14 Mayıs 2008, Çarşamba 08:25:52

Uçuşlar Haziran'da başlıyor

British Airvvays Heathrow Terminal 5'e yapılacak olan diğer uçuşların taşınmasının ilk aşamasının Haziran ayından gerçekleştirileceğini açıkladı.

British Airvvays Heathrow Terminal 5'e yapılacak olan diğer uçuşların taşınmasının ilk aşamasının Haziran ayından gerçekleştirileceğini açıkladı. British Airways CEO'SU Willie Walsh, 5  Haziran tarihinden itibaren Terminal 4'e iniş ve kalkış yapan 8 adet uzak mesafe destinasyon uçuşlarının Terminal 5'ten hizmet vermeye başlayacağını belirtti ve şöyle dendi: "Bu uçuşlara New York JFK'ye inen ve kalkan uçuşlar dahildir. Diğer yedi destinasyonlar ise Abuja, Bangalore, Beijing, Cairo, Cape Tovvn, Lagos ve Phoenix'tir.  British Airvvays  New York JFK'ye günde 8, diğer rotalara ise her gün olmak üzere uçuşlar gerçekleştirmektedir. Tüm bu uçuşlar şu anda Terminal 4'den gerçekleşmektedir. Söz konusu uçuşlar, havayolunun Terminal 4'den yapılan toplam tarifesinin çeyreğini oluşturmaktadır. Bu kararı her zaman öncelik olarak gördüğümüz yolcularımızın menfaatleri için verdik. Bu gelişme bizi çok mutlu etmektedir." 

BAA CEO'SU Colin Matthevvs da şöyle dedi: "Bu kararı birlikte almış olmaktan mutluluk duyuyorum. BAA ve British Airvvays meydana gelen ilk problemleri çözmek ve sıradaki taşınmayı planlamak için bir arada etkili bir şekilde çalışmıştır. Geri kalan uzun mesafe tarifelerinin taşınmasını elimizden geldiğince kısa sürede yapabilmek amacı ile yoğun bir sekilde birlikte çalışmaya devam etmekteyiz."

 

Uçuşlar Haziran'da başlıyor

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000