20 Nisan 2011, Çarşamba 08:15:59

UNUTULAN EŞYALAR SAHİPLERİNİ BEKLİYOR

Havalimanında unutulmuş eşyalar yeni sahiplerini bekliyor...
  • 6 ay bekleniyor 6 ay kimse başvuru yapmaz ise o eşyada satışa çıkarılıyor..
  • Kişinin unuttuğu eşya üzerindeki hakkı ne zaman son buluyor acaba?
Atatürk Havalimanı'nın Dış Hatlar Terminali'nde unutulan yaklaşık 10 kamyon eşya, Avcılar'da satışa çıkarıldı.

Açılan valizlerden çıkan ilginç eşyalar arasında mikroskoptan zıpkına, sörf tahtasından koltuk değneklerine kadar bir çok ürün bulunuyor.

Piyasaya göre fiyatları oldukça uygun olan eşyalar arasında çeyizlik eşyalarla dolu bavul da yer alıyor. Avcılar Marmara caddesi Çağatay İş Merkezi'nde bir mağazada satışa çıkarılan unutulmuş ürünler yeni sahiplerini bekliyor.

Unutkan vatandaşların yolculukları sırasında Atatürk Havalimanı Dış hatlarda bıraktığı eşyalar ihale usulü ile bir esnaf tarafından satın alındı. Yaklaşık 10 kamyon olan eşyalar içerisinde cep telefonları, bilgisayarlar, elbiseler, oyuncaklar, kameralar, fotoğraf makineleri, mikroskop ve hatta hac malzemeleri konulmuş bavullar bulunuyor. Satışa sunulan bütün ürünlere vatandaşlar büyük ilgi gösteriyor. Normal fiyatlarının yüzde 60 daha uygununa satılan ürünler, yeni sahiplerine ulaşmayı bekliyor. .

Yaklaşık 13 yıldır ihale ile havalimanı ürünlerini alan iş yeri sahibi Aziz Korkmaz, fiyatların normalden çok ucuz olduğu için vatandaşın yoğun ilgi göstereceğini belirtti. Bavullardan ilginç eşyalar çıktığını belirten Korkmaz, örnek olarak rafta duran mikroskobu gösterdi. Ürünlerin piyasaya göre yarı fiyatına sattıklarını açıklayan Korkmaz, " Piyasada bile bulamayacağınız her şey burada mevcut. Bavullar açıldıkça ilginç eşyalar da çıkmaya devam ediyor. Şuan mikroskop, zıpkın ve sörf tahtasının yanı sıra, elbiseler çeşitli elektronik eşyalar da satılacak." diye konuştu.

(Zaman)
UNUTULAN EŞYALAR SAHİPLERİNİ BEKLİYOR

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
6 ay bekleniyor 6 ay kimse başvuru yapmaz ise o eşyada satışa çıkarılıyor..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Kişinin unuttuğu eşya üzerindeki hakkı ne zaman son buluyor acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000