13 Nisan 2015, Pazartesi 16:54:27

UNITED AIRLINES UÇAĞI PİSTTEN ÇIKTI

Amerikalı havayolu şirketi United Airlines'ın Las Vegas-Houston seferini yapan Boeing B737-900ER tipi uçağı pistten çıktı.
  • en iyi pilot thy pilotudur çıkması normal
  • Indikten sonra high speed alirken fazla surat vede islak piste duramayip topraga cikmislar Ayni thy yin katmanduda oldugu gibi kimse yaralanmadan butun yolcular ucagi sagsalim terk rtmisler.... Simdi gelelim sirket ler bu durumda ne yaparlar ....yuzde 99 olay kaza degil incident olur cunku Can kaybi yoktur mal kaybinida minimumda tutarlar boylece olay ortbas edilmis olur..sirketlerin Sicili trmizlenir..pilotlar bu olaya bulasan veya bulasmiyan butun pilotlara egitim verilir...gecmis olsun
  • Buhainlet thy yi eleştiriyorlar ama gitin bakın.BU HAİNLER HANGİ HAVAYOLUYLA SEYAHAT EDİYORLAR.ELESTİRDİKLERİ HAVAYOLUYLAR .%1000
  • TÜRK HAVAYOLLARININ BAŞARILARI BAYA VATAN HAİNLERİNE BATMIŞ.BURDAKİ YORUMLARI OKUYUNCA ANLAŞILIYOR.
  • AL SANA THY YE SÖZÜM.SENİN TÜRKLÜĞÜNDEN ŞÜBEM VAR .SEN GİT KENTİ VATANIN HAVAYOLUNU EKLEŞTIR.(ERMRNİSTAN HAVAYOLLARINI)
  • Hayret ya tek akp cakmak icin thy düsmesini bekleyen var. Yaziklar olsun size
  • Astronot luk pilotlarin davranisindan degil, senin asagilik duygundan olmasin !
  • THY girse girse ölümlü ve kırımlı kazada dünyada listeye girer. Yemekle ikramla uçuş güvenliği olmaz. Safety first.
  • Hiç kimse kaza olsun istemez, her Türk evladı ister ki THY büyüsün Dünya'nın en büyüğü olsun.(yok biz büyüğüz diyenler linki incelesinler http://en.m.wikipedia.org/wiki/World%27s_largest_airlines) ama 1959 dan beri 15 büyük ölümlü Kazası olan (her 4 yıldan daha az),aynı zamanda yanında bolca accident/incident olan bir şirketin saten sabıkalı safety politikası büyümeyle paralel hatta daha hızlı gelişiyor mudur acaba?
  • Kaptan uçağı durdurmak için çapa atmış ve sonuç almış :)))

Amerikalı havayolu şirketi United Airlines'ın Las Vegas-Houston seferini yapan Boeing B737-900ER tipi uçağı pistten çıktı.

Amerika'nın Nevada eyaletindeki Las Vegas kentinden, Teksas eyaletindeki Houston'a gidecek olan United Airlines'a ait N37471 kuyruk numaralı Boeing B737-900ER tipi uçağı, Las Vegas'taki McCarran Uluslararsı Havalimanı'ndan hareket etti.

Houston-George Bush Uluslararası Havalimanı 8R pistine iniş yapan United Airlines uçağı, pistten çıkarak toprak zemine saplandı.

Yolcular uçaktan tahliye edilip otobüslerle terminale alınırken, uçağı kurtarma çalışmaları da başladı.
 





 

UNITED AIRLINES UÇAĞI PİSTTEN ÇIKTI

Yorumlar Tüm Yorumlar (34)

faruk ~ 8 yıl önce
en iyi pilot thy pilotudur çıkması normal

Yanıtla

Kalan karakter 1000
F100 ~ 9 yıl önce
Indikten sonra high speed alirken fazla surat vede islak piste duramayip topraga cikmislar Ayni thy yin katmanduda oldugu gibi kimse yaralanmadan butun yolcular ucagi sagsalim terk rtmisler.... Simdi gelelim sirket ler bu durumda ne yaparlar ....yuzde 99 olay kaza degil incident olur cunku Can kaybi yoktur mal kaybinida minimumda tutarlar boylece olay ortbas edilmis olur..sirketlerin Sicili trmizlenir..pilotlar bu olaya bulasan veya bulasmiyan butun pilotlara egitim verilir...gecmis olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Buhainlet thy yi eleştiriyorlar ama gitin bakın.BU HAİNLER HANGİ HAVAYOLUYLA SEYAHAT EDİYORLAR.ELESTİRDİKLERİ HAVAYOLUYLAR .%1000

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
TÜRK HAVAYOLLARININ BAŞARILARI BAYA VATAN HAİNLERİNE BATMIŞ.BURDAKİ YORUMLARI OKUYUNCA ANLAŞILIYOR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
AL SANA THY YE SÖZÜM.SENİN TÜRKLÜĞÜNDEN ŞÜBEM VAR .SEN GİT KENTİ VATANIN HAVAYOLUNU EKLEŞTIR.(ERMRNİSTAN HAVAYOLLARINI)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Al sana thy2 ~ 9 yıl önce
Badem abilerinin bir telefonuyla işe aldığı adamların onca insanın hakkını çalıp kendi başarısı gibi ortalarda gezmesine biz vatan haini diyoruz. Badem abilerinin gözüne girmek için burda iyi yorumlar yazınca vatan kahramanı değil sadeçe vatan soytarısı oluyorsunuz. Keşke milli havayolu adına yakışan şekilde hak hukuk yemeden çalışabilse 4-5 senede bir kaza yapmasa bizde alkışlasak. Ama yalan dolan torpille yönetildiğini bile bile savunmak vatan kahramanlığı ise ben vatan hainiyim en azından kul hakkı yemiyorum. Hadi şimdi kaybol git badem abilerinin ayakkabılarını falan boya sana o yakışır vatan kahramanı
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Hayret ya tek akp cakmak icin thy düsmesini bekleyen var. Yaziklar olsun size

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Andrid ci efendi ~ 9 yıl önce
Astronot luk pilotlarin davranisindan degil, senin asagilik duygundan olmasin !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TGG ~ 9 yıl önce
THY girse girse ölümlü ve kırımlı kazada dünyada listeye girer. Yemekle ikramla uçuş güvenliği olmaz. Safety first.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HAYIRDIR ~ 9 yıl önce
THY ile bir derdin mi var. yoksa ne bu şiddet ne bu celal ?
resim ~ 9 yıl önce
dostum başlığın altında olduğumuz resme bakarsan UNITED i görürsün ama linkteki sıralamalarda ilk 4 içinde bu firma demek şer her zaman bağlayıcı olmaz şanssizlık herkesin başına gelir. THY gurur duyacak bir seviyede merak etme. Ha yanlış anlaşılmasın kesinlikle bir göbek bağım yok.
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Hiç kimse kaza olsun istemez, her Türk evladı ister ki THY büyüsün Dünya'nın en büyüğü olsun.(yok biz büyüğüz diyenler linki incelesinler http://en.m.wikipedia.org/wiki/World%27s_largest_airlines) ama 1959 dan beri 15 büyük ölümlü Kazası olan (her 4 yıldan daha az),aynı zamanda yanında bolca accident/incident olan bir şirketin saten sabıkalı safety politikası büyümeyle paralel hatta daha hızlı gelişiyor mudur acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ZORK ~ 9 yıl önce
Kaptan uçağı durdurmak için çapa atmış ve sonuç almış :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000