29 Ekim 2012, Pazartesi 08:06:32

UÇUŞLARI KAR YAĞIŞI VURDU!

Moskova Sheremetyevo Uluslararası Havalimanı'nın resmi internet sayfasında online uçuş tablosuna göre, bir çok uçuş gecikirken yaklaşık 20 uçak kalkış için kuyruk oluşturdu!
  • moskavadaki kar sorun olmaz ruslar buna yıllardır alışmışlar ve fazla aksama olmadan gerekli önlemleri alarak uçuş operasyonunu yürüyorlar.Bakalım 2 ay sonra bizim İstanbula kar yağdığı zaman bizim TGS deki torpilli çakma havacılar ne yapacaklar onu göreceğiz. Muhtemelen yine geçen seneki manzaranın aynısını ve yine dizboyu rezilliği yaşayacağız ve nasıl çuvalladıklarına bir kez daha şahit olacağız.İyi istanbul moskova kadar soğuk bir şehir değil yoksa halimizi harap olurdu bu acemilerle :)

Cumartesiyi pazara bağlayan gece, yılın ilk karının düştüğü Moskova’da, birkaç saat süren kar yağışı sonrası 8-10 santimetre civarında biriken karın üzerine yağmur yağması ve hava sıcaklığının artması ile eriyen karlar şehirde hem hava trafiğini hem de karayolu trafiğini engellemeye başladı. Moskova yolları eriyen kar yüzünden sıkıntılar yaşarken MKAD 38.kilometrede asfalt çökmesi nedeni ile dün akşam 17 araç zincirleme kazaya karıştı. Kazada ciddi yaralanan olmazken araçlarda ise ufak çaplı hasar meydana geldi.

Kar yağışının olduğu Pazar gecesi yaklaşık 30 uçuşun gerçekleşemediği Sheremetyevo Havalimanı'nın aksine, Türk Hava Yolları’nın uçuşlarını gerçekleştirdiği Vunukovo Havalimanı'nda uçuşa engel herhangi bir durumun söz konusu olmadığı bildirildi.

UÇUŞLARI KAR YAĞIŞI VURDU!

Yorumlar

İSTANBUL ~ 11 yıl önce
moskavadaki kar sorun olmaz ruslar buna yıllardır alışmışlar ve fazla aksama olmadan gerekli önlemleri alarak uçuş operasyonunu yürüyorlar.Bakalım 2 ay sonra bizim İstanbula kar yağdığı zaman bizim TGS deki torpilli çakma havacılar ne yapacaklar onu göreceğiz. Muhtemelen yine geçen seneki manzaranın aynısını ve yine dizboyu rezilliği yaşayacağız ve nasıl çuvalladıklarına bir kez daha şahit olacağız.İyi istanbul moskova kadar soğuk bir şehir değil yoksa halimizi harap olurdu bu acemilerle :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000