20 Aralık 2010, Pazartesi 14:34:22

UÇUŞLAR İPTAL EDİLDİ

Avrupa’yı etkisi altına alan kar yağışı hava trafiğini olumsuz etkilerken Türk Hava Yolları’nın Londra, Paris, Berlin ve Köln seferleri iptal edildi.
  • uçmucak değil uçmayacak kalkmıyo iken değil kalkmaz iken
  • SAYIN YOLCULAR BU UÇAKLAR UÇMUCAK EVET BU GECE HİÇ UÇMUCAK LÜTFEN ALANA GELİP NE KENDİNİZE EZİYET EDİN NEDE AHL PERSONELİNE...UÇUŞLAR BAŞLAYINCA BUYRUN GELİN BAŞIMIZIN ÜZERİNE AMA UÇAKLAR KALKMIYO İKEN LÜTFEN SICAK EVİNİZDE OTURUN....
  • Şekilde görüldüğü gibi hava şartları uçuşlara el vermiyor. THY ile uzaktan yakında ilgisi yok ama entel dantel ve bazı gazeteciler anlamazlar varsa yoksa uçak kalkacak viskim gelecek, mini etekli hostes servis edecek leb lebide istiyorum bana ne bak yazarım köşemde ona göre.. Ah amerikada havaalanlarında veya uçağın içinde yapsanız da ne olacağınızı görürsünüz patronunuz da sizi kurtaramaz. ama özel uçağını verirse istediğiniz yere gidersiniz manitanızla ama karda dolayı oda uçamaya bilir şidmi oturdunuz mu şapa..

Avrupa’da son yılların en soğuk kışı yaşanırken, yoğun kar yağışı hava trafiğini alt üst etti. Avrupa’nın bir çok ülkesinde binlerce uçak seferi iptal edildi. Özellikle İngiltere, Almanya ve Fransa’da etkili olan olumsuz meteorolojik koşullar yüzünden uçak seferleri yapılamıyor.

Hava muhalefetinden Türk Hava Yolları seferleri de olumsuz etkileniyor. Özellikle Londra, Paris, Berlin ve Köln’e yapılacak uçak seferleri karşılıklı olarak iptal edildi.

Frankfurt ve Stuttgart gibi şehirlerden Türkiye’ye yapılacak seferler ise hava şartlarının elvermesi halinde gerçekleştirecek. O şehirlerden İstanbul’a yapılacak uçuşlarda belirsiz süreli rötar süreleri verildi. Hava koşullarının durumuna göre seferlerin yapılıp yapılmayacağına karar verilecek.

Bu arada İberia Havayolları’nın Madrid seferleri de yapılamadı.

UÇUŞLAR İPTAL EDİLDİ

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
uçmucak değil uçmayacak kalkmıyo iken değil kalkmaz iken

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
SAYIN YOLCULAR BU UÇAKLAR UÇMUCAK EVET BU GECE HİÇ UÇMUCAK LÜTFEN ALANA GELİP NE KENDİNİZE EZİYET EDİN NEDE AHL PERSONELİNE...UÇUŞLAR BAŞLAYINCA BUYRUN GELİN BAŞIMIZIN ÜZERİNE AMA UÇAKLAR KALKMIYO İKEN LÜTFEN SICAK EVİNİZDE OTURUN....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Şekilde görüldüğü gibi hava şartları uçuşlara el vermiyor. THY ile uzaktan yakında ilgisi yok ama entel dantel ve bazı gazeteciler anlamazlar varsa yoksa uçak kalkacak viskim gelecek, mini etekli hostes servis edecek leb lebide istiyorum bana ne bak yazarım köşemde ona göre.. Ah amerikada havaalanlarında veya uçağın içinde yapsanız da ne olacağınızı görürsünüz patronunuz da sizi kurtaramaz. ama özel uçağını verirse istediğiniz yere gidersiniz manitanızla ama karda dolayı oda uçamaya bilir şidmi oturdunuz mu şapa..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000