17 Ağustos 2013, Cumartesi 08:43:13

UÇUŞA GİTMEYEN BİLET PARASINI ÖDER!

Hollanda'da gündem konusu milletvekillerinin; yurtdışında planlanan görüşmeler için ayırtılan uçak biletlerinin, bu görüşmeye gitmemeleri için iptal edilmesi, devlete yüklü bir maliyet getiriyor olması...
  • aynı şey ülkemizde olabilir miydi acaba?? ne güzel iş..bir kere vekil ol, ömürboyu en ucuz sınıf ekonomi bilet al bedava upgrade ol ,uçmadın mı bilet fiyatını olduğu gibi geri al, istediğin gibi rezervasyon yap,iptal et,açığa aldır vs vs..seçim zamanı oy için geçici süre vatandaş!! olurlar oyu kaptıktan sonra da kral olurlar bizim vergilerimizle şatafat içinde ayrıcalıklı,lüks hayat sürerler !!!
  • Mükemmel bir karar keşke Türkiye'de de olsa. Milletvekilleri kendilerini kral zannediyorlar Türkiye'de.

Telegraaf gazetesinde yer alan bir haberde, yurtdışı ziyaretleri için milletvekilleri adına ayırtılan uçak biletlerinin mecburi olarak ödendiği ve bu biletlerin geri ödemesinin olmadığı belirtildi. Gazeteye göre ödenen fakat kullanılmayan bu biletlerin maliyeti hükümete yüksek faturalar çıkartıyor.

Örnek olarak bu hafta sonu Hollanda Dış Ticaret ve Kalkınma İşleri Parlamento Komisyonu’ndan bir heyet Tanzanya ve Etiyopya’ya bir ziyaret yapacaktı ve bu ziyaret şubat ayında planlanmıştı. Biletler için kişi başına 4200 Euro ödeme yapıldı. Uçak şirketi gezinin iptal edilmesi üzerine bilet ücretlerini sadece yarısını geri ödedi.

Bu sadece binlercesinden bir örnek olarak gören VVD Meclis grubu, hiçbir gerekli gerekçe olmadan iptal edilen iş ziyaretlerinde vekilin bilet ücretini kendi cebinden vermesi tavsiyesinde bulunuyor. 

UÇUŞA GİTMEYEN BİLET PARASINI ÖDER!

Yorumlar

?? ~ 11 yıl önce
aynı şey ülkemizde olabilir miydi acaba?? ne güzel iş..bir kere vekil ol, ömürboyu en ucuz sınıf ekonomi bilet al bedava upgrade ol ,uçmadın mı bilet fiyatını olduğu gibi geri al, istediğin gibi rezervasyon yap,iptal et,açığa aldır vs vs..seçim zamanı oy için geçici süre vatandaş!! olurlar oyu kaptıktan sonra da kral olurlar bizim vergilerimizle şatafat içinde ayrıcalıklı,lüks hayat sürerler !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
xXx ~ 11 yıl önce
Mükemmel bir karar keşke Türkiye'de de olsa. Milletvekilleri kendilerini kral zannediyorlar Türkiye'de.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000