06 Haziran 2017, Salı 09:57:13

Ulaştırma Bakanlığı'nda FETÖ operasyonu!

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı FETÖ soruşturmasında Ulaştırma Bakanlığı'nda 17 kişi hakkında gözaltı kararı çıkardı.
  • Her şeyi bilen Haydar Yalçın! Çin neden Türk pilotlara ambargo uyguluyor? Söylermisin.
  • devletin savcısı, hali hazırda 12 il valisi fetocu ve bylock kullanıyor hatta içlerinden birinin 1800 tane mesaj yazdığını tespit bile ettik ama dokunamıyoruz diyorsa daha başka ne söylenecek söz var ne yazacak yazı...bunları oy deposu ve yandaş görüp,para ve güçlerinden yayarlanmak isteyenler,ortak düşmanları cumhuriyet,demokrasi,asker ve atatürk'e karşı beraberce savaşanlar,son 15 yılda devletin kurumlarına balık istif sokup,şımartanlar,palazlandıranlar,iş,makam,ihale verenler,yedikleri her haltı ne de olsa bizden,alnı secdeye değenlerden diye görmezden gelenler,bilmiyorduk mevlam affetsin diyenlere operasyon yapılmadığı müddetçe bu işin danılıklı döğüş olduğuna daha çok inanasım geliyor maalesef!
  • Çaycı ve odacılar mı yakalanmış? Valla her bakanlıkta çok önemli kişileri yakalıyorlar, bravo..! Yalnız hiçbir milletvekili, bakanın ellenmemesi ne Harika bir rastlantı yahu.. Berhudar olun emi siz..!
  • Thy
  • Bakanlıkta hangi kurum acaba? Karayolları mı, tcdd mi, dhmi mi?

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen kamu kurum ve kuruluşlarındaki FETÖ/PDY'ye ilişkin soruşturmalar kapsamında, tamamı 'ByLock' kullanıcısı olan Ulaştırma Bakanlığı'nda görevli 17 kişiyle Milli Eğitim Bakanlığı'nda görevli 30 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.

Gözaltı işlemlerinin bu sabah başlatıldığı bildirildi.

Ulaştırma Bakanlığı'nda FETÖ operasyonu!

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Haydar Yalçın ~ 7 yıl önce
Her şeyi bilen Haydar Yalçın! Çin neden Türk pilotlara ambargo uyguluyor? Söylermisin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
? ~ 7 yıl önce
devletin savcısı, hali hazırda 12 il valisi fetocu ve bylock kullanıyor hatta içlerinden birinin 1800 tane mesaj yazdığını tespit bile ettik ama dokunamıyoruz diyorsa daha başka ne söylenecek söz var ne yazacak yazı...bunları oy deposu ve yandaş görüp,para ve güçlerinden yayarlanmak isteyenler,ortak düşmanları cumhuriyet,demokrasi,asker ve atatürk'e karşı beraberce savaşanlar,son 15 yılda devletin kurumlarına balık istif sokup,şımartanlar,palazlandıranlar,iş,makam,ihale verenler,yedikleri her haltı ne de olsa bizden,alnı secdeye değenlerden diye görmezden gelenler,bilmiyorduk mevlam affetsin diyenlere operasyon yapılmadığı müddetçe bu işin danılıklı döğüş olduğuna daha çok inanasım geliyor maalesef!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Derin Araştırma ~ 7 yıl önce
Çaycı ve odacılar mı yakalanmış? Valla her bakanlıkta çok önemli kişileri yakalıyorlar, bravo..! Yalnız hiçbir milletvekili, bakanın ellenmemesi ne Harika bir rastlantı yahu.. Berhudar olun emi siz..!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
F/O ~ 7 yıl önce
Thy

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hangisi ~ 7 yıl önce
Bakanlıkta hangi kurum acaba? Karayolları mı, tcdd mi, dhmi mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000