15 Temmuz 2013, Pazartesi 15:55:40

ÜNLÜLERDEN HEYECAN VERİCİ DENEME!

Geçtiğimiz hafta atlayış sezonunun açılışını gerçekleştiren Gökçen Havacılık Efes Dropzone’da ünlüler de sıradışı bir deneyim yaşadılar...
  • Eğitim ve THK? puhahahaha Mikrolight? Pilotunuz sizi uçururken yalnızca size ait olacak muhteşem gökyüzü görüntüleri yakalamanın keyfini çıkarın heee?? Siz sakın uçmayn!!! puhahahahaha
  • Meryem hocam Allah emniyetli atlayislar nasip etsin. yazan:asla motoru calisan bir ucaktan parasutle atlamayacak pilot

Gökçen Havacılık’ın geçtiğimiz hafta açılışını yaptığı Efes Dropzone’daki sezon açılışı sırasında serbest paraşütçüler 8way ve 9way atlayış denemeleri yaparken, Redbull flugtag 3ncüleride ilk defa tandem atlayış yapt. Ayrıca atlayış deneyimini yaşayanlardan bazıları da ekranların tanıdık simaları oldu.

İlk kez atlama heyecanına katılan bazı ünlüler, benzersiz bir tecrübe yaşadıklarını belirterek yeniden yaşanması gereken bir heyecan olduğunu belirttiler.

Atlayış yapan ünlülerden Model Grubu’nun solisti Fatma Turgut, ilk kez tandem atlayış yaparak, duyduğu heyecanı ‘inanılmaz’ olarak tarif etti. Ayrıca, Hayko Cepkin, Yalan Dünya dizisi oyuncularından Güpse Özay, İrem Sak ve Can Bonomo da atlayış deneyimini yaşayan diğer ünlülerdi.

Güpse Özay; ‘İlk defa atladım ve hayatımın en büyük korku ve heyecanını birlikte yaşadım. En önemli sonucu da ölümün bu kadar yakınken hayatta neden her şeyi kendimize dert ettiğimizin gereksizliğini anlamış olmam oldu. Artık atlayışa devam edeceğim ve hiçbir şeyi kendime dert etmeyeceğim’ dedi.

İşte sıradışı deneyimin çeşitleri

Herkes için: Tandem Atlayış

Sadece 15 dakikalık bir brifing sonrasında tecrübeli tandem pilotları eşliğinde 4000 metreden atlayış yaparak; 200 km hızla 45 saniye serbest düşüşten sonra açılan çift kişilik paraşüt ile Efes Antik Kenti üzerinde süzülüp doyumsuz bir Ege manzarasının keyfini çıkarırsınız. Dahası, hava kameramanlarımız uçaktan çıkışınızdan yere inişinize kadar atlayışınızı kaydedip bu muhteşem macerayı paylaşabilmenizi sağlar.

Paraşütçü olmak isteyenler için: HSD  (Hızlandırılmış Serbest Düşüş) Eğitimi

HSD eğitimi ile yalnızca 1 hafta içinde tek başına atlayış yapabilir seviyeye gelir; dünyanın tüm atlayış merkezlerinde atlayış yapma şansını yakalarsınız. Program, 2 günlük yer eğitiminin ardından iki eğitmen ve tek eğitmen eşliğinde 4000 metreden atlayışlarla tamamlanır.

Serbest Paraşütçüler için: Yıl Boyu Atlayış

Serbest paraşütçüler, Efes’in uçuşa elverişli iklimi sayesinde yıl boyu atlayış yapabilir, branş eğitimleri alabilir, yeteneklerini artırabilirler.

Uçmak için alternatif arayanlar için: Microlight

Doğanın ve tarihin Ege’de yarattığı tüm güzellikler yelken kanadınızın altında… Pilotunuz sizi uçururken yalnızca size ait olacak muhteşem gökyüzü görüntüleri yakalamanın keyfini çıkarın.

Ege’yi bir de gökyüzünden izlemek isteyenler için: Uçakla Mavi Tur

Alçak irtifadan uçan 4 ve 8 kişilik uçaklarla 30 dakika ya da 1 saat sürecek, rotasını sizin belirleyeceğiniz gökyüzü gezintileri yapabilirsiniz.






 

ÜNLÜLERDEN HEYECAN VERİCİ DENEME!

Yorumlar

Eğitim? ~ 11 yıl önce
Eğitim ve THK? puhahahaha Mikrolight? Pilotunuz sizi uçururken yalnızca size ait olacak muhteşem gökyüzü görüntüleri yakalamanın keyfini çıkarın heee?? Siz sakın uçmayn!!! puhahahahaha

Yanıtla

Kalan karakter 1000
A.G ~ 11 yıl önce
Meryem hocam Allah emniyetli atlayislar nasip etsin. yazan:asla motoru calisan bir ucaktan parasutle atlamayacak pilot

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000