03 Şubat 2012, Cuma 23:05:50

ÜNLÜ CEO UÇAK KAZASINDA ÖLDÜ

Micron şirketinin Üst Yöneticisi Steve Appleton geçirdiği uçak kazasında hayatını kaybetti
  • biz tanımıyoruz amcayı god bless you kardes ne diyelim:)hem bize ne micron şirketinden ceo-sundan çakılan tek motorlu uçagından.. bodrum havaaalnı nolcak ondan bahsedin bize;
Micron Technology Inc. adlı uluslararası şirketin Üst Yöneticisi Steve Appleton'ın, ABD'nin Idaho eyaletinin Boise kentinde geçirdiği bir uçak kazası sonucu öldüğü bildirildi.

Micron şirketi sözcüsü Dan Francisco yaptığı basın açıklamasında, Appleton'ın öldüğünü doğruladı.

Francisco, Micron hisse senetlerinin satışının durdurulduğunu duyurdu.

Tutkulu bir pilot olduğu bilinen Appleton'un, tek başına kullandığı deneysel amaçlı geliştirilen sabit kanatlı uçağının, Boise havaalanında kaza yapması sonucu öldüğü bildirildi.

Havaalanı sözcüsü Patti Miller, kaza yapan sabit kanatlı, tek motorlu Lancair tipi uçakta sadece Appleton'ın bulunduğunu söyledi.

Idaho eyaletinin Ada kasabasına ulaşan haberlerde de havaalanına inmeden önce uçakta yangın çıktığı belirtildi.

Appleton'ın ölümünün ardından Micron yönetim kurulu tarafından yapılan yazılı açıklamada, ''Steve'in tutkusu ve enerjisi, Micron, Idaho toplumu ve genelde teknoloji sanayiinde silinmez bir iz bırakmıştır'' ifadeleri yer aldı.
ÜNLÜ CEO UÇAK KAZASINDA ÖLDÜ

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
biz tanımıyoruz amcayı god bless you kardes ne diyelim:)hem bize ne micron şirketinden ceo-sundan çakılan tek motorlu uçagından.. bodrum havaaalnı nolcak ondan bahsedin bize;

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000