14 Kasım 2009, Cumartesi 08:14:25

Uçuşlarda yapılacak düzenleme bekleniyor

Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal, Merzifon Havaalanından düzenlenen sefer sayısının haftanın 7 günü yapılacak olmasının Çorumluları mutlu ettiğini belirterek, uçuş saatlerinde beklenen düzenlemenin yapılması için de girişimlerinin bulunduğunu söyledi.
  • MERZİFONDA ILS YOK.
  • Merzifon'a ILS takildi mi? Bilen varsa lutfen yazsin. Ozelikle sabah ucuslari icin gerekli olabilir.
  • doluluk oranı iyi o zaman

Başaranhıncal, “Uçuş saatlerinde Ocak ayı içerisinde ciddi bir düzenleme yapılmasını bekliyoruz” dedi.

Amasya Merzifon Havaalanı'ndan haftada 4 gün gerçekleştirilen uçuşlaın, yeni düzenlemeyle 24 Kasım 2009 tarihinden önce 7 güne çıkarıldığını anımsatan Başaranhıncal, özellikle sanayici ve işadamlarının uçuş saatlerinin yeniden düzenlenmesini, akşam saatlerinde gerçekleşen uçuş saatlerinin gündüz saatlerine alınması yönünde beklentilerinin bulunduğunu vurguladı. Bu konuda gerekli girişimlerde bulunduklarını ve ilgili kurulumlarla temaslarının devam ettiğini dile getiren Çetin Başaranhıncal, bu konuda da Ocak ayı içerisinde olumlu gelişme beklediklerini söyledi.

Başaranhıncal, İstanbul-Merzifon ve Merzifon-İstanbul uçuşlarının haftanın 4 gününde gerçekleştirildiğini ve seferlerin ihtiyacı karşılamadığını ifate etti ve, "Uçuş sayısının artırılması talebimizle ilgili olarak kurumlar nezdinde girişimde bulunulmuş ve bunun gerçekleşmemesi durumunda kendi havaalanımızı istiyoruz düşüncemizi Çorum halkıyla paylaşmıştık. Havaalanındaki uçuş sayılarının artırılmasına yönelik gerekçeleriyle birlikte bir rapor hazırlayıp, Çorum Milletvekili Cahit Bağcı'ya iletmiştik. Sayın milletvekilimizin çalışmaları ve konu üzerindeki ısrarcı takibimiz sonuç vermiş ve 24 Kasım'dan geçerli olmak üzere uçuş sayıları haftada 7 güne çıkartılmıştı" dedi.

Uçuşlarda yapılacak düzenleme bekleniyor

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
MERZİFONDA ILS YOK.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Merzifon'a ILS takildi mi? Bilen varsa lutfen yazsin. Ozelikle sabah ucuslari icin gerekli olabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
doluluk oranı iyi o zaman

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000