29 Eylül 2017, Cuma 08:52:29

Ultra lüks uçuşta son nokta

5 yıldızlı bir otel ile seyahat etmek ister misiniz? Crystal Cruises şirketi tarafından geçtiğimiz ay uçuşa geçen Boeing 777-200LR modeli üzerine inşa edilmiş Crystal Skye, yolcularına tam da böyle bir imkan sağlıyor.
  • Bu kadar para verip koğuşta mı yatılıyor.Restaurant ta michelin yıldızlı şef wok ile alev aleve nasıl numara yapacak??
  • Cruise gemilerinde 7 yıldızla dünya lideri olan bir firmadır. 2 tane boing daha alacağı söz konusu.başarılı bir firma şimdiden ilk 2 senedi full satılmış turların
  • Los Angeles-New York-Londra-Antalya hattinda calismasi muhtemel bu ucagin
  • Sevgili arkadaşlar, sevgili Romalılar.. neden sadece bireysel yolculuk için düşünüyorsunuz bu uçağı? Bir firma çok önemli müşteri grubu veya VIP heyet için kullanamaz mı bu servisi? Özel uçak kapasitesinin yetmediği toplantılar seminerler vs oluyor çoğu zaman. İşte çözüm bu olabilir. Mersi.
  • Gerçekten çok mantıklı olmuş herkes ViP, kişi parayı veriyor ve kendiyle aynı statü yada gelirdeki insanlarla uçuyor, TR deki otel işletmelerinde de bunu görmeye başladık 3-5 yıldır bence havacılıktada özel jet yerine böyle firmalar kurulmalı. TK hostesleri özellikle Q sınıf hostesler buralarda uçmak için ztn gayet yeterli ✌
  • Başarısız olma olasılığı çok yüksek sonuçta flat bed business koltuk satılıyor 18000$ ye. Bu fiyata first class servisi veren şirketlerde first class bilet alabilirsiniz. Hatta Etihadın ödüllü the residence da bu fiyat neredeyse. Neden daha fazla ödeyecek insanlar 88 kişi olduğu içinmi B/C yada F/C uçan yolcu uçağın arkasında kaç yolcunun uçtuğunu zaten umursamaz nede olsa görmüyor bile.
  • bedava wifi oldugunu belirtmeniz iyi olmus.
  • Varsa o fiyatlar az bile.
  • Fazla dayanmaz, batar yakında. Zamanında Türkiye'de de buna yakın bir konsepte VİP Air diye bir şirket kurulmuştu (logosu tavus kuşuydu), 2-3 ayda topu atmıştı.
  • Pass bilet kabul ediyorlar mi? :)))

5 yıldızlı bir otel ile seyahat etmek ister misiniz? Crystal Cruises şirketi tarafından geçtiğimiz ay uçuşa geçen Boeing 777-200LR modeli üzerine inşa edilmiş Crystal Skye, yolcularına tam da böyle bir imkan sağlıyor.

Dünyanın en lüks ticari uçağı seferlere başladı. Boeing 777-200LR’den dönüştürülen The Crystal Skye isimli uçakta sadece 88 yolcu seyahat ediyor. Geniş yataklara dönüşen koltuklara sahip uçak, ABD’deki Crystal Cruises firması tarafından işletiliyor.

Tüm yolculara VIP muamele yapılan uçakta kişi başı ücretler 18 bin dolardan başlıyor. Uçakta, banyolar ve seçkin yolcuların sosyalleşebilecekleri geniş bir yemek salonu da var. Yemekler de Michelin Yıldızlı ünlü şefler tarafından özenle hazırlanıyor.

Dev düz ekran televizyonlar, bedava Wi-Fi ve ses geçirmez kulaklıklar da yolcuların eşsiz bir seyahat tecrübesi yaşamalarına katkı yapıyor. Yolcu başına düşen mürettebat konusunda dünyada lider olan The Crystal Skye müşteri memnuniyetinde de zirvede.













Ultra lüks uçuşta son nokta

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

Dormitory ~ 6 yıl önce
Bu kadar para verip koğuşta mı yatılıyor.Restaurant ta michelin yıldızlı şef wok ile alev aleve nasıl numara yapacak??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eski şirketim ~ 6 yıl önce
Cruise gemilerinde 7 yıldızla dünya lideri olan bir firmadır. 2 tane boing daha alacağı söz konusu.başarılı bir firma şimdiden ilk 2 senedi full satılmış turların

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Crystal ~ 6 yıl önce
Los Angeles-New York-Londra-Antalya hattinda calismasi muhtemel bu ucagin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Otorite ~ 6 yıl önce
Sevgili arkadaşlar, sevgili Romalılar.. neden sadece bireysel yolculuk için düşünüyorsunuz bu uçağı? Bir firma çok önemli müşteri grubu veya VIP heyet için kullanamaz mı bu servisi? Özel uçak kapasitesinin yetmediği toplantılar seminerler vs oluyor çoğu zaman. İşte çözüm bu olabilir. Mersi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kibritçikız ~ 6 yıl önce
Gerçekten çok mantıklı olmuş herkes ViP, kişi parayı veriyor ve kendiyle aynı statü yada gelirdeki insanlarla uçuyor, TR deki otel işletmelerinde de bunu görmeye başladık 3-5 yıldır bence havacılıktada özel jet yerine böyle firmalar kurulmalı. TK hostesleri özellikle Q sınıf hostesler buralarda uçmak için ztn gayet yeterli ✌

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fo ~ 6 yıl önce
Tamam Q cum böyle şirket kurulursa seni Tk'dan isterler
Yolcu ~ 6 yıl önce
Başarısız olma olasılığı çok yüksek sonuçta flat bed business koltuk satılıyor 18000$ ye. Bu fiyata first class servisi veren şirketlerde first class bilet alabilirsiniz. Hatta Etihadın ödüllü the residence da bu fiyat neredeyse. Neden daha fazla ödeyecek insanlar 88 kişi olduğu içinmi B/C yada F/C uçan yolcu uçağın arkasında kaç yolcunun uçtuğunu zaten umursamaz nede olsa görmüyor bile.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 6 yıl önce
Michelin yıldızlı şeflerin restaurant larına gidip (tabi aylar öncesinden rezervasyonla) tadım menüsü al sonra yine konuşuruz :) yok sen gelme bağcılarda 1 liralık lahmacun kafası yaşıyorken zihnin bu konuya çalışmasın beklemek saflığında bulunmayalım eniyisi sen hiç uçma , gelme :) TC-SUS :)
320fo ~ 6 yıl önce
bedava wifi oldugunu belirtmeniz iyi olmus.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Miki miki var mı? ~ 6 yıl önce
Varsa o fiyatlar az bile.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Volvo ~ 6 yıl önce
Fazla dayanmaz, batar yakında. Zamanında Türkiye'de de buna yakın bir konsepte VİP Air diye bir şirket kurulmuştu (logosu tavus kuşuydu), 2-3 ayda topu atmıştı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Medjai ~ 6 yıl önce
Pass bilet kabul ediyorlar mi? :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tk nın açları ~ 6 yıl önce
Burda sizin gibi pas çı açları işe almıyorlar
Saka ~ 6 yıl önce
Sadece saka yapmistim, icabinda parasini verir ucariz. Sen de bir soda ic, iyi gelir.
Jayden ~ 6 yıl önce
Kardes sen o aclarin calistigi yerde tuvalete bile gidemiyorsun:)
hadiiii ~ 6 yıl önce
sana pasbilet verseler yok dicen sanki

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000