05 Ağustos 2010, Perşembe 08:29:52

USAŞ GERİ DÖNÜYOR

Uçak Servisi A.Ş (USAŞ), şirket paylarının yeniden İMKB kotuna alınarak Ulusal Pazar'da işlem görmesi için İMKB Başkanlığı'na başvuracak.
  • inanması güç ama gerçekleşmesi olanaksız değil yaktilar koskoca şirketi yazık
  • USAŞ geri dönmüyor diye üzülmeyin. Çok yakın zamanda havacılık ikram tecrübesi ve son teknoloji donanımı ile beklenen firma hizmet vermeye başlayacak.
  • Keşke ikram vermeye geri dönseydi de, diğer şirketlerde biraz birşeyler öğrenseydi. Bütün lokantacılar ikramcı oldu. Avrupada lokantası olanın sonu Türkiyemizde ikram kuruluşu olarak devam ediyor ne hikmetse.
USAŞ'ın Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayımlanan açıklamasında, İMKB Başkanlığı'nın 8 Temmuz 2010 tarihli açıklamasında, USAŞ hisse senetlerinin Borsa kotundan çıkarılarak, II. Ulusal Pazar'da işlem görmeye başlamasına karar verildiği anımsatıldı.

Şirketin tüzel kişiliğinin devam ettiği ve ekonomik bulduğu alanlarda faaliyet gösterme olanağına sahip olduğu belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

''İMKB'nin şirketimiz payları için aldığı kottan çıkarma ve Pazar değişikliği kararındaki gerekçeler de dikkate alınarak, yeni faaliyet olanaklarının araştırılmaya devam edilmesine, bu konuda somut gelişmeler olduğunda derhal kamuya duyurulmasına ve şirketimiz paylarının tekrar İMKB kotuna alınarak, Ulusal Pazarda işlem görmesi için gerekli başvurunun İMKB Başkanlığı'na yapılmasına karar verilmiştir.''
USAŞ GERİ DÖNÜYOR

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
inanması güç ama gerçekleşmesi olanaksız değil yaktilar koskoca şirketi yazık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
USAŞ geri dönmüyor diye üzülmeyin. Çok yakın zamanda havacılık ikram tecrübesi ve son teknoloji donanımı ile beklenen firma hizmet vermeye başlayacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Keşke ikram vermeye geri dönseydi de, diğer şirketlerde biraz birşeyler öğrenseydi. Bütün lokantacılar ikramcı oldu. Avrupada lokantası olanın sonu Türkiyemizde ikram kuruluşu olarak devam ediyor ne hikmetse.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000