28 Haziran 2009, Pazar 08:08:39

Ukrayna uçağı serbest bırakıldı!

Ukrayna'nın bir süredir Nijerya'da tutulan AN-12 uçağına yakında ülkeden ayrılma izni verileceği duyuruldu.
  • BUTÜR İŞLERE HANGİ BAKAKANLIK BAKIYOR BİLMİYORUM AMA BU AN 12 LERIN TÜRKİYE,YE UÇMALARI DERHAL YASAKLANMALI KALKIŞ ESNASINDA OKADAR FAZLA EGZOST DUMANI BIRAKIYORLARKI BIR KALKIŞTA BİR SANAYİİ BÖLGESINDEN DAHA FAZLA HAVAYI KIRLETİYORLAR .NE DEMEK İSTEDİĞİMİ FOTOĞRAFA BAKIN DAHA İYİ ANLAYIN TEŞEKKÜRLER.

Ukrayna Milli Güvenlik Kurulu Sekreteri Stepan Gavriş, "Çok yakın bir zamanda Nijerya hükümeti uçağa çıkış izni verecek" dedi. Gavriş, Nijerya'nın ne Ukrayna'ya ne de başka bir taşıma şirketine karşı herhangi bi suçlama yapmadığını söyledi.

Korrespondent gazetesinin yaptığı habere göre, Nijerya'nın Kano şehrinin kuzey havaalanında yerde bulunan AN-12 tipi uçak, 18 Haziran tarihinde prosedür ihlali sebebiyle alıkonmuştu. Uçakta, Nijerya makamlarına bildirilmeyen mayınlar ve 3 ton havan topu olduğu ifade edilmişti.

Ukrayna uçağı serbest bırakıldı!

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
BUTÜR İŞLERE HANGİ BAKAKANLIK BAKIYOR BİLMİYORUM AMA BU AN 12 LERIN TÜRKİYE,YE UÇMALARI DERHAL YASAKLANMALI KALKIŞ ESNASINDA OKADAR FAZLA EGZOST DUMANI BIRAKIYORLARKI BIR KALKIŞTA BİR SANAYİİ BÖLGESINDEN DAHA FAZLA HAVAYI KIRLETİYORLAR .NE DEMEK İSTEDİĞİMİ FOTOĞRAFA BAKIN DAHA İYİ ANLAYIN TEŞEKKÜRLER.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000