05 Haziran 2016, Pazar 09:21:58

Uçuşlara Ramazan esintisi

Havayolu şirketleri ile havalimanı işletmecileri, yarından itibaren başlayacak Ramazan öncesi hazırlıklarını sürdürüyor.
  • Mönü ne demek acaba menü olmasın
  • Bta işin gucun reklam personelini mutlu et personeli
  • bir reklam dinlediniz
  • Maasları ödememiş neden acaba?
  • Ramazanda ben ikram istemiyorum. THY bilet ücretlerini Pegasus fiyatına kadar düşürmeli

Havayolu şirketleri ile havalimanı işletmecileri, yarından itibaren başlayacak Ramazan öncesi hazırlıklarını sürdürüyor. Havayolu şirketleri, Ramazan’da yüzde 30-40 oranında azalan yolcu sayısını artırmak amacıyla ‘sınırlı sayıda koltukları kapsayan’ kampanyalar düzenlerken, havalimanlarındaki özel dinlenme salonları ile uçaklarda dağıtacakları iftar mönüleriyle de yolcularına sürpriz yapmayı planlıyor. Havalimanı işletmeleri ise iftar programlarının yanı sıra çeşitli sosyal aktiviteler hazırlayarak yolcuların uçuş öncesi keyifli vakit geçirmesini amaçlıyor.

UCUZA UÇACAĞIZ!
Türk Hava Yolları (THY), düzenlediği kampanya ile Ramazan’da Türkiye’nin dört bir yanına her şey dâhil 99.99 TL’ye uçuracak. 29 Haziran’a kadar kampanyalı biletlerden alanlar, 6-29 Haziran arasında seyahat edebilecek. THY ayrıca Orta Doğu, Afrika ve Balkanlar’ın pek çok noktasına her şey dâhil gidiş-dönüş 98 Dolar’dan başlayan Ramazan kampanyası da gerçekleştirecek. Şirket, uçaklarda ise ikram şirketi Turkish Do&Co’nun hazırladığı özel mönülerle yolcularına iftar ve sahurda keyifli bir atmosfer hazırlamayı planlıyor.

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı merkezli uçuş düzenleyen Pegasus Hava Yolları, düzenlediği kampanya ile Ramazan ayında yurt içi hatlarda 39,99TL’den başlayan fiyatlarla uçuracak. 12-15 Mayıs’ta satışa sunulan kampanyalı biletlerden alanlar, 6-30 Haziran’da seyahat yapabilecek. Şirket ayrıca ‘mobile özel’ (iOS ve Android mobil uygulamalar ve mobil flypgs.com adresinden alınacak biletler) yüzde 30 indirim kampanyası da düzenledi. 19-21 Mayıs arasında yurt içi uçuş biletini mobilden alanlar, 6-29 Haziran arasında yurt içine yüzde 30 indirimle uçacak.

Onur Air, Ramazan’a özel düzenlediği kampanya ile yurt içinde 54 Lira’ya yurt dışında ise 45 Dolar’dan başlayan fiyatlarla uçuracak. 19-24 Nisan arasında biletini alan 25 bin kişi, kampanyalı biletlerle 1-30 Haziran arasında seyahat edecek.

THY ve Alman Lufthansa Havayolları’nın ortak kuruluşu SunExpress ise 1-30 Haziran arasında her şey dahil 24,99 TL’den başlayan bilet fiyatlarıyla uçuracak. 24 Nisan’a kadar satışa sunulan biletlerden alanlar, İstanbul Sabiha Gökçen, İzmir Adnan Menderes, Antalya ve Adana Şakirpaşa Havalimanı’ndan uçuşlarını gerçekleştirebilecek.

HAVALİMANLARI RENKLENECEK
Havalimanı işletmecileri de, yolcuları Ramazan’da en iyi şekilde ağırlamak amacıyla çeşitli etkinlikler düzenleyecek. Başta İstanbul Atatürk Havalimanı olmak üzere Sabiha Gökçen Havalimanı ile Ankara Esenboğa, İzmir Adnan Menderes ve Antalya Havalimanı’nda birçok etkinlik gerçekleştirilecek. Havalimanlarında ud, tambur ve ney’den oluşan Türk musiki enstrümanları eşliğinde gerçekleşen sema gösterilerinin yanı sıra, fasıl dinletileri ile ebru ve hat sergileri yer alacak. Ayrıca, Karagöz ve Hacivat, Aşuk ile Maşuk, kukla ve gölge oyunlarının sahnelendiği Meddah gösterileriyle de başta küçükler olmak üzere her yaştaki yolcu uçuş öncesi eğlenceli vakit geçirecek.

YOLCULAR EBRU YAPACAK
TAV Havalimanları, işlettiği havalimanlarında geçen yıllarda olduğu gibi bu Ramazan’da da çeşitli etkinlikler gerçekleştirecek. TAV Ebru Atölyesi üyeleri, İstanbul Atatürk Havalimanı’nda yolcularla ebru aktivitesi yapacak. Etkinlik iç ve dış hatlardaki terminallerde Ramazan boyunca iki kez düzenlenecek. İzmir Adnan Menderes Havalimanı’nda geleneksel el sanatlarından hat ve kaligrafi ile hazırlanan kağıtlara yolcuların isimleri yazılacak. Etkinlik, Ramazan boyunca Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri saat 10.00-12.00 arasında iç ve dış hat terminallerinde düzenlenecek. Ankara Esenboğa Havalimanı’nda ise fasıl dinletisi (8 ve 20 Haziran), tasavvuf musikisi dinletisi (13 ve 23 Haziran), Aşuk-Maşuk ile Hacivat-Karagöz ve kukla gösterileri (16 ve 27 Haziran) gerçekleştirilecek.

UMRECİLERE YÜZDE 40 İNDİRİM!
Yurtiçi ve yurtdışındaki 8 ülkede yer alan 16 havalimanında yiyecek-içecek hizmeti sunan BTA Food&Services Group, Ramazan döneminde umre seyahati gerçekleştirecek yolculara alışverişlerinde yüzde 40 indirim sağlayacak. BTA ayrıca İç Hatlar Terminali’nde, özgün tariflere sadık kalınarak ve yalnızca yerel ürünler kullanılarak hazırlanan otantik Anadolu yemeklerinin sunulduğu gurme restoranı Tadında Anadolu’da, özel mönüler hazırlayacak. Havalimanı yanındaki Airport Otel’de iftar programı da düzenleyecek şirket ayrıca Cakes&Bakes’te hurmalı kek ürününü görücüye çıkaracak. (Mustafa Gün)

Uçuşlara Ramazan esintisi

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Cabin crew ~ 8 yıl önce
Mönü ne demek acaba menü olmasın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Isci ~ 8 yıl önce
Bta işin gucun reklam personelini mutlu et personeli

Yanıtla

Kalan karakter 1000
....... ~ 8 yıl önce
bir reklam dinlediniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
onur air ~ 8 yıl önce
Maasları ödememiş neden acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
saf ~ 8 yıl önce
daha iki gun oldugundan olmasin
Fırsatçı ~ 8 yıl önce
Ramazanda ben ikram istemiyorum. THY bilet ücretlerini Pegasus fiyatına kadar düşürmeli

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000