07 Mayıs 2015, Perşembe 10:01:23

UNITED AIRLINES'A 5 MİLYON DOLARLIK DAVA

Amerikalı havayolu şirketi United Airlines yolcularından biri, şirkete 5 milyon dolarlık tazminat davası açtı. Davanın görülmesine önümüzdeki günlerde başlanacak.
  • Bn de thy de ekran var kulaklik yokdu istedim sadece dis hatta kulaklik verioz dediler.ucus bodrum iatanbul du herzaman gorunen olmuo her havayolunda
  • Cos United break guitars :). Watch YouTube song
  • Okudum kabul ediyorumda yaziyodur hicbirsey olmaz bence
  • Okudum kabul ediyorumda yaziyodur hicbirsey olmaz bence..
  • United'a iyi olmuş , hostesleri bizim eski THY hosteslerini anımsatıyor, eskiden THY hostesleri yeri geldimi ukalaşır, fırça atar, kafasına göre sana kötü servis yapardı. Arada işini sevmediği belli olan hostesler çıksada şu an THY servisi güzel. Ellerinden geleni yapmaya çalışıyorlar. Geçen yıl United'la uçarken kullandığım su bardağını uzatarak tekrar su istediğimde hostes (melez bir amerikalı ) bana vebalı gibi bakıp elimi bardakla birlikte havada bıraktı, ve sizin kullandığınız bardağa dokunamam dedi.Şeflerine durumu ilettim , adam 60-70 yaşında ( atmıyorum ) bir amca idi , kemküm edip durdu. 10 dakika sonra başka bir hostes ise çıplak elleri ile yemek tepsilerini ve bardakları topladı. Toplayan asya asıllı sevimli bir teyze idi. Ben asyalıları sevmeyeyimde kimi seveyim :-)).

Porto Riko'dan New Jersey'e seyahat etmek için United Airlines'tan biletle birlikte internet paketi satın alan Cary David adındaki bir yolcu, uçuş başladığında interneti kullanmak istedi. Ancak parasını ödediği interneti sadece ABD sınırları içerisinde kullanacağını öğrenen yolcu, büyük bir şok yaşadı.

İnternet paketi satın aldığını belirten David, kabin ekibine kendisine böyle bir uyarı yapılmadığını açıkladı. Ancak internet hizmetinin sadece ABD sınırları içerisinde verildiği yanıtını alan David, hizmeti sadece 10 dakika kullanabildi.

Uçuşun bitmesinin ardından soluğu avukatının yanında alan yolcu, United Airlines'a tam 5 milyon dolarlık tazminat davası açtı.

Paket için ciddi bir ücret ödediğini ve işlerinin aksadığını iddia eden David'in davası önümüzdeki günlerde görülecek.

UNITED AIRLINES'A 5 MİLYON DOLARLIK DAVA

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bn de thy de ekran var kulaklik yokdu istedim sadece dis hatta kulaklik verioz dediler.ucus bodrum iatanbul du herzaman gorunen olmuo her havayolunda

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Cos United break guitars :). Watch YouTube song

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Okudum kabul ediyorumda yaziyodur hicbirsey olmaz bence

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Okudum kabul ediyorumda yaziyodur hicbirsey olmaz bence..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Güzel ~ 9 yıl önce
United'a iyi olmuş , hostesleri bizim eski THY hosteslerini anımsatıyor, eskiden THY hostesleri yeri geldimi ukalaşır, fırça atar, kafasına göre sana kötü servis yapardı. Arada işini sevmediği belli olan hostesler çıksada şu an THY servisi güzel. Ellerinden geleni yapmaya çalışıyorlar. Geçen yıl United'la uçarken kullandığım su bardağını uzatarak tekrar su istediğimde hostes (melez bir amerikalı ) bana vebalı gibi bakıp elimi bardakla birlikte havada bıraktı, ve sizin kullandığınız bardağa dokunamam dedi.Şeflerine durumu ilettim , adam 60-70 yaşında ( atmıyorum ) bir amca idi , kemküm edip durdu. 10 dakika sonra başka bir hostes ise çıplak elleri ile yemek tepsilerini ve bardakları topladı. Toplayan asya asıllı sevimli bir teyze idi. Ben asyalıları sevmeyeyimde kimi seveyim :-)).

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000