27 Haziran 2009, Cumartesi 07:50:07

UPS Unspet'i de aldı

Dünya kargo devi UPS, 20 yıldır Türkiye’deki faaliyetlerini yürüten acentesi Ünsped Paket’i satın alarak, 2009 yılındaki en büyük satın alma işlemine imza attı.

ABD’nin en büyük ikinci işvereni olan UPS, aralarında Dubai’nin de bulunduğu 20 ülkeyi Türkiye’ye bağladı. UPS Uluslararası Başkanı Dan Brutto, “Müşterilerimiz yatırım için bu bölgeyi gösterdi; biz de burayı merkez seçtik” dedi.

55.1 milyar dolar ciro ile dünyanın en büyük kargo şirketi olan UPS, 20 yıldır Türkiye’deki faaliyetlerini yürüten acentesi Unsped Paket’i satın aldı. Unsped ile ortak girişim anlaşması da imzalayan UPS, Ünsped CEO’su Haluk Ündeğer’i Türkiye, Ortadoğu ve Orta Asya bölgelerinin başına getirdi. Krize rağmen Türkiye’ye gelerek UPS’in 2009 yılı içinde yaptığı en büyük satınalma işlemini gerçekleştirdiklerini belirten UPS Uluslararası Başkanı Dan Brutto, geçen ay Slovenya’da küçük çaplı bir satınalma işlemi gerçekleştirdiklerini ancak Türkiye operasyonuyla birlikte bölgeyi de kapsayan anlaşmanın 2009 yılı içinde attıkları en büyük adım olduğunu söyledi.

Hürriyet

UPS Unspet'i de aldı

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000