20 Kasım 2012, Salı 08:55:16

UKRAYNA ANLAŞMAYI ONAYLADI

Ukrayna Hükümeti, 22 Aralık 2011 tarihinde Ankara'da imzalanan Türkiye-Ukrayna Hava Ulaştırma Anlaşmasını onayladı.
  • Zaten mevcut şekilde İstanbul'dan Simferpo, Dnipropetrovsk,Kiev,Lviv seferler var. Motorschi havayollarında Ankara-Kiev uçmaktaydı. Bu anlaşma neyi öngörüyor ki.
  • hayırlı olsun

Kırım Haber Ajansı'nın Ukrayna Altyapı Bakanlığına dayanarak yayınladığı habere göre hükümet, anlaşmanın Ukrayna'da geçerlilik kazanması için şart olan "Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ve Ukrayna Bakanlar Kurulu Arasında Hava Ulaştırma Anlaşmasının Onaylanmasının Uygun Bulunduğuna Dair Kanun Tasarısını" kabul etti.

Hükümet, bu kanun tasarısını onay için Ukrayna Parlamentosuna sunacak. Anlaşma, her iki tarafa da devamlı uluslararası ulaşımı sağlayacak bir ya da daha fazla havayolunu tayin etme hakkını tanıyor.


Tarafların tayin edeceği havacılık şirketleri; Kiev, Dnipropetrovsk, Odesa, Akmescit (Simferopol), Donetsk, Harkiv ve Lviv ile İstanbul ve Ankara arasında devamlı uçak seferi yapacak. Anlaşma, ortak kod ve slotların kullanımını öngörüyor. 

UKRAYNA ANLAŞMAYI ONAYLADI

Yorumlar

Ankaralı ~ 11 yıl önce
Zaten mevcut şekilde İstanbul'dan Simferpo, Dnipropetrovsk,Kiev,Lviv seferler var. Motorschi havayollarında Ankara-Kiev uçmaktaydı. Bu anlaşma neyi öngörüyor ki.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ozi ~ 11 yıl önce
hayırlı olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000