29 Nisan 2013, Pazartesi 08:58:29

UÇUŞLAR 2 AY SONRA BAŞLIYOR

Şırnak Havalimanı'nda incelemede bulunan Vali Vahdettin Özkan, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.
  • BOŞA YATAIRIM TÜRKİYENİN HERYERİNDE OLDUĞU GİBİ.HAVALİMANI YAPANA KADAR HIZLI TRENLER YAP ULAŞIMI RAHATLAT BÖLGESEL HAVALİMANLARI YAP ORADAN HIZLI TRENLERLE YOLCUYU İSTEDİĞİ YERE GÖTÜR.OR-Gİ YAPILIYOR SAMSUNDA VAR TRABZONDA VAR ORGİ YE NE GEREK VAR KARADENİZ SAHİL YOLUNUNDA HIZLI TREN YAP YETER AMERİKADA KADAR GELİR DÜZEYİ OLUR HERYERE YAP KİM UÇAÇACAK TK DAN BAŞKA ODA ZARARINA UÇACAK
  • Kapasite yüksek demissin ama havaalanin ilk açıldığı yıl full kapasite ile mi çalışmasını bekliyorsun. Bence 2014'te 200bini rahat geçer.
  • Oraya kimse gelmez gezmeye. Kalacak otel bile yok. Siz bolge halkina hizmet verin, orada calisan devlet memuruna ulasim saglayin yeter. Bol keseden atma efendi.
  • Yukarıda yazılı kapasitesinin 6'da birini kullanırsa başarılı bir yatırım olur...

Vali Özkan yaptığı konuşmada, Şırnak Havalimanı'nın temelinin yaklaşık 2 yıl önce Cizre-İdil karayolu üzerinde Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ile Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker'in de katıldığı törenle atıldığını belirterek, 2 ay sonra uçak seferlerinin başlayacağını söyledi.

Yıllık 600 bin yolcu kapasiteli havalimanının pist uzunluğunun 3 bin metre olduğunu ifade eden Özkan, şöyle konuştu:

"Kısa bir süre sonra çok nitelikli olan bu havalimanı Şırnaklıların hizmetine sunulacak. Başbakanımızın bizzat takibiyle havalimanı artık hizmete sunulabilecek düzeye geldi. Bölge turizmi ve ekonomisine büyük katkı sağlayacak. Havalimanlarının yaygınlaşması, ücretlerinin ucuzlaşması, satın alma gücünün yükselmesi ile vatandaşımız artık uçakla Anadolu'nun her yerine gidip gelebilmektedir. Bu havalimanı ile Cudi'nin kutsiyetini, Gabar'ın haşmetini ve buradaki kültürü görmek üzere çok sayıda kişi ilimize gelecek. Havalimanı ayrıca Irak'a yönelik pazarla iletişim açısından önemli bir ticaret alt yapısını da oluşturmaktadır."

UÇUŞLAR 2 AY SONRA BAŞLIYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

VATANDAŞ ~ 11 yıl önce
BOŞA YATAIRIM TÜRKİYENİN HERYERİNDE OLDUĞU GİBİ.HAVALİMANI YAPANA KADAR HIZLI TRENLER YAP ULAŞIMI RAHATLAT BÖLGESEL HAVALİMANLARI YAP ORADAN HIZLI TRENLERLE YOLCUYU İSTEDİĞİ YERE GÖTÜR.OR-Gİ YAPILIYOR SAMSUNDA VAR TRABZONDA VAR ORGİ YE NE GEREK VAR KARADENİZ SAHİL YOLUNUNDA HIZLI TREN YAP YETER AMERİKADA KADAR GELİR DÜZEYİ OLUR HERYERE YAP KİM UÇAÇACAK TK DAN BAŞKA ODA ZARARINA UÇACAK

Yanıtla

Kalan karakter 1000
EZS 06 ~ 11 yıl önce
Kapasite yüksek demissin ama havaalanin ilk açıldığı yıl full kapasite ile mi çalışmasını bekliyorsun. Bence 2014'te 200bini rahat geçer.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pardon ~ 11 yıl önce
ilk yıl demedim ki, okuduğunuzu iyi idrak edememişsiniz :) Tabiki 2014'te 200bini geçer inşallah, bu temennine katılıyorum ama gerçekler acı.. Yöre halkının nüfusu ne, geliri gideri ne ki uçakla bu kadar çok seyahat edebilsin?
Yolcu ~ 11 yıl önce
Oraya kimse gelmez gezmeye. Kalacak otel bile yok. Siz bolge halkina hizmet verin, orada calisan devlet memuruna ulasim saglayin yeter. Bol keseden atma efendi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kapasite yuksek ~ 11 yıl önce
Yukarıda yazılı kapasitesinin 6'da birini kullanırsa başarılı bir yatırım olur...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000