26 Ocak 2011, Çarşamba 08:43:46

UKRAYNA İLE DE VİZE KALKIYOR

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 4 bakan ve 600 işadamıyla birlikte geldiği Ukrayna’da karşılıklı 6 anlaşma imzaladı. Başbakan Erdoğan, birçok alanda işbirliği anlaşmasını imzalarken, Ukrayna Devlet Başkanı Yanukoviç ile vizelerin kaldırılması konusunda mutabakata vardıklarını açıkladı.
  • arkadaşlar ukraynayı bir seks cenneti olarak görmek ahmaklıktan başka birşey olmaz.. bir arkadaşın da dediği gibi.. dünyanın heryerinde geçerli bir kural vardır.. ( kadın isterse..) istemezse yapacak birşey yok... bu yüzden ukraynada seks cenneti değildir.. ben iş için bir çok kez ukraynaya gittim.. ve inanın çok güzel ve her ne kadar iklim kuşağı soğuk olsada çok sıcak bir ülke türkleri seviyorlar.. ama oraya seks için giderseniz başınız belaya girer bunu da unutmayın..
  • ukrayna ıle vızelerın kaldırılması yolcu ucakları muthıs bır talep olucagı kesın...bunun nedenı belli zaten..namus,ahlak naraları atmayın...ukraynadakı gece klüplerının türkler doldurur.bunu ınkar edemezsınız.bunu ukraynalılarda bildikleri için vizeyi tamamen kaldırdılarkı daha fazla müşteri gelsin...tayland modeli...avrupada yaşıyan turkler dısında,avrupaya turkıyeden gıdenler zengındır...ve bunu bıldıklerını için vize kaldırıldı..daha cok ülkeyle vıze kaldırılacaktır.
  • Bu da Rusya ile gecen seneden beri kalkmis vizeye benzemesin de. Hukumet kagit uzerinde ve medya bildirilerinde cok basarili vize kaldirmakta . Sirada Zambia, Comoros, East Timor ve Solomon Islands var. Kim tutar sizi...
  • ne kadar zavallısın ... acıdım sana
  • Buradaki bazi erkeklerden okudugum seyler ve basit düsünceleri gercekten utanc verici! Medeniyetten daha cok uzaksiniz...Aslinda Avrupa`da Türk erkekleri hakkinda varolan önyargilari dogrulamis oluyorsunuz. Ben bir erkek olarak bu düsüncelerinizi kiniyorum!
  • Tüm Türkiye halkı,bu platformda yazılan 3-5 yazıdan ibaret mi sanılıyor ki, hemen genelleştirme yapılıyor! işde bizim halkımız böyle... şöyleyiz,böyleyiz, diye yazılar,kınamalar vs. sıralanıyor!!! Bugün dünyanın çeşitli ülkelerinde Türk okulları ve Tsk'nın görev yaptığı bölgelerde bizlere karşı, muazzam bir sevgi var. Yani Türk'üm diyince kimse alık alık bakmıyor. Misal yunanistan ve türevleri gibi ülklerin,Türk denilince aptal aptal bakması bizim değil,onların sorunu.
  • Bilindiği üzere vizelerin kaldırılması sok-çıkarla olmuyor. Geri kabul anlaşması denilen bi şey var, ayrıca karar meclisten geçip onaylanması gerekiyor. Türkiye Rusya ile olan vize muafiyetini resmi gazetede yayımladı ancak Rusya kaçak işçilerden dolayı bu süreci bekletmişti. Geçtiğimiz hafta geri kabul anlaşması da imzalandı. Bunu seçim yatırımı olarak görmek sadece siyasi saplantıdan ibarettir.
  • Biliyorsunuz Rusya ile imzalar bile atildi ama hala bekliyoruz. Bunlari hizli bir sekilde gerceklestirmeliler. secim oncesi bence politik yatirimlar bunlar. Calismaya baslamislar sadece. Vizeyi kaldirsin, o zaman takdir edelim.
  • disisleri bakanliginin politikasini cok begeniyorum. gurur veriyorsunuz. AB nin davet etmesine az kaldi.
  • ukrayna türkiye arası uçuşlar bu yaz şaha kalkacaktır.özellikle antalya- kiev uçuşları yapan tur operatörleri ve havayolu şirketlerine büyük piyango vurdu demetir bu.

Anlaşmanın, geri kabul anlaşmasıyla birlikte en kısa sürede imzalanması için talimatları verdiklerini kaydeden Erdoğan, Meclis onanıyla birlikte vize muafiyeti anlaşmasının en kısa sürede yürürlüğe girmesini amaçladıklarını kaydetti. Böylece Türkiye’ye vize uygulamayan 56’ıncı ülke Ukrayna olacak.

Turistler Ukrayna ve Türkiye’de serbest dolaşacak

“Bir gazetecinin “Vize muafiyeti anlaşması imzalanırken şartlar nelerdir?” sorusuna Yanukoviç şu yanıtı verdi: “Vize konusunda bu mutabakat bizim ekonomi ve ticaretin gelişmesi temelinde duruyor. Bunun amacı işadamlarımızın turistlerimizin Türkiye ve Ukrayna’da serbest bir şekilde dolaşması. Geri kabul anlaşması bizim diğer ülkeler için de aldığımız yükümlülükleri yerine getirmeye hazır olduğumuzu gösterir. Savunma sanayi konusu çok yeni. Bu aşamada Ukrayna şirketlerinin Türkiye’nin ulusal muharebe tankı projesine katılmasıdır. Füze üretimi başka bir husus. Bu yılın Şubat ayında bir Türk uydusu, Ukrayna malı bir füzeyle fırlatılacak. Vize muafiyetiyle alakalı olarak bunu geri kabul anlaşmasıyla paralel yürüteceğiz. Bunun tabi Meclis ayağı var. Süratle en kısa zamanda bitirmenin gayreti içinde olacağız. Bunların yanında serbest ticaret anlaşmasını da Parlamentomuzdan geçirmek suretiyle bu yıl içinde onun da adımlarını atacağız. Arzumuz bunları eş zamanlı yapmak. Nükleer enerji konusunda enerji bakanlarımız bugün karşılıklı olarak görüşmeleri yaptılar. Detaylandıracaklar ve konuları önümüze getirecekler.”


 
 

UKRAYNA İLE DE VİZE KALKIYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (24)

Misafir ~ 13 yıl önce
arkadaşlar ukraynayı bir seks cenneti olarak görmek ahmaklıktan başka birşey olmaz.. bir arkadaşın da dediği gibi.. dünyanın heryerinde geçerli bir kural vardır.. ( kadın isterse..) istemezse yapacak birşey yok... bu yüzden ukraynada seks cenneti değildir.. ben iş için bir çok kez ukraynaya gittim.. ve inanın çok güzel ve her ne kadar iklim kuşağı soğuk olsada çok sıcak bir ülke türkleri seviyorlar.. ama oraya seks için giderseniz başınız belaya girer bunu da unutmayın..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ukrayna ıle vızelerın kaldırılması yolcu ucakları muthıs bır talep olucagı kesın...bunun nedenı belli zaten..namus,ahlak naraları atmayın...ukraynadakı gece klüplerının türkler doldurur.bunu ınkar edemezsınız.bunu ukraynalılarda bildikleri için vizeyi tamamen kaldırdılarkı daha fazla müşteri gelsin...tayland modeli...avrupada yaşıyan turkler dısında,avrupaya turkıyeden gıdenler zengındır...ve bunu bıldıklerını için vize kaldırıldı..daha cok ülkeyle vıze kaldırılacaktır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bu da Rusya ile gecen seneden beri kalkmis vizeye benzemesin de. Hukumet kagit uzerinde ve medya bildirilerinde cok basarili vize kaldirmakta . Sirada Zambia, Comoros, East Timor ve Solomon Islands var. Kim tutar sizi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ne kadar zavallısın ... acıdım sana

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Buradaki bazi erkeklerden okudugum seyler ve basit düsünceleri gercekten utanc verici! Medeniyetten daha cok uzaksiniz...Aslinda Avrupa`da Türk erkekleri hakkinda varolan önyargilari dogrulamis oluyorsunuz. Ben bir erkek olarak bu düsüncelerinizi kiniyorum!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Tüm Türkiye halkı,bu platformda yazılan 3-5 yazıdan ibaret mi sanılıyor ki, hemen genelleştirme yapılıyor! işde bizim halkımız böyle... şöyleyiz,böyleyiz, diye yazılar,kınamalar vs. sıralanıyor!!! Bugün dünyanın çeşitli ülkelerinde Türk okulları ve Tsk'nın görev yaptığı bölgelerde bizlere karşı, muazzam bir sevgi var. Yani Türk'üm diyince kimse alık alık bakmıyor. Misal yunanistan ve türevleri gibi ülklerin,Türk denilince aptal aptal bakması bizim değil,onların sorunu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bilindiği üzere vizelerin kaldırılması sok-çıkarla olmuyor. Geri kabul anlaşması denilen bi şey var, ayrıca karar meclisten geçip onaylanması gerekiyor. Türkiye Rusya ile olan vize muafiyetini resmi gazetede yayımladı ancak Rusya kaçak işçilerden dolayı bu süreci bekletmişti. Geçtiğimiz hafta geri kabul anlaşması da imzalandı. Bunu seçim yatırımı olarak görmek sadece siyasi saplantıdan ibarettir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Biliyorsunuz Rusya ile imzalar bile atildi ama hala bekliyoruz. Bunlari hizli bir sekilde gerceklestirmeliler. secim oncesi bence politik yatirimlar bunlar. Calismaya baslamislar sadece. Vizeyi kaldirsin, o zaman takdir edelim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
disisleri bakanliginin politikasini cok begeniyorum. gurur veriyorsunuz. AB nin davet etmesine az kaldi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ukrayna türkiye arası uçuşlar bu yaz şaha kalkacaktır.özellikle antalya- kiev uçuşları yapan tur operatörleri ve havayolu şirketlerine büyük piyango vurdu demetir bu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000