15 Mart 2017, Çarşamba 10:02:26

Ukrayna ile pasaportsuz seyahat anlaşması tamam

Ukrayna ile Türkiye arasında vizesiz seyahat imkanı sağlayan anlaşma Ankara’da imzalandı. İki ülke ayrıca ortak uçak üretimi için de işbirliği yapacak.
  • Bunu duyan maholar bavul toplamaya başladı
  • Bu işi beğendim orda güzel arkadaşlar var vize büyük problemdi:) tatayanaaaa
  • Ukraynalı bağyanlara geçmiş olsun artık google translate kullanarak kız düşürme hayaliyle gider bir çok kıro
  • ukrayna ne uçağı üretmiş ki ortak üretim yapacağız?? ellerinde bölünmeden önceki rusyadan kalma teknoloji....ukrayna ile yıllık ticaret payının 7 katını zaten şu meşhur suriyeli türk vatandaşları götürdü....havanda su dövüyoruz ancak
  • Manşet vizesiz sürmanşet pasaportsuz bir karar verin

Ukrayna ile Türkiye arasında vizesiz seyahat imkanı sağlayan anlaşma Ankara’da imzalandı. İki ülke ayrıca ortak uçak üretimi için de işbirliği yapacak. 

Ukrayna Başbakanı Volodimir Groysman’ın Türkiye ziyareti turizm ve eğitim alanında yeni işbirliklerini beraberinde getirdi. Başbakan Binali Yıldırım ile Groysman’ın Çankaya Köşkü'ndeki görüşmelerinin ardından, ortak basın toplantısı düzenledi. Törende, Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ile Ukrayna Bakanlar Kurulu Arasında ‘Vatandaşların Karşılıklı Seyahatlerine İlişkin Usullere Dair Anlaşma’ imzalandı. Anlaşmaya göre Türk vatandaşları ve Ukrayna vatandaşları sadece kimlik kartı göstererek seyahat edebilecek.

YILDA 1 MİLYON TURİST GELİYOR

Başbakan Binali Yıldırım burada yaptığı konuşmada iki ülke arasında vize muafiyeti anlaşması imzalandığını ve ülke vatandaşlarının artık yalnızca kimlikle seyahat edeceklerini söyledi. Yıldırım, "Ukrayna ile turizm alanındaki durumumuz iyiye gidiyor. Geçen yıl Ukrayna'dan 1 milyonun üzerinde ziyaretçimiz oldu. Bu yeni muafiyet rejimiyle bu rakamın hem Türkiye'den Ukrayna'ya hem Ukrayna'dan Türkiye'ye gidiş gelişleri çok daha fazla artıracağını göreceğiz. Buna inanıyoruz. Bu ihtiyaçları karşılamak için hava ulaşımında gelişmeye ihtiyaç var. Yeni seferlere ihtiyaç var. Bunları da karşılıklı yetkililerimiz planlamalarını yapacaktır" dedi.

TEKNOLOJİDE İKİ ÜLKE GÜÇBİRLİGİNE GİDECEK

Ukrayna Başbakanı Groysman ise iki ülke arasında artık kimlikle seyahat edilebileceğini dile getirerek, Türkiye ile müzakerelerin sağlam bir temel üzerine kurulduğunu vurguladı. Ukrayna'nın son derece güvenilir bir ortak olduğunun altını çizen Groysman, şunları söyledi: "Sayın Başbakan ile birlikte özellikle üzerinde durduğumuz noktalardan biri, uçak üretimi konusunda çabalarımızı bir araya getirmek. Ukrayna'nın bu anlamda önemli bir teknoloji alt yapısı var. Türkiye'nin de önemli bir teknoloji alt yapısı mevcut. Çabalarımızı bir araya getirip ortaklaşa uçak üretebiliriz."

3.5 milyar $ ticaret hacmi

Türkiye ile Ukrayna arasındaki ticaret hacmi geçen yıl 3,5 milyar dolar seviyesinde gerçekleşti. Ukrayna Başbakanı Volodimir Groysman Türkiye ziyareti öncesinde basına yaptığı açıklamada iki ülke arasında serbest ticaret alanı oluşturulması için çalışmalar yapılacağını söylemişti. 

Ukrayna ile pasaportsuz seyahat anlaşması tamam

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Patriot ~ 7 yıl önce
Bunu duyan maholar bavul toplamaya başladı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
GÜZEL ~ 7 yıl önce
Bu işi beğendim orda güzel arkadaşlar var vize büyük problemdi:) tatayanaaaa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 7 yıl önce
Vize zaten yoktu, günaydın ;)
- ~ 7 yıl önce
Ukraynalı bağyanlara geçmiş olsun artık google translate kullanarak kız düşürme hayaliyle gider bir çok kıro

Yanıtla

Kalan karakter 1000
olga ~ 7 yıl önce
ukrayna ne uçağı üretmiş ki ortak üretim yapacağız?? ellerinde bölünmeden önceki rusyadan kalma teknoloji....ukrayna ile yıllık ticaret payının 7 katını zaten şu meşhur suriyeli türk vatandaşları götürdü....havanda su dövüyoruz ancak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
leman ~ 7 yıl önce
Antonov
Elpida ~ 7 yıl önce
Sevgili Olgacığım, bu cehaletinle sanmıyorum ama AN224 diye bir şey duydun mu hiç?
leman ve elpidaya ~ 7 yıl önce
ukrayna önce aç karnını doyursun
vizesiz? ~ 7 yıl önce
Manşet vizesiz sürmanşet pasaportsuz bir karar verin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
*_* ~ 7 yıl önce
Secim zamani: vizesiz seyahat, yerli ucak üretimi, güclü Türkiye falan filan nidalari iste
Püfff! ~ 7 yıl önce
Vize zaten yoktu!!!!!

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000