04 Mayıs 2010, Salı 09:00:07

Ünlü komedyenin vize çilesi

Almanya turnesinde Ludwigshafen'de 2 bin 500 kişinin karşısına çıkan Ata Demirer "Şu Almanya'ya girmek ne kadar da zor. Alman polisini tiyatro sanatçısı olduğuma ikna edene kadar baya bi uğraştım. Sanıyorum beni Bulgar güreşçi zannetti" dedi.
  • bu irkcilara bundan boyle hosgoru yok, turist gordunmu kaziklayacaksin
  • 130 kiloyu görünce bende güreşçi sanarım.tiyatroluk bi durum mu var ortada :D
  • eyvah ryvah
Ata Demirer tüm evrakları tam olmasına rağmen, sınır polisinin ilginç sorularıyla karşı karşıya kaldığını, kensinin komedyen olduğuna ve sahneye çıkacağına polisi inandıramadığını söyledi.

Ünlü komedyen "Allahtan organizatörler konser afişlerini ve istenebilecek diğer belgeleri yanıma vermişlerdi de bugün burada karşınıza çıkabildim“ dedi.

Avrupa Adalet divanın "Soysal davasında" aldığı karara rağmen, Türk vatandaşlarının Almanya’ya vize çilesi hala sona ermedi.

Almanya Dışişleri Bakanlığı karar sonrası konsolosluklarına bir genelde göndererek, vize işlemlerinde bazı meslek gruplarına kolaylık yapılmasını söylese de bu uygulamaya yansımış değil.

Türlü evraklar sunarak Almanya’ya vize alan Türk vatandaşları bu sefer de sınır kapılarındaki Alman polisinin ilginç soruları ve evrak talepleriyle karşı karşıya kalıyor.

"Beni bulgar güreşçi zannetti"

Avrupa turnesine Berlin'de başladıktan sonra ikinci durağı Ludwigshafen'de sahne alan Ata Demirer, sınır polisinin kendisine yaşattığı zor anları anlattı. Ünlü komedyen Almanya'ya girerken yaşadığı sınır polisiyle diyalogunu 'Ti"ye alarak "Yaaa... Almanya'ya girmek ne kadar zorlaşmış. Pasaport kontrolundan içeri girerken adama diyorum 'ben tiyatrocuyum, komedyenim' inanmıyor herif. Ne yapmalıyım. Beni Bulgar güreşçi filan zannetti büyük ihtimal" diyerek Alman polisini tiyatro sanatçısı olduğuma ikna edene kadar çok uğraş verdiğini söyledi.

Ünlü komedyenin vize çilesi

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
bu irkcilara bundan boyle hosgoru yok, turist gordunmu kaziklayacaksin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
130 kiloyu görünce bende güreşçi sanarım.tiyatroluk bi durum mu var ortada :D

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
eyvah ryvah

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000