02 Mart 2015, Pazartesi 07:45:24

UKRAYNA KURALLARI SIKILAŞTIRDI

Ukrayna, Rus vatandaşlarının ülkeye giriş yapmalarına ilişkin kuralları sıkılaştırdı.
  • Ya kral herşeye mıhalefet olmayın bide belki vardır rus veya ukraynalı okur.yani illa habom illa tgs haberi mi gormek istiyosun. Sana ne burası haber sitesi.
  • sanki rus vatandaşları sizin Türkçe sitenizi takip ediyor da, bu haberi veriyorsunuz...çok önemli rusların Ukrayna'ya pasaportla girmesi...kimlikle biz girsek ya da Gürcistan bunu yapsa bize ver haberi de bu ne allaseniz

Ukrayna'ya kimlikle girebilen Rus vatandaşlarının, 1 Mart'tan itibaren pasaport göstermek zorunda olduğu bildirildi.

Başbakan Arseniy Yatsenyuk tarafından imzalanan kararla Rusya ile Ukrayna arasında vizesiz gidiş-gelişlere izin veren anlaşmanın bazı maddelerinde düzenlemeler yapıldı.

Yeni düzenlemeye göre, daha önce kimlikle Ukrayna'ya gelebilen Rus vatandaşları, 1 Mart'tan itibaren Ukrayna'ya giriş-çıkışta ve transit geçişte pasaport ya da uçuş ekibi belgesi göstermek zorunda olacak.

Sınır kontrolünün sağlanması ve ulusal güvenlik amacıyla alınan karar, geçen ayın başında Ukrayna bakanlar kurulu tarafından kabul edilmişti.

UKRAYNA KURALLARI SIKILAŞTIRDI

Yorumlar

Kral ~ 9 yıl önce
Ya kral herşeye mıhalefet olmayın bide belki vardır rus veya ukraynalı okur.yani illa habom illa tgs haberi mi gormek istiyosun. Sana ne burası haber sitesi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iyi de bize ne ~ 9 yıl önce
sanki rus vatandaşları sizin Türkçe sitenizi takip ediyor da, bu haberi veriyorsunuz...çok önemli rusların Ukrayna'ya pasaportla girmesi...kimlikle biz girsek ya da Gürcistan bunu yapsa bize ver haberi de bu ne allaseniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000