16 Ağustos 2009, Pazar 07:39:06

Ünlü oyuncuya 'havalimanı' işkencesi

Bollywood'un en meşhur simalarından Shah Rukh Khan, Amerika'nın Newark Havalimanı'nda sırf adı 'Khan' ile bittiği için 2 saat sorgulandığını söyledi...
  • mazlum durumundaki milletlerin bu durumdan kurtulmaları ne yazık ki yalnızca kudret ve kabiliyet sahibi olmalarıyla mümkündür. bu olmadıkça ayrımcılık kaçınılmazdır. çifte standart batının mayasında vardır. "hayır" diyebilecek gücü bulabilmemiz dileğiyle.
  • Bizi Almanya'ya her girişimizde düşman gibi sorguluyorlar yıllardır. Cüzdanında kaç euro var diye soruyor yahu! Hükümetimiz ses çıkarıyor mu? Bu işlerde mütekabiliyet esastır. Yunanlı'lar a hala bir tedbir almadılar. Hergün gelip bizim ucuz mallarımızı alıp geri dönüyorlar. Ya bize vize'yi kaldır, ya da yarından sonra vize alıp gelirsin diyen var mı? Hindistan da yarın koysun Amerikalı'ya vize bakalım ne oluyor.
  • kendi ülkesinde ve daha bir çok ülkede bunca hayranı olan bir insana yapılabilecek en büyük terbiyesizlik budur işte onlardan herhangi biri dahi geldiğinde bütün dünya ülkeleri kollarını sonuna kadar açıyor ama onlar ayrımcalıklarını her yerde ve herkese uygulamktan bir an olsun utanmıyolar

Hindistan'ın Bağımsızlık Günü kutlamaları için Chicago'ya gitmekte olan ünlü aktör, Müslüman olması sebebiyle böyle bir haksızlığa uğradığına inandığını ifade etti.   

Görevlilerin tavırlarının kendisini çok üzdüğünü dile getiren Khan, Chicago'ya Fox'un davetlisi olarak gidiyordu. Aktör, son filmi 'Benim Adım Khan'da da 11 Eylül sonrası azınlıklara uygulanan ayrımcılığı konu ediyordu.
 
Zaman

Ünlü oyuncuya 'havalimanı' işkencesi

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
mazlum durumundaki milletlerin bu durumdan kurtulmaları ne yazık ki yalnızca kudret ve kabiliyet sahibi olmalarıyla mümkündür. bu olmadıkça ayrımcılık kaçınılmazdır. çifte standart batının mayasında vardır. "hayır" diyebilecek gücü bulabilmemiz dileğiyle.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bizi Almanya'ya her girişimizde düşman gibi sorguluyorlar yıllardır. Cüzdanında kaç euro var diye soruyor yahu! Hükümetimiz ses çıkarıyor mu? Bu işlerde mütekabiliyet esastır. Yunanlı'lar a hala bir tedbir almadılar. Hergün gelip bizim ucuz mallarımızı alıp geri dönüyorlar. Ya bize vize'yi kaldır, ya da yarından sonra vize alıp gelirsin diyen var mı? Hindistan da yarın koysun Amerikalı'ya vize bakalım ne oluyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
kendi ülkesinde ve daha bir çok ülkede bunca hayranı olan bir insana yapılabilecek en büyük terbiyesizlik budur işte onlardan herhangi biri dahi geldiğinde bütün dünya ülkeleri kollarını sonuna kadar açıyor ama onlar ayrımcalıklarını her yerde ve herkese uygulamktan bir an olsun utanmıyolar

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000