03 Kasım 2009, Salı 07:50:29

"Uçuşlarda hedefi tutturduk"

ML Tours yöneticileri, yaz döneminde istenilen seviyeyi tutturduklarını belirterek uçuşlarda herhangi bir sorun yaşamadıklarını söyledi...
  • ele iki okey gelmiş tur dönmüş :) iki okey elinde patlamış işte :)) zuha hahaha bölelerinin toplum arasındaki ismi bellidir,yazarsam bu mesajım yayınlanmaz,anladınız siz onu
  • Ben dindarlığın karşılığı cinselliktir demedim. 'Özel hayat'a saygı dedim, ama sen onu anlayamamışın. Yazık..
  • Arkadaşlar, ne çok düşkünmüşsünüz milletin bi tarafına, isterse 10 erkekler ilişkiye girer, size ne? Görevdeymiş, o zaman erkek pilotlar da dişi sineğe bakmasınlar. Bu ne kıskançlık ya? Bırakın artık insanların peşini, kendi işinize bakın, kafanız bacak aralarında olduğu sürece sizden hiçbir halt da olmaz.
  • dindarlığın karşılığı da cinsellik oldu ya, kardeşim sen ne olur dindar olma emi...
  • Eğer bizim yakınımız iki tane zenciyle gayri meşru bir ilişki içerisine girerse burada yorum yapmakla kalmaz hayatı tehlikeye girebilirdi sanıyorum. O yüzden burada bu bayanın yaptığı şeyi normal gibi empoze etmeye çalışmayın lütfen. inşşallah işten atılır da aklı başına gelir.
  • Burada bayanı savunan bir çok insan ver. Gerekçeleri ise ne? Özel hayat. Peki bir hostes özel hayatında böyle şeyler yaşayınca insanlar 'özel hayat' deyip hostesi savunuyor da, neden bu şirkette dindar insanların da hayatlarına 'özel hayatıdır' diye saygı gösterilmiyor? İnsanlar görev veya özel zamanında istediğini yaptığında buna saygı duyulması gerekiyorsa o zaman dindar insanların da özel hayatlarına saygı duymak gerekir.
  • Eğer haber aynen yazıldığı gibi doğru ise, yazıklar olsun...Bu şahsiyet oraya thy ve tr logolu üniforması ile gitti değil mi? bence bu davranış son derece haysiyetsiz, onursuz ve küçük düşürücü, yüz kızartıcı bir harekettir. Utanç verici.. yazıklar olsun diyorum...
  • Değerli arkadaşlar yorumlarınızı yaparken düşünerek yazın yarın sizin kız kardeşinizde ablanızda veya kızınızda aynı duruma düşebilir büyük lokma ye büyük konuşmayın.yargılama bıze düşmez.Allah bile en son yargılıyo...
  • Muhtemelen o iki gariban zenci bu olayi filme cekmistir. Youtube'da veya baska bir yerde bu film ortaya cikar ve yayinlanir. Bundan ders cikarin. Ben seni ailene havale ediyorum namuslu kizim. yaziklar olsun !
  • o üniforma kutsaldır.yaz izninde ne yaparsan yap ama sen görevdeysen adam gibi olacaksın(dinlenme sırasında da görev sayılıyor bilmeden konuşmayın).THY ismini karalamaya kimsenin hakkı yoktur.dışarıda ''what drink',''chicken or paste'''diyebilen binlerce üniversite mezunu işsiz var.herkes haddini bilecek.

Toplantıda konuşan ML Tours Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Kara, Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür Ercan İlbay, 6 Haziran tarihinden itibaren haftada 5 uçuş olarak gerçekleştirdikleri Amsterdam - Antalya, Amsterdam - Ankara, Amsterdam - Kayseri, Maastricht - Ankara ve Maastricht - Kayseri olarak uçuşlarının beklentileri karşıladığını anlatı.

Amaçlarının yolculara güvenli ve uygun bir alternatif sunmak olduğunu kaydeden ML Tours Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Kara "2010 yılı ve devamında yaz operasyonlarını daha da arttırarak büyük kitlelere ve başka ülkelere de taşımayı hedefliyoruz. 2009 yılında beklentimizi aşağı yukarı yakaladık. Yolcularımızdan olumlu mesajlara aldık. Şu anda haftada bir olmak üzere Ankara ve Kayseri uçuşlarımız devam ediyor. 2010 yılında da İtalya'nın yanı sıra Fas ve Türkiye'nin değişik illerine seferlerimizi devam ettirmek istiyoruz. Az ve güvenli uçuşlara hedeflediğimiz doğrultuda devam ediyoruz. Uçuşlarımızda yemeklerimiz de ücretsizdir."diye konuştu.

ULUSLAR ARASI UTRECHT TURİZM FUARINA KATILACAĞIZ

ML Tours olarak bir taraftan kalitelerini ispatlamak için uğraş verdiklerini belirten Yavuz Kara, "2010 Ocak ayında yapılan Utrecht Turizm fuarına katılacağız. Orada bir stant açacağız. Pazar olarak Avrupa pazarını hedeflediğimiz için Avrupa standında yer alacağız."dedi.

"Uçuşlarda hedefi tutturduk"

Yorumlar Tüm Yorumlar (76)

Misafir ~ 15 yıl önce
ele iki okey gelmiş tur dönmüş :) iki okey elinde patlamış işte :)) zuha hahaha bölelerinin toplum arasındaki ismi bellidir,yazarsam bu mesajım yayınlanmaz,anladınız siz onu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Ben dindarlığın karşılığı cinselliktir demedim. 'Özel hayat'a saygı dedim, ama sen onu anlayamamışın. Yazık..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Arkadaşlar, ne çok düşkünmüşsünüz milletin bi tarafına, isterse 10 erkekler ilişkiye girer, size ne? Görevdeymiş, o zaman erkek pilotlar da dişi sineğe bakmasınlar. Bu ne kıskançlık ya? Bırakın artık insanların peşini, kendi işinize bakın, kafanız bacak aralarında olduğu sürece sizden hiçbir halt da olmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
dindarlığın karşılığı da cinsellik oldu ya, kardeşim sen ne olur dindar olma emi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Eğer bizim yakınımız iki tane zenciyle gayri meşru bir ilişki içerisine girerse burada yorum yapmakla kalmaz hayatı tehlikeye girebilirdi sanıyorum. O yüzden burada bu bayanın yaptığı şeyi normal gibi empoze etmeye çalışmayın lütfen. inşşallah işten atılır da aklı başına gelir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Burada bayanı savunan bir çok insan ver. Gerekçeleri ise ne? Özel hayat. Peki bir hostes özel hayatında böyle şeyler yaşayınca insanlar 'özel hayat' deyip hostesi savunuyor da, neden bu şirkette dindar insanların da hayatlarına 'özel hayatıdır' diye saygı gösterilmiyor? İnsanlar görev veya özel zamanında istediğini yaptığında buna saygı duyulması gerekiyorsa o zaman dindar insanların da özel hayatlarına saygı duymak gerekir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Eğer haber aynen yazıldığı gibi doğru ise, yazıklar olsun...Bu şahsiyet oraya thy ve tr logolu üniforması ile gitti değil mi? bence bu davranış son derece haysiyetsiz, onursuz ve küçük düşürücü, yüz kızartıcı bir harekettir. Utanç verici.. yazıklar olsun diyorum...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Değerli arkadaşlar yorumlarınızı yaparken düşünerek yazın yarın sizin kız kardeşinizde ablanızda veya kızınızda aynı duruma düşebilir büyük lokma ye büyük konuşmayın.yargılama bıze düşmez.Allah bile en son yargılıyo...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Muhtemelen o iki gariban zenci bu olayi filme cekmistir. Youtube'da veya baska bir yerde bu film ortaya cikar ve yayinlanir. Bundan ders cikarin. Ben seni ailene havale ediyorum namuslu kizim. yaziklar olsun !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
o üniforma kutsaldır.yaz izninde ne yaparsan yap ama sen görevdeysen adam gibi olacaksın(dinlenme sırasında da görev sayılıyor bilmeden konuşmayın).THY ismini karalamaya kimsenin hakkı yoktur.dışarıda ''what drink',''chicken or paste'''diyebilen binlerce üniversite mezunu işsiz var.herkes haddini bilecek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000