27 Nisan 2016, Çarşamba 11:27:24

Ünlü futbolcu helikopter kurbanı olacaktı

İngiliz Leicester City'nin futbolcusu Gray, ödül töreni için helikopterden indiği sırada kuyruk pervanesine kapılmaktan son anda kurtuldu. O anlar kare kare fotoğraflandı.
  • Az daha adamin kafasi karisacakmisti. :->
  • bir anlık dalgınlık . allah korumuş.
  • Helikopterler musait bir zemine inildiginde neden motor tamamen durmadan yolcu tahliyesine izin verilir? Bu konuda net bir kural yok mu?
  • anca yaldır yaldır koşsun başka bir şey yok

Bu sezon gösterdiği performansla ligin bitimine 3 hafta kala 7 puan farkla zirvede bulunan Leicester City şampiyonluk için gün sayarken büyük bir şok yaşadı.

Afrikalı futbolcusu Riyad Mahrez'in kazandığı Premier Lig Yılın Futbolcusu ödül törenine katılmak ve takım arkadaşına destek olmak isteyen Demarai Gray, helikopterden indiği sırada başını eğmeden ve dikkatsiz bir şekilde yürümeye başladı.

Tehlikeyi fark eden görevliler Demarai Gray'a hemen müdahale ederek başını eğmesini sağladı ve büyük bir faciadan dönüldü.

Daily Star'ın aktardığı habere göre Demarai Gray helikopterden indiği sırada yılın oyuncusu ödülünü alan Mahrez helikopterin içindeydi ve yaşananlara korku dolu gözlerle tanıklık etti.

Premier Lig'de liderliğini sürdüren Leicester City, yılın futbolcusu ödülüne aday gösterilen 3 oyuncusu Riyad Mahrez, Jamie Vardy ve N'Golo Kante için özel helikopter tahsis etmişti.

Ünlü futbolcu helikopter kurbanı olacaktı

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Neyse ~ 8 yıl önce
Az daha adamin kafasi karisacakmisti. :->

Yanıtla

Kalan karakter 1000
allah korumuş ~ 8 yıl önce
bir anlık dalgınlık . allah korumuş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Guvenlik ~ 8 yıl önce
Helikopterler musait bir zemine inildiginde neden motor tamamen durmadan yolcu tahliyesine izin verilir? Bu konuda net bir kural yok mu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pace 20 ~ 8 yıl önce
anca yaldır yaldır koşsun başka bir şey yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cevap ~ 8 yıl önce
motor durdurulduktan sonra tekrar çalıştırmak için belli bir zaman gereklidir.ayrıca her motor susturduğunda genel olarak belli kontroller gerekli.yolcu indirip tekrar havalanıcaksa motor susturması pratik olmaz zaman alır ve maliyeti arttırır.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000