10 Mayıs 2011, Salı 10:00:03

ÜNAL AYSAL İLK BOMBAYI PATLATTI

Galatasaray’da yaklaşan Olağanüstü Genel Kurul öncesi başkanlık için adaylardan ön plana çıkan işadamı Ünal Aysal, başkan seçilmeden ilk bombayı patlattı.
  • allah(c.c)kazadan saklasin...BJK1903
  • Adan kendi şahsi işleri için satın almıştır ayrıca demirören efendide çakma q7 leri kendi özel uçakğı ile getirdide ne oldu balon patlatı diğer satın aldığı portekiz portakalları da mantar oldu neredeler makasak özel uçakla getirsen ne olur getirmesin işe yarar adam getirsinler çöplük olmasın memleketin dövizleri havaya uçup gidiyor yabancılar istinye parka bakın orada oturuyorlar sabah, öğlen ve akşam yemekleri geliyor ceplerinde 1 milyon euro cep harçları harca harca bitmez gece se o bar senin bu bar benim hayırlı uğurlu olsun vatana millete..
  • 12.56 saçmalamışşın..Kimi alırsan al futbolcuyu jetle getirirsin. illa ronaldomu olması gerekir. sabit düşünceleri bırak. ayrıca aysal bir işadamı kendi işleri içinde alıyor aynı zamanda. jet üzerinde gs logosu olursa bizim için ayrı bir onurdur. hangi takımın kendine ait bir jeti var ?
  • Kafaya bak! Zaten ders alınsa tarih tekerrür etmezdi! Böyle özel uçakla kimi getireceksin? Ronaldo? İngilizce bir deyiş var "too many chiefs, no indians". İyisi mi sen başkan filan olma. Çünkü uçakla getirmediklerin, madem o kadar para aldı o oynasın, diye bakacaklar. Aynen bu sene olduğu gibi. Yazık, işimiz yine şansa kaldı.MR
  • Benim sorum bu uçağın bakımını kim üstlenebilir.Bu konu hakkında bilgi verebilecek olan var mı?
  • Hep dusunurdum gs da fb gibi zengin bir baskana sahip olacakmi diye, sanirim oluyor :))
  • Ergun Gürsoy'un Simovic'i getirişini hatırlattı bu uçak muhabbeti bana :)
  • ne para var!
  • Fevkaladenin fevkinde... Ne denir ki... Hayirli olsun baskan

AirportHaber işadamı Ünal Aysal’ın seçim öncesi ilk bombasını açıklıyor...

Galatasaray’da yönetime talip olan enerji sektöründeki yatırımlarıyla tanınan Unit Group’un sahibi Ünal Aysal, Bombardier Challenger 604 tipi bir iş jeti satın aldı. Uçak geçtiğimiz Cumartesi günü İstanbul Atatürk Havalimanı’na getirildi. Henüz tescil işlemleri tamamlanmadığı öğrenilen uçak, Türk tescilini aldıktan sonra TC-ASL kuyruk tesciliyle gökyüzündeki yerini alacak. Uçağın, Ünal Aysal’ın başkan seçilmesi durumunda önümüzdeki yaz transfer döneminde gelecek futbolcuları Türkiye’ye getirmek için kullanılacağı öğrenildi.

AirportHaber’in edindiği bilgilere göre; ultra lüks uçağın değerinin yaklaşık olarak 15.5 milyon dolar olduğu öğrenildi.

Uçağın kabin yüksekliği 1,85 metre olan uçak, 7,491 kilometrelik bir menzile sahip.

İŞTE YALNIZCA AIRPORTHABER TARAFINDAN GÖRÜNTÜLENEN O UÇAK





©AirportHaber.com ÖZEL

ÜNAL AYSAL İLK BOMBAYI PATLATTI

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Misafir ~ 13 yıl önce
allah(c.c)kazadan saklasin...BJK1903

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Adan kendi şahsi işleri için satın almıştır ayrıca demirören efendide çakma q7 leri kendi özel uçakğı ile getirdide ne oldu balon patlatı diğer satın aldığı portekiz portakalları da mantar oldu neredeler makasak özel uçakla getirsen ne olur getirmesin işe yarar adam getirsinler çöplük olmasın memleketin dövizleri havaya uçup gidiyor yabancılar istinye parka bakın orada oturuyorlar sabah, öğlen ve akşam yemekleri geliyor ceplerinde 1 milyon euro cep harçları harca harca bitmez gece se o bar senin bu bar benim hayırlı uğurlu olsun vatana millete..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
12.56 saçmalamışşın..Kimi alırsan al futbolcuyu jetle getirirsin. illa ronaldomu olması gerekir. sabit düşünceleri bırak. ayrıca aysal bir işadamı kendi işleri içinde alıyor aynı zamanda. jet üzerinde gs logosu olursa bizim için ayrı bir onurdur. hangi takımın kendine ait bir jeti var ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Kafaya bak! Zaten ders alınsa tarih tekerrür etmezdi! Böyle özel uçakla kimi getireceksin? Ronaldo? İngilizce bir deyiş var "too many chiefs, no indians". İyisi mi sen başkan filan olma. Çünkü uçakla getirmediklerin, madem o kadar para aldı o oynasın, diye bakacaklar. Aynen bu sene olduğu gibi. Yazık, işimiz yine şansa kaldı.MR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Benim sorum bu uçağın bakımını kim üstlenebilir.Bu konu hakkında bilgi verebilecek olan var mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Hep dusunurdum gs da fb gibi zengin bir baskana sahip olacakmi diye, sanirim oluyor :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ergun Gürsoy'un Simovic'i getirişini hatırlattı bu uçak muhabbeti bana :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ne para var!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Fevkaladenin fevkinde... Ne denir ki... Hayirli olsun baskan

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000