20 Eylül 2011, Salı 12:30:38

USAŞ GİTTİ GİDİYOR...

Usaş, hissedarları Gate Gourmet Participations Espana SL'nin, hisselerinin satışı için adaylarla görüşmelere devam edildiğini açıkladı...
  • Yandaşların avukatları yine kalemi eline almış...
  • USAŞ Türkiyede ilk yabancıya özelleşen firmamızdır ve bu özelleşme sonucu SAS Partnerden ikram sistemi ve şirket kültürü öğrenildi, Gategourmet e devrinden sonra yavaş yavaş hantallaşmaya başladı, Texas Pasific e satıldıktan sonra yatırmlar vs. tamamen durduruldu haliyle ikram kalitesinde de düşüşler başladı. Do&Co bu yapının üzerine inşa edilmiş, kendi kültürüyle USAŞ kültürünü sentezlemiştir. İkram kalitesi ve lezzeti tartışılmaz çünkü dünya birincisi oldu. Ayrıca THY ortaklığı ile de milli bir kuruluş haline getirilmiştir. Herşey doğar, büyür, ölür. USAŞ miadını tamamladı Do&Co ise doğum sancısını atlattı daha da büyüyecek. Sezarın hakkı Sezara...
  • kabul edin ki doco ikramda şuanda 1 numara ki sadece THY na hizmet vermiyo Usaş zamanında günde 10,000 yolcuya ikram verdiklerinde seviniyolardı. Şu anda Turkish doco günde oratalama 110,000 kişiklik bi hizmet veriyor .
  • Sanki DOCO nun daha önce lokantacı olduğunu duydum bende. Herhalde viyanadaydı. Ama hakikaten USAŞ ın eline su bile dökemez.
  • allah aşkına do-co yumu hedef aldınız şimdi, elinizi vicdanınıza koyup ondan sonra lokantacı deyin bence gayet profesyonelce iş yapıyorlar, usaş a da lafımız yok ama onlara yemek yapımı yada tabak hazırlama ilhamı yukardan mı geldi ?
  • USAS ve Gate Gourmet uçak ikramında bir numaraydı. Ondan öğrenilecek daha çok şey vardı. Ama ne yazık ki yandaşları zengin etmek için lokantacılara ikram yaptırmaya başladılar.
USAŞ Uçak Servisi A.Ş, hissedarları Gate Gourmet Participations Espana SL'nin, hisselerini 3. kişilere satışı için adaylarla görüşmelere devam ettiğini bildirdi.

USAŞ'ın Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayımlanan özel durum açıklamasında, 20 Temmuz 2011'de, şirket hisselerinin yaklaşık yüzde 56,25 oranında hissedarı Gate Gourmet Participations Espana SL'nin, elindeki şirket hisselerinin tamamını ihale yoluyla 3. kişilere satmak için karar verdiği ve kamuoyuna duyurduğu hatırlatıldı.
 
Açıklamada, son olarak Gate Gourmet Participations Espana SL'nin elindeki USAŞ hisselerinin planlanan satışı için gizlilik sözleşmesi imzalamış olduğu taraflardan gelen teklifler üzerindeki değerlendirmesi sonucunda bahsi geçen teklif sahipleri arasından belirlenen adaylarla görüşmelere devam etmeye karar verdiğini belirtildi.
 
Açıklamada, ''Fakat henüz söz konusu teklif sahipleri ile sürece ilişkin herhangi bir kesin mutabakat sağlanmış olmadığını yine Gate Gourmet Participations Espana SL'den öğrenmiş bulunmaktayız'' denildi.

(Gazeteport)
USAŞ GİTTİ GİDİYOR...

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 13 yıl önce
Yandaşların avukatları yine kalemi eline almış...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
USAŞ Türkiyede ilk yabancıya özelleşen firmamızdır ve bu özelleşme sonucu SAS Partnerden ikram sistemi ve şirket kültürü öğrenildi, Gategourmet e devrinden sonra yavaş yavaş hantallaşmaya başladı, Texas Pasific e satıldıktan sonra yatırmlar vs. tamamen durduruldu haliyle ikram kalitesinde de düşüşler başladı. Do&Co bu yapının üzerine inşa edilmiş, kendi kültürüyle USAŞ kültürünü sentezlemiştir. İkram kalitesi ve lezzeti tartışılmaz çünkü dünya birincisi oldu. Ayrıca THY ortaklığı ile de milli bir kuruluş haline getirilmiştir. Herşey doğar, büyür, ölür. USAŞ miadını tamamladı Do&Co ise doğum sancısını atlattı daha da büyüyecek. Sezarın hakkı Sezara...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
kabul edin ki doco ikramda şuanda 1 numara ki sadece THY na hizmet vermiyo Usaş zamanında günde 10,000 yolcuya ikram verdiklerinde seviniyolardı. Şu anda Turkish doco günde oratalama 110,000 kişiklik bi hizmet veriyor .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sanki DOCO nun daha önce lokantacı olduğunu duydum bende. Herhalde viyanadaydı. Ama hakikaten USAŞ ın eline su bile dökemez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
allah aşkına do-co yumu hedef aldınız şimdi, elinizi vicdanınıza koyup ondan sonra lokantacı deyin bence gayet profesyonelce iş yapıyorlar, usaş a da lafımız yok ama onlara yemek yapımı yada tabak hazırlama ilhamı yukardan mı geldi ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
USAS ve Gate Gourmet uçak ikramında bir numaraydı. Ondan öğrenilecek daha çok şey vardı. Ama ne yazık ki yandaşları zengin etmek için lokantacılara ikram yaptırmaya başladılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000