22 Kasım 2011, Salı 12:55:12

UÇUŞA YASAK BÖLGEYİ TÜRK JETLERİ Mİ KORUYACAK?

Kuveyt’te yayınlanan Al Rai gazetesi, ABD ve Avrupa ülkelerinin Suriye’nin hava sahasının kapatılmasına yönelik planlarını tamamladıklarını iddia etti...
  • Putini kizdirmayin. Sarkozy ve Cameronun Libyada yaptiklari pislikleri unutmadik. No fly zone dediler ve sivil savasa katilip Kaddafinin konvoyunu bile bombaladilar çin ve Rusya yok derse bu pislikler birsey de yapamaz. O zaman putin SUKHOI ve MIGlerini yollar.
  • tabii tabii kesin israil korumalı
Kuveyt’te yayınlanan Al Rai gazetesi, ABD ve Avrupa ülkelerinin Suriye’nin hava sahasının kapatılmasına yönelik planlarını tamamladıklarını iddia etti. Gazetede yer alan iddiaya göre uçuşa yasak bölge planı, ABD’nin lojistik desteğiyle Arap ve belki de Türk jetleriyle uygulamaya koyulacak.

Gazetede yer alan iddiaya göre uçuşa yasak bölge uygulamasının amacı Suriye Ordu kuvvetlerini etkisiz hale getirmek, hem Başkanlık Sarayı’nı hem de askeri komuta ve istihbarat merkezlerini izlemek. Gazeteye konuşan kaynaklar “Suriye Ordusu 24 saatten az bir sürede etkisiz hale getirilebilir” diye kaydetti. (Show Haber)
UÇUŞA YASAK BÖLGEYİ TÜRK JETLERİ Mİ KORUYACAK?

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
Putini kizdirmayin. Sarkozy ve Cameronun Libyada yaptiklari pislikleri unutmadik. No fly zone dediler ve sivil savasa katilip Kaddafinin konvoyunu bile bombaladilar çin ve Rusya yok derse bu pislikler birsey de yapamaz. O zaman putin SUKHOI ve MIGlerini yollar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
tabii tabii kesin israil korumalı

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000