20 Eylül 2008, Cumartesi 17:18:14

Ünlü yıldızın Learjet'i düştü!

Blink-182 grubunun çılgın bateristi Travis Barker ve Amerika’nın popüler DJ’lerinden DJ AM’in de içerisinde bulunduğu Bombardier Learjet modeli yolcu jeti, Güney Carolina Havaalanı’ndan kalkışı sırasında düştü.

Uçak içerisinde bulunan 4 kişi olay yerinde hayatını kaybederken, Travis Barker ve DJ AM ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Hastane yetkilileri de MTV’deki “Meet the Barkers” adlı reality şovdan da tanınan Travis Barker’ın ağır yaralı olarak hastaneye getirildiğini doğruladı.

Hastaneye getirilen yaralıların durumlarının ağır olduğu vurgulandı. Çok ciddi yanıkları ve enfeksiyonları olan yaralılar için Augusta’ daki yanık merkezinden yardım istendi. Durumu ciddiyetini koruyan Barker’ın hayatta kalıp kalmayacağı bilinmiyor.

Barker, Gavin DeGraw ve DJ AM cuma gecesi Jane's Addiction grubunun solisti Perry Farrell ile sahne almıştı. Farrell ve DeGraw’ın da uçakta olup olmadığı henüz bilinmiyor. Federal görevliler iki yolcu ve iki uçuş görevlisinin öldüğünü doğruladılar.

Columbia Valisi Bob Coble, olayın trajik ve korkunç olduğunu ifade ederek üzüntü duyduğunu dile getirdi.

Barker ve Goldstein’in birlikte TRVSDJ-AM adı altında sahne aldıkları biliniyor. Blink-182’den ayrılan Barker, artı kırk dört (+44) adı altında yeni bir rock grubu kurmuştu. "Meet the Barkers" adlı reality şovda evli olduğu eski ABD güzeli Shanna Moakler ile birlikte yer alıyordu. Program, evli çiftin aşk dolu hayatını ve yaşadıklarını gözler önüne seriyordu. Diğer yaralı star Goldstein’in ise Nicole Richie ile nişanlandığı ancak çiftin daha sonra ayrıldığı öğrenildi.

Ünlü yıldızın Learjet'i düştü!

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000