. Altın Portakal Film Festivali'ne katılacak 16 aday film geçtiğimiz hafta açıklanmıştı.

Uçak yapma tutkusunu hayatının merkezinde gören bir erkekle, kendisini kocasının hayatının merkezinde görmek isteyen bir kadının bitmeyen çekişmesini konu alan Usta filmi bu yılın en iddialı filmlerinden birisi...

Özellikle havacılar tarafından büyük bir ilgi gören Usta, yönetmen ve senarist Bahadır Karataş'ın ilk uzun metraj filmi.

Senaryosu Ayfer Tunç ve Bahadır Karataş'a ait filmin başrollerinde Yetkin Dikinciler, Fadik Sevin Atasoy, Şevket Çoruh ve Hasibe Eren var.

16 FİLM ÖDÜL İÇİN YARIŞACAK

Festivale başvuran 43 film arasından ön jürinin seçtiği yarışmacı 16 film, Emre Şahin'in ilk filmi "40", Kutluğ Ataman'ın yönettiği "Aya Seyahat", Meriç Demiray'ın ilk filmi "Babam Büfe", İlksen Başarır'ın ilk filmi "Başka Dilde Aşk", Onur Ünlü'nün yönettiği "Beş Şehir", İnan Temelkuran'ın yönettiği "Bornova Bornova", Murat Saraçoğlu'nun yönettiği "Deli Deli Olma", Ümit Ünal'ın yönettiği "Gölgesizler", Orhan Eskiköy ve Özgür Doğan'ın birlikte imza attıkları ilk filmleri "İki Dil Bir Bavul", Yavuz Özkan'ın yönettiği "İlkbahar Sonbahar", Mehmet Bahadırer ve Maryna Gorbach'ın birlikte kamera arkasına geçtikleri ilk filmleri "Kara Köpekler Havlarken", Zeki Demirkubuz'un yönettiği "Kıskanmak", Reha Erdem'in yönettiği "Kosmos", Miraz Bezar'ın ilk filmi "Min Dit", Bahadır Karataş'ın ilk filmi "Usta" ve Mahmut Fazıl Coşkun'un ilk filmi "Uzak İhtimal"den oluşuyor.

Usta, ödülü kapar mı?

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Havacılık tutkusuyla dolup taşan ve bin bir emekle oya gibi işlenmiş USTA sezonun en son filmlerinden biriydi ve ne yazık ki seyircinin dikkatinden kaçan bir film oldu. Umarım Antalya USTA'yı bağrına basar ve filmi seven ve filme emeği geçen herkesin göğsünü kabartır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bu film havacılığın ötesinde , günümüze de değişil bir açıdan bakıyor. Film en iyi ödülleri toplyacaktır.Umarım film komitesi eş ve dosta dağıtım yapmaz ise.. HAVACILAR , BU FİLMİ SİNEMADA mutlaka izleyin..Hamasi nutukları bırakın ve izleyin olur mu ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000