06 Kasım 2018, Salı 13:20:58

Ukrayna Bayraktar TB2 alabilir

Ukrayna Devlet Başkanı Pyotr Poroşenko’nun Danışmanı ve Savunma Bakanı Yardımcısı Yuriy Biryukov, Kiev’in Türkiye’den Bayraktar TB2 insansız hava aracı (İHA) satın alabileceğine işaret etti.
  • Yürü be damat arkanda kayınpeder varken kim tutar seni ? Akepe'den önce neydin sonra ne oldun ? Yaşasın nepotizm,torpil, hemşehricilik, hak yeme !
  • Aralarinda bir tane genc,yenilikci gorunen yonetici yok malesef.
  • Alabilir olmadı. Aldı olmalı haberler. Olasılık üzerine milyonlarca haber yapılır ama haber olmaz.
  • Hadi bekliyoruz mutlu olmak için. Milli olan herşeye karşı olanlar hadi.
  • Çekici yorumlarını alalım, TEBRİKLER BAYKAR, Tebrikler..

Ukrayna Devlet Başkanı Pyotr Poroşenko’nun Danışmanı ve Savunma Bakanı Yardımcısı Yuriy Biryukov, Kiev’in Türkiye’den Bayraktar TB2 insansız hava aracı (İHA) satın alabileceğine işaret etti.

Ukrayna Savunma Bakanı Yardımcısı Yuriy Biryukov, Facebook hesabından Poroşenko, Ukrayna Savunma Bakanı Stepan Poltorak, Ukrayna savunma şirketi Ukroboronprom Başkanı Pavel Bukin ve başka yetkililerin Bayraktar TB2 ile olduğu bir fotoğrafı paylaştı.

Biryukov fotoğrafla birlikte "Pyotr Poroşenko ve Sepan Poltorak'ın, Ukrayna Ulusal Güvenlik ve Savunma Komitesi Başkan Yardımcısı'nın yanı sıra Ukroboronprom Başkanı ile uçağın önünde öylece durmadığını söyleyebilirim. Bu uçak 24 saat otomatik olarak, komuta merkezinden 150 metre kilometre uzaklıkta 8 kilometre irtifada faaliyet gösterebiliyor. Tüm bunlar evet, tesadüf değil. Bu şaşırtıcı tesadüfler bizim zaferimize giden yol" ifadelerini kullandı.

Ukrayna Devlet Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada Poroşenko'nun Türkiye ziyareti sırasında Baykar Makine İHA sistemleri fabrikasını ziyaret ettiği belirtilmişti. Taraflar ziyaret sırasında Ukrayna ve Türkiye arasında savunma sistemleri konusunda işbirliği ve koordinasyon görüşülmüştü. (Sputnik)

Ukrayna Bayraktar TB2 alabilir

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Aslan tamat ! ~ 5 yıl önce
Yürü be damat arkanda kayınpeder varken kim tutar seni ? Akepe'den önce neydin sonra ne oldun ? Yaşasın nepotizm,torpil, hemşehricilik, hak yeme !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Taze yonetici ~ 5 yıl önce
Aralarinda bir tane genc,yenilikci gorunen yonetici yok malesef.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Olasılık ~ 5 yıl önce
Alabilir olmadı. Aldı olmalı haberler. Olasılık üzerine milyonlarca haber yapılır ama haber olmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kusun haset ve kininizi ~ 5 yıl önce
Hadi bekliyoruz mutlu olmak için. Milli olan herşeye karşı olanlar hadi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sen kucaklayıcı ol ~ 5 yıl önce
Sen kucaklayıcı ve yapıcı ol. Güzel işler de yapılıyor ama şuan daha dikkat edilmesi lazım. Katılaştırıcı olma. Icraat yap, geldiğin makamın hakkını ver. Eğer veremiyorsan çekilmesini bil. Bu onemli. Yerli milli alimlarda dahi adam kayirirsan bu is olmaz. Nötr olman lazım.
ÇEKEMEYENlerin ~ 5 yıl önce
Çekici yorumlarını alalım, TEBRİKLER BAYKAR, Tebrikler..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vatandaş ~ 5 yıl önce
Satış olsun da görelim, henüz sadece ziyaret, dileriz gerisi de gelir, kimse de kötü birşey söylemez merak etme kalbi kötü insan, insanlar hırsızlığı yolsuzluğu adaletsizliği kayırmacılığın cehaleti kabalığı eleştiriyor, bazıları bunu saldırı olarak algılıyor. Doğru her zaman ortaya çıkar, çalan kendinden çalar kandıran da kendini kandırır nihayetinde , anlayan tabii, kalın sağlıcakla.
.. ~ 5 yıl önce
Baykar la kimin ne derdi var? Hala sapla samanı ayırmayı öğrenemediniz.
ya ~ 5 yıl önce
is yapana kim ne demis avrasya tuneli yapildi kim ne dedi! siz hirsizligi hak gorenlerdensiniz Allah sizde kimsenin hakkini birakmasin.! millet vergi oduyor ama avrasya tuneli devletin degil ozelin! beter olursun insallah
Damatlar ~ 5 yıl önce
Damatlar olması sebebi ile olabilir. Üretim anlamında güzel şeyler yapıyorlar. Sen de biliyorsun ki bu işi karşıt görüşlü biri yapsaydı bu kadar destek görmezdi. Hak için konuşmak lazım. Bak tank ihalesi koç a verilmedi. Kime gitti araştır... Hak koç undu ama ;)

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000