13 Ağustos 2014, Çarşamba 08:32:39

ÜNLÜ SOLİST HAVAYOLU ŞİRKETİ KURACAK

Dünyaca ünlü heavy metal müzik grubu Iron Maiden'ın solisti Bruce Dickinson havayolu şirketi kurmaya karar verdi.
  • Kaliteli olacağına inanıyorum.
  • Ucurmaya devam
  • Adam Heavy metalci tutupta Low cost şirket kurmaz herhalde:D

Efsanevi müzik grubu Iron Maiden'ın ünlü solisti Bruce Dickinson, aynı zamanda bir havacılık sevdalısı...  Pilotlukta 25 yıllık bir geçmişe sahip olan Dickinson, şimdi "yeni solo" hamlesine odaklanmış durumda. Dickinson, geçtiğimiz yıl havayolu şirketlerine leasing, uçak bakımı ve pilot eğitimi hizmetleri veren bir şirket kurmuştu.

The Wall Street Journal'da yer alan habere göre; Dickinson, Cardiff Aviation adındaki şirketinin birkaç yıl içinde 10 uçaktan oluşan bir filo oluşturmayı ve Galler'deki St.Athan köyünde bulunan 12 bin metrekarelik hangarıyla, niş pazarına girmeyi planladığını açıkladı.

British World Airlines ve Astraeus Airlines'ın yarı zamanlı pilotu olarak 7 bin saat uçmuş olan Dickinson, bazen Iron Maiden üyelerini de konserlere taşıdı. Iron Maiden 2008'de Astraeus'a ait Boeing 757 uçağını kendi logolarıyla donattı ve dünya turu boyunca o uçağı kullandı.

Dickinson, Cardiff Aviation'ın hangarında uçak kiralama şirketleri ve havayollarına bakım ve tamirat hizmeti satıyor. Cardiff, Boeing ve Airbus'ın tüm tek merkezi koridorlu ve geleneksek tasarımlı uçaklarına hizmet verebiliyor.

Iron Maiden'ın solisti ayrıca leasing şirketlerini, eski, kullanılmayan ve sevilmeyen uçaklarını baştan yaratmaya ikna etmeyi hedefliyor. Dickinson yaz tatilleri gibi yoğun zamanlarda, havayolu şirketlerinin filosunu artırmak için o uçakları yeni hâle getirip, devren kiralayacak ve kendi pilotlarını kullanacak.

Cardiff Aviation, Avrupa'daki özel amaçlı charter uçuşları yapan uçak ve pilotların ihtiyacını karşılayacak ve daha sonra kış aylarında da uçakları Asya'ya götürerek, oradaki müşterilere hizmet verecek. Dickinson, Galler'de havayolu pilotlarına eğitim vermeyi ve geçtiğimiz yıl gibi bu planlarını gerçekleştirmeyi umuyor.

Dickinson, geçtiğimiz ay Farnborough'da katıldığı hava gösterisinde şöyle demişti:

"Bu iş, tüm bu alanların işgal ettiği nişleri bilmekten ve birlikte nasıl göründüklerine bakmaktan geçiyor."

ÜNLÜ SOLİST HAVAYOLU ŞİRKETİ KURACAK

Yorumlar

Metalci m/ ~ 10 yıl önce
Kaliteli olacağına inanıyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Ucurmaya devam

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rock N Roll ~ 10 yıl önce
Adam Heavy metalci tutupta Low cost şirket kurmaz herhalde:D

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000