08 Aralık 2008, Pazartesi 00:01:20

Ulaştırma Bakanı'ndan açıklama

Ulaştırma bakanı Binali Yıldırım, Elazığ Havalimanı ile ilgili bugün gazetelerde ve sitemizde yer alan haberlerle ilgili bir açıklama yaptı. İşte bakanlıktan yapılan açıklama...
  • YUKARDAKİ AÇIKLAMALRIN IŞIĞI ALTINDA ''BALIK BAŞTAN KOKAR''DEMEĞİ KENDİME YAKIŞTIRAMIYRUM
  • BUKADAR ÇOK YAZIP ÇİZİYORUZ .BU BİLGİLERİ KAALE ALAN OLUYORMU?ZANNETMİYORUM. AMA KAALE ALINMAZ İSE BİRGÜN KANUN KARŞISINDA HESAP VERİRLERKEN BURADA YAZI YAZAN HERKEZİN ORADA OLMA YÜREĞİNE SAHİP OLMASINI ÇOK İSTERİM İSPARTA OLAYININ MAHKEMESİNDE ENTERASAN GELİŞMELER OLABİLİR
  • SAĞLIK KÖYLÜ HERKEZİN FİKRİNE SAYGIMIZ SONSUZ AMA HAKARET ETMEDEN DOĞRULAR İÇİN ÇALIŞIYORUZ MUHAKKAK HERKEZ AKSÜTTEN ÇIKMAMIŞTIR HERKEZİN HATASI OLABİLİR AMA BU İŞLERE KUTSAL DİNİMİZİ ALET ETMEK GERÇEK MÜSLÜMANLARI RAHATSIZ ETMEK HAKKINA KİMSE SAHİP DEĞİLDİR BENDE ULAŞTIRMA BAKANININ ETRAFINDAKİLERİN YANLIŞ BİLGİLER IŞIĞI ALTINDA BÜYÜK HATALAR YAPTIĞI İNANCINDAYIM MESELA ''I SPARTA OLAYI''HIZLIRAY '' OLAYIBAKAN ENKISAZAMANDA ŞAPKASINI ÖNÜNE KOYUP HATALILARI KANUN ÖNÜNE ÇIKARIP ÇOK TECRÜBELİ OLUP DEĞERLENDİRİLMEYEN KİŞİLERLE YENİ BİR SHGM VS.ORGANİZE ETMELİDİR!
  • SN ULAŞTIRMA BAKANIMIZ KURBAN BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN HERHALDE BU BAYRAMDA KURBAN KESMENİZE LÜZUM KALMADI BUKADAR SESSİZ MELEYEN İNSAN VARKEN?
  • Bre Moskof, sen bakanın imam olduğunu nerden biliyorsun? Bu ne din düşmanlığı böyle. Havacılıkta, demiryollarında, limanlarda, karayollarında, marmarayda, iletişimde yapılan hizmetleri görmüyorsan sadece gözün değil vicdanında körelmiş ve gözlükte taksan kar etmez. Hadi aslanım sen Moskova'ya git, senin gibilerin nesli bu memlekette tükendi.
  • HER İLE EKONOMİK HV ALANI YAPACAKLRMIŞ HEPSİDE SEÇİMDEN ÖNCE'?YAPARLAR TPOLEVLER T.154 KUMA İNER TÜRKİYEYİDE ÇÖLE ÇEVİRDİLER TANESİ 100 BİN DOLARDAN 50 tne aldınmı bu iş biter''AMA KONTROL PİLOTU YOK HEMEN SHGM D .K yi RUSYAYA EĞİTİME GÖNDERMELİ NEDE OLSA ONDAN BAŞKA KONTROL PİLOTU YOK TÜRKİYEDE
  • KARDEŞ NE KANUNUNDAN BAHSEDİYORSUN ''UFO YAPIYOR .U..F...O . PİSTİN KALAN KISMINA NE LÜZUM VAR UFOLAR DİKİNE İNER KALKAR!
  • Bunlar millete hangi gozle bakıyorlar,anlamak 3 bilinmeyenli denklem!Dunun imamı,hocasına havacilik,ulastirma,tarım islerini verirsen bu ulke asırlar gecse kalkınamaz.Tum aksiliklerin altında yatan gercek % 70'lik kesmin geriye kalan profesyonel,akıllı kesme bir cok yonden etki etmesi ve islerin profesyoneller tarafından yapılamaması!!
  • TIR DAN ANLADIĞINIZA İNANANIYORUM AMA HAVACILIK İÇİN SİZE DANIŞMANLIK YAPABİLİRİM BEDAVA
  • ifadeleriniz net olarak anlaşılmadı lütfen tekrar edermisiniz TIK

Ulaştırma Bakanlığından yapılan açıklamada, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın uçağının Elazığ'a inişinin yeni piste yapıldığı, ancak pisti tamamlayan diğer işler, çevre emniyet yolu ve çevre emniyet tel örgüleri henüz bitmediğinden resmi açılış anlamında herhangi bir program yapılmadığı belirtildi.

Ulaştırma Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, bugün bazı gazetelerde yer alan Elazığ Havaalanı pistiyle ilgili ''Başbakan Erdoğan bitmemiş pisti açmış/Hoca'nın izinde'', ''Tayyip uyudu'', ''Tayyip'e bitmemiş pisti açtırdılar'' başlıklı haberlerin ''gerçeği yansıtmadığı'' bildirildi.

Açıklamada, ''Elazığ Havaalanı yeni pistinin bitirildiği, uçak inişine uygun hale getirilerek aydınlatma ve uçuş testleri yapılmış olmasına rağmen resmi herhangi bir açılış gerçekleştirilmediği'' kaydedilerek, şöyle devam edildi: ''Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 18 Ekim 2008 tarihinde Elazığ'da bir takım etkinlik ve açılışlara katılmış, ancak daha önce açılışının yapılması öngörülmüş olmakla birlikte pistin mütemmimleri (bütünleyen) kapsamında olan diğer işler bitmemiş olduğundan yeni pistin açılışı yapılmamıştır.

Yeni pist üzerindeki aydınlatmalar ve bağlantı taksirutu (bağlantı yolu) bitirilmiş, gerekli test uçuşları yapılmış ve sayın Başbakan'ın uçağı için iniş izni alınmıştır. Bu kapsamda 25 Ekim 2008'de sayın Başbakan'ın uçağının, Tunceli programı kapsamında Elazığ'a inişi yeni piste yapılmış ancak pistin mütemmimleri kapsamında olan diğer işler, çevre emniyet yolu ve çevre emniyet tel örgüleri henüz bitmediğinden resmi açılış anlamında herhangi bir program yapılmamıştır.''

Başbakan Erdoğan'ın konuşmasında ''Yapımı devam eden 3 bin metrelik yeni piste indiğini ve buraya yeni terminal yapılacağını ifade ettiği'' hatırlatılan açıklamada, hava alanında uçuşların yeni piste yapılabilmesi için bütün işlerin yıl sonuna kadar bitirilmeye çalışılacağı yönünde de açıklamalar yapıldığı kaydedildi.

Açıklamada, ''Yapılan işler bütün olarak değerlendirildiğinde resmi bitiş tarihi sözleşmesel olarak henüz dolmamıştır'' ifadesi kullanıldı.

Ulaştırma Bakanı'ndan açıklama

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

ZORT ~ 15 yıl önce
YUKARDAKİ AÇIKLAMALRIN IŞIĞI ALTINDA ''BALIK BAŞTAN KOKAR''DEMEĞİ KENDİME YAKIŞTIRAMIYRUM

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AA ~ 15 yıl önce
BUKADAR ÇOK YAZIP ÇİZİYORUZ .BU BİLGİLERİ KAALE ALAN OLUYORMU?ZANNETMİYORUM. AMA KAALE ALINMAZ İSE BİRGÜN KANUN KARŞISINDA HESAP VERİRLERKEN BURADA YAZI YAZAN HERKEZİN ORADA OLMA YÜREĞİNE SAHİP OLMASINI ÇOK İSTERİM İSPARTA OLAYININ MAHKEMESİNDE ENTERASAN GELİŞMELER OLABİLİR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AA ~ 15 yıl önce
SAĞLIK KÖYLÜ HERKEZİN FİKRİNE SAYGIMIZ SONSUZ AMA HAKARET ETMEDEN DOĞRULAR İÇİN ÇALIŞIYORUZ MUHAKKAK HERKEZ AKSÜTTEN ÇIKMAMIŞTIR HERKEZİN HATASI OLABİLİR AMA BU İŞLERE KUTSAL DİNİMİZİ ALET ETMEK GERÇEK MÜSLÜMANLARI RAHATSIZ ETMEK HAKKINA KİMSE SAHİP DEĞİLDİR BENDE ULAŞTIRMA BAKANININ ETRAFINDAKİLERİN YANLIŞ BİLGİLER IŞIĞI ALTINDA BÜYÜK HATALAR YAPTIĞI İNANCINDAYIM MESELA ''I SPARTA OLAYI''HIZLIRAY '' OLAYIBAKAN ENKISAZAMANDA ŞAPKASINI ÖNÜNE KOYUP HATALILARI KANUN ÖNÜNE ÇIKARIP ÇOK TECRÜBELİ OLUP DEĞERLENDİRİLMEYEN KİŞİLERLE YENİ BİR SHGM VS.ORGANİZE ETMELİDİR!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SN AG ~ 15 yıl önce
SN ULAŞTIRMA BAKANIMIZ KURBAN BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN HERHALDE BU BAYRAMDA KURBAN KESMENİZE LÜZUM KALMADI BUKADAR SESSİZ MELEYEN İNSAN VARKEN?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sağlık Köylü ~ 15 yıl önce
Bre Moskof, sen bakanın imam olduğunu nerden biliyorsun? Bu ne din düşmanlığı böyle. Havacılıkta, demiryollarında, limanlarda, karayollarında, marmarayda, iletişimde yapılan hizmetleri görmüyorsan sadece gözün değil vicdanında körelmiş ve gözlükte taksan kar etmez. Hadi aslanım sen Moskova'ya git, senin gibilerin nesli bu memlekette tükendi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ZORT ~ 15 yıl önce
HER İLE EKONOMİK HV ALANI YAPACAKLRMIŞ HEPSİDE SEÇİMDEN ÖNCE'?YAPARLAR TPOLEVLER T.154 KUMA İNER TÜRKİYEYİDE ÇÖLE ÇEVİRDİLER TANESİ 100 BİN DOLARDAN 50 tne aldınmı bu iş biter''AMA KONTROL PİLOTU YOK HEMEN SHGM D .K yi RUSYAYA EĞİTİME GÖNDERMELİ NEDE OLSA ONDAN BAŞKA KONTROL PİLOTU YOK TÜRKİYEDE

Yanıtla

Kalan karakter 1000
A ~ 15 yıl önce
KARDEŞ NE KANUNUNDAN BAHSEDİYORSUN ''UFO YAPIYOR .U..F...O . PİSTİN KALAN KISMINA NE LÜZUM VAR UFOLAR DİKİNE İNER KALKAR!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Moscow_Lions(Kewell) ~ 15 yıl önce
Bunlar millete hangi gozle bakıyorlar,anlamak 3 bilinmeyenli denklem!Dunun imamı,hocasına havacilik,ulastirma,tarım islerini verirsen bu ulke asırlar gecse kalkınamaz.Tum aksiliklerin altında yatan gercek % 70'lik kesmin geriye kalan profesyonel,akıllı kesme bir cok yonden etki etmesi ve islerin profesyoneller tarafından yapılamaması!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
A ~ 15 yıl önce
TIR DAN ANLADIĞINIZA İNANANIYORUM AMA HAVACILIK İÇİN SİZE DANIŞMANLIK YAPABİLİRİM BEDAVA

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vatandaş 2008 ~ 15 yıl önce
ifadeleriniz net olarak anlaşılmadı lütfen tekrar edermisiniz TIK

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000