05 Aralık 2009, Cumartesi 15:32:26

UÇUŞ SINAVI VERMEYE HAZIRLANIYORLAR

Dünyanın önde gelen charter şirketlerinden Chapman Freeborn, önümüzdeki yaz düzenlenecek Dünya Kupası'nın charter uçuşlarına olumlu etki edeceği yönünde tahminde bulundu.

Turizmdebusabah'ta yer alan habere göre; Global charter uçuşlarında dünyanın önde gelen şirketlerinden biri olan Chapman Freeborn'un yayınladığı rapora göre gelecek yaz düzenlenecek Dünya Kupası, Johannesburg ve diğer Güney Afrika destinasyonları arasında charter uçuş taleplerinin artacağını gösteriyor.

Dünya Kupası için Güney Afrika'ya 400 bin civarında seyircinin geleceğinin öngörüldüğü raporda Güney Afrika'nın daha önce bu denli büyük bir organizasyona ev sahipliği yapmadığı ve Dünya Kupası'nın havacılık altyapısını test etmek için bir bahane olacağına değinildi.

5 kıta ve 22 ülkede toplam 32 ofisi bulunan Chapman Freeborn'un güney afrika şubesi, özel jet ve ticari charter uçuşlara olan yoğun talebi karşılamak için geçtiğimiz ay hizmete girmişti.

Chapman Freeborn'un İş Geliştirme Direktörü Lizane Albers-Mostert konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:"Destekçilerden, gruplardan, sponsorlar ve medya ortaklarından önümüzdeki yaz için şimdiden talepler gelmeye başladı. Güney Afrika daha önce böyle bir sınav vermemişti. Bu turnuva, güney afrika'nın havacılık altyapısının test edilmesini de sağlayacak."

ÖZEL BİR JETİ DÜNYA KUPASI İÇİN CHARTER UÇUŞUYLA UÇURMAK

Dünya Kupası için Londra'dan Güney Afrika'ya özel jetle charter uçuşu yapmak ve 4 ila 10 gün arasında konaklamak ortalama 80 bin Pound civarına mal oluyor.

UÇUŞ SINAVI VERMEYE HAZIRLANIYORLAR

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000