25 Ekim 2015, Pazar 08:32:11

Uçuş yasağı başladı

Kiev tarafından başlatılan yeni yaptırımların yürürlüğe girmesi nedeniyle, Ukrayna ve Rusya arasındaki direkt uçuşlar, bugün itibariyle durdu.
  • THY ukraynaya ulan uçuşların saatlerini ayarlamalı. Daha önce Rus havayolları ile uçan transit yolcuları kapmalı. Kievden ABD ye uçacak transit yolcuların saatleri şu anki uçuşlarla pek uygun görünmüyor. Her kriz bir fırsat demek.
  • Tk ya bir bakalim; Suriye uzerinden, Libya uzerinden ucamiyor. Ermenistan uzerindede problem var simdi birde Ukrayna uzerinden kuzeye rota kapandi, gittikce izole oluyor masraflar artiyor; hos degil
  • Bunlarda bizim iki adım ilerimiz işte.. Amerika avrupa israilin kullandığı başka bir ülke..
  • business class tuvaletine gitmek isteyen ekonomi sinifi yolcusuna kelepce takip erzuruma indiren firmayi neden yazmiyorsunuz???

Kiev tarafından başlatılan yeni yaptırımların yürürlüğe girmesi nedeniyle, Ukrayna ve Rusya arasındaki direkt uçuşlar, bugün itibariyle durdu.

Moskova Kiev'in yasağını önce "delilik" olarak niteledi, ardından Rus havayolları da aynı hareketi yapacağını duyurdu.

Son dakika kriz görüşmeleri başarısız olduktan sonra Ukrayna uçuşların dün gece yarısı sona erdiğini bildirdi.

Karardan bir ay boyunca 70.000 yolcu etkilenecek.

Yaptırımlar Rusya'yı, Kırım ilhakı ve doğu Ukrayna'da silahlı isyancıları desteklemesi nedeniyle cezalandırmak için tasarlandı. Yaptırımların şu anda yani ateşkesin nihayet hayata geçtiği bir zamanda, uygulanıyor olması, ilişkilerin ne kadar acılı ve gergin olduğunu gösteriyor.

Rusya Ukrayna'yı bu hareket ile kendini ayağından vurmakla suçladı.

Rusya çoğu yolcuların Rusya'da çalışmak, transit veya yakınlarını ziyaret için seyahat eden Ukraynalılar olduğuna işaret ediyor. Ama bütün yolcuların üçte ikisi Rus havayolu ile seyahat ediyor.

Rusya'nın ulaştırma bakanı her iki ülke için bilet satış kaybının yılda yaklaşık 110 milyon dolar olacağını tahmin ediyor.

Uçuş yasağı başladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

thy ~ 8 yıl önce
THY ukraynaya ulan uçuşların saatlerini ayarlamalı. Daha önce Rus havayolları ile uçan transit yolcuları kapmalı. Kievden ABD ye uçacak transit yolcuların saatleri şu anki uçuşlarla pek uygun görünmüyor. Her kriz bir fırsat demek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tk ~ 8 yıl önce
Tk ya bir bakalim; Suriye uzerinden, Libya uzerinden ucamiyor. Ermenistan uzerindede problem var simdi birde Ukrayna uzerinden kuzeye rota kapandi, gittikce izole oluyor masraflar artiyor; hos degil

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uşak ~ 8 yıl önce
Bunlarda bizim iki adım ilerimiz işte.. Amerika avrupa israilin kullandığı başka bir ülke..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
android ~ 8 yıl önce
business class tuvaletine gitmek isteyen ekonomi sinifi yolcusuna kelepce takip erzuruma indiren firmayi neden yazmiyorsunuz???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
asd ~ 8 yıl önce
bence iyi bak yazmışlar :)

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000