23 Nisan 2013, Salı 08:00:02

ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Bugün, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı... AirportHaber Ailesi olarak ulusal egemenliğimizi ve tüm çocuklarımızın bayramını kutlarız.
  • teşekkürler airporthaber
  • Yüce ATATÜRK çocuklara en büyük bayramı hediye etti. Sadece Türk çocuklarına mı? Hayır.... Türk çocukları vesilesi ile bütün dünya çocuklarına armağan etti. O yüzdendir ki dünya çocukları, dünya üzerinde ATATÜRK tarafından kendilerine armağan edilmiş tek bayramı kutlamak için ülkemize geliyorlar ve ATATÜRK 'ü saygı, sevgi ve minnetle anıyorlar. Sen çok yaşa büyük devrimci, büyük devlet adamı, Türkiye'nin kurucusu yüce ATATÜRK. Biz ATATÜRK Devrimlerinin bekçisiyiz. Sen ışıklar içinde uyu büyük ATATÜRK.
  • Ulusalcılığa terör listelerinde yer verilirken İmralı'nın siyasi figüran olduğu 52. eyalette hangi Ulusal Egemenlik, hangi 23 Nisan ULUSAL EGEMENLİK ve Çocuk Bayramı? Tam bir ironi cumhuriyeti...
  • unutmadığı için airport haberi tebrik ediyorum.....

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılış tarihi olan 23 Nisan 1920'nin üzerinden tam 93 yıl geçti. İşte o özel günü ulu önder Mustafa Kemal Atatürk çocuklara armağan etmişti.

Bugün 93. kez kutlanan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı AirportHaber olarak kutlar, tüm çocuklarımıza nice 23 Nisan'lar dileriz.

ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Yorumlar

tyler ~ 11 yıl önce
teşekkürler airporthaber

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Armağan ~ 11 yıl önce
Yüce ATATÜRK çocuklara en büyük bayramı hediye etti. Sadece Türk çocuklarına mı? Hayır.... Türk çocukları vesilesi ile bütün dünya çocuklarına armağan etti. O yüzdendir ki dünya çocukları, dünya üzerinde ATATÜRK tarafından kendilerine armağan edilmiş tek bayramı kutlamak için ülkemize geliyorlar ve ATATÜRK 'ü saygı, sevgi ve minnetle anıyorlar. Sen çok yaşa büyük devrimci, büyük devlet adamı, Türkiye'nin kurucusu yüce ATATÜRK. Biz ATATÜRK Devrimlerinin bekçisiyiz. Sen ışıklar içinde uyu büyük ATATÜRK.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.... ~ 11 yıl önce
Ulusalcılığa terör listelerinde yer verilirken İmralı'nın siyasi figüran olduğu 52. eyalette hangi Ulusal Egemenlik, hangi 23 Nisan ULUSAL EGEMENLİK ve Çocuk Bayramı? Tam bir ironi cumhuriyeti...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
shyo ~ 11 yıl önce
unutmadığı için airport haberi tebrik ediyorum.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000