12 Mart 2018, Pazartesi 13:27:39

Ulaştırma Bakanlığı; '11 cenazeye de ulaşıldı'

İran'da içinde Mina Başaran'ın da bulunduğu Başaran Holding'e ait düşen Türk uçağındaki 11 kişinin tamamının cesetlerine ulaşıldığı açıklandı.
  • Bir kac gun once Dunya kadinlar gunu kutlandi.Kim bilir ne hayelleri vardi.Tarifi guc bir aci.ALLAH mekanlarini cennet etsin Turk kadinlarina gelecekte yon gosterecek ornek olacak genclerimiz huzurla uyuyun....
  • ceset yerine naaş deseydiniz daha doğru olurdu.

İran'da içinde Mina Başaran'ın da bulunduğu Başaran Holding'e ait düşen Türk uçağındaki 11 kişinin tamamının cesetlerine ulaşıldığı açıklandı. Ulaştırma Bakanlığı, düşen jetteki 11 kişinin cesedine ulaşıldığını duyurdu.

İran'da dün düşen Başaran Holding'e ait özel Türk uçağının enkazına ulaşıldı.

Ulaştırma Bakanlığı, düşen jetteki 11 kişinin cesedine ulaşıldığını açıkladı. Bakanlık, cenazelerin en kısa sürede getirileceğini belirtirken, 7 kişilik uzman ekibin kaza bölgesinde olduğunu da duyurdu.

İranlı yetkililer de 11 kişinin içinde bulunduğu uçaktaki tüm kişilerin cesedinin bulunarak, olay yeri yakınına getirilen helikopterle bölgeden taşındığını duyurdu.

 

Ulaştırma Bakanlığı; '11 cenazeye de ulaşıldı'

Yorumlar

Tarifsiz ~ 6 yıl önce
Bir kac gun once Dunya kadinlar gunu kutlandi.Kim bilir ne hayelleri vardi.Tarifi guc bir aci.ALLAH mekanlarini cennet etsin Turk kadinlarina gelecekte yon gosterecek ornek olacak genclerimiz huzurla uyuyun....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vatandaş ~ 6 yıl önce
ceset yerine naaş deseydiniz daha doğru olurdu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000