20 Ocak 2011, Perşembe 18:10:29

ULAŞTIRMA BAKANI BÜROKRATLARINI TOPLADI

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, kendisine bağlı kuruluşların genel müdürlerini ve danışmanlarını Antalya'da topladı.
  • sağlanan hizmetin durumu ortada. bir taraftan terminaller yid yöntemiyle özelleşirken diğer yandan devlet terminal işletiyor. hantallık işte burada. bir havacılık tazminatını bile sonuçlandıramamış, personeline güven vermeyen bir yapı daha ne kadar devam ettirilebilir?
  • Heralde sn bakan halefini erkenden alistiriyor ulastirma bakanligina
  • shgm güçlendirilmeli diyen arkadaş;hizmet sağlayıcı ve düzenleyici kurum ayrımını hiç duymamış herhalde.Bu husus aynı zamanda AB zorunluluğu olup,Rusya,ve BDT ülkeleri ile Asya ve Afrika ülkelerinde de halen uygulanan sistem budur.shgm'yi güçlendireceğiz diye hizmet sağlama ve regulasyonu aynı çatı altına alarak dinamizm değil bürokrasi ve hantallık yaratırsınız.Bunun yerine shgm'nin asli görevi olan mevzuat düzenleme ve denetim faaliyetini geliştirmenin yöntemi bulunmalı.
  • SHGM sektörün geleceği göz önüne alındığında hem içerde hem de dışarda büyük bir potansiyele sahip. gerek ücret politikasının değiştirilmesi gerekse halen büyük ölçüde DHMİnin tekelinde olan hava seyrüsefer hizmetlerinin (atc+teknik) SHGM çatısı altında yeniden düzenlenmesi yaşanan tıkanıklıkları açabileceği gibi yurtdışındaki benzerlerine denk koşullarda dinamik bir yapıyı mümkün kılacaktır.
  • hazirana kadar toplanın
  • ulaştırma bakanlığı bünyesinde olup da maaşları düzeltilmeyen tek kurum SHGM
  • HERKES YAPTIĞI İŞİN RİSKİNE GÖRE PRİM ALACAK. SAYIN BAKANIM BAKIN BAKALIM BİNDİĞİNİZ UÇAĞA BAKAN THY TEKNİK TEKNİSYENLERİ NEKADAR PRİM ALIYORMUŞ?
  • 150 KİŞİLİK BİR KURUMDA NEDEN MAAŞLAR ARTMIYOR,HAVALI SEKTÖRÜN MAAŞ KONUSUNDA HAVASINI ALAN PERSONELLERİ
  • SHGM NE ZAMAN EK ÖDEME ALACAK,TABİ DHMI DEN GERİYE BİŞEY KALDIYSA
  • 2010 un hasılatını konuşup kırışacaklar 2011 de sektörü daha ne kadar söğüşleyebiliriz diye toplanıyorlar. Bu işler elbette Ankarada olmaz. Gözden uzak olmak lazım. Ayrıca hasılat kutlamaları için en güzel yer tabiki Antalya
2010 yılının bir değerlendirmesini yapmak ve 2011 yılına ilişkin projeleri masaya yatırmak için Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, kurmaylarını Antalya'da Rixos Lares Otel'de topladı.

Toplantıya Bakanlığa bağlı kuruluşların genel müdürleri ve danışmanlar katılıyor. Bu akşam başlayan toplantının Pazar gününe kadar sürmesi bekleniyor.

Toplantıda genel bir değerlendirme yapılacağı ve projelerle ilgili görüş alışverişinde bulunulacağı bildirildi.

ULAŞTIRMA BAKANI BÜROKRATLARINI TOPLADI

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

Misafir ~ 13 yıl önce
sağlanan hizmetin durumu ortada. bir taraftan terminaller yid yöntemiyle özelleşirken diğer yandan devlet terminal işletiyor. hantallık işte burada. bir havacılık tazminatını bile sonuçlandıramamış, personeline güven vermeyen bir yapı daha ne kadar devam ettirilebilir?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Heralde sn bakan halefini erkenden alistiriyor ulastirma bakanligina

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
shgm güçlendirilmeli diyen arkadaş;hizmet sağlayıcı ve düzenleyici kurum ayrımını hiç duymamış herhalde.Bu husus aynı zamanda AB zorunluluğu olup,Rusya,ve BDT ülkeleri ile Asya ve Afrika ülkelerinde de halen uygulanan sistem budur.shgm'yi güçlendireceğiz diye hizmet sağlama ve regulasyonu aynı çatı altına alarak dinamizm değil bürokrasi ve hantallık yaratırsınız.Bunun yerine shgm'nin asli görevi olan mevzuat düzenleme ve denetim faaliyetini geliştirmenin yöntemi bulunmalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
SHGM sektörün geleceği göz önüne alındığında hem içerde hem de dışarda büyük bir potansiyele sahip. gerek ücret politikasının değiştirilmesi gerekse halen büyük ölçüde DHMİnin tekelinde olan hava seyrüsefer hizmetlerinin (atc+teknik) SHGM çatısı altında yeniden düzenlenmesi yaşanan tıkanıklıkları açabileceği gibi yurtdışındaki benzerlerine denk koşullarda dinamik bir yapıyı mümkün kılacaktır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
hazirana kadar toplanın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ulaştırma bakanlığı bünyesinde olup da maaşları düzeltilmeyen tek kurum SHGM

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
HERKES YAPTIĞI İŞİN RİSKİNE GÖRE PRİM ALACAK. SAYIN BAKANIM BAKIN BAKALIM BİNDİĞİNİZ UÇAĞA BAKAN THY TEKNİK TEKNİSYENLERİ NEKADAR PRİM ALIYORMUŞ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
150 KİŞİLİK BİR KURUMDA NEDEN MAAŞLAR ARTMIYOR,HAVALI SEKTÖRÜN MAAŞ KONUSUNDA HAVASINI ALAN PERSONELLERİ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
SHGM NE ZAMAN EK ÖDEME ALACAK,TABİ DHMI DEN GERİYE BİŞEY KALDIYSA

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
2010 un hasılatını konuşup kırışacaklar 2011 de sektörü daha ne kadar söğüşleyebiliriz diye toplanıyorlar. Bu işler elbette Ankarada olmaz. Gözden uzak olmak lazım. Ayrıca hasılat kutlamaları için en güzel yer tabiki Antalya

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000