11 Mayıs 2011, Çarşamba 08:21:18

ÜNLÜ ŞARKICI HAVALİMANINDA MAHSUR KALDI

Dünyaca ünlü Romanyalı şarkıcı Inna, önceki gece Trabzon’da verdiği konserde hayranlarını coşturdu. Daha sonra organizatörle sorun yaşayınca Trabzon Havalimanı'nda mahsur kaldı!
  • paramla rezil mi olacam. ne sanıyorlar bunlar kendini. az bile olmuş
  • al birini vur birine
  • az bile yapmis organizator !!

Organizatörle arasında problem yaşayan Inna, Brüksel’e gitmek üzere geldiği havalimanında biletleri iptal edilince dün sabah Trabzon Havalimanı’nda kaldı.

Inna’nın Trabzon konserini düzenleyen organizatör Hasan Özçiçek ise biletleri kendisinin tepki olarak iptal ettirdiğini belirterek, şunları söyledi:

SÜREKLİ SORUN ÇIKARDILAR

"16 bin Euro karşılığında sözleşme imzaladık ve konser öncesi bu parayı iki bölüm halinde hesaba yatırdık. Mersin’deki konserden sonra Inna Trabzon’a gelecek ve imza günü yapacaktı. Ama bize sürekli sorun çıkardılar. Konserde de 1.5 saat kalması gereken sahnede 35 dakika kaldı ve 2’si remiks olmak üzere sadece 6 parça söyledi.

Ayrıca sözleşmeye göre yemek ve kaldıkları otelin parasını da kendileri verecekti. Onları da ödemeden çıkıp havalimanına gitmişler. Ben de sözleşmeyi tek taraflı feshettim ve uçak biletlerini iptal ettirdim." (NTV)

ÜNLÜ ŞARKICI HAVALİMANINDA MAHSUR KALDI

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
paramla rezil mi olacam. ne sanıyorlar bunlar kendini. az bile olmuş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
al birini vur birine

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
az bile yapmis organizator !!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000