20 Ocak 2018, Cumartesi 08:46:56

Uçuş sayısı ikiye katlandı

Türkiye'nin Finlandiya ağırlıklı olmak üzere Avrupa pazarındaki güçlü firmalarından Detur'un Alanya Bölge Müdürü Terhi Alanya, Alanya uçuşlarında beklentilerin yüksek olduğunu söyledi.
  • Finler soydaşlarımız
  • Yakit yardiminin etkisi olarak dusunuyorum, kar zarari yapacak bilgi sahibi degilim
  • fin hamamından sıkılan soluğu alanya'da alıyor biz de nasipleniyoruz çok şükür.

FİN pazarının 2016 başta olmak üzere 2017'ye oranla çok ciddi düzeyde gelişme kaydettiğini ifade eden Alanya, "Gelen bütün uçaklar dolu geldi. Şimdi küçük bir molamız var. Şubatın başında İskandinav ülkeleri başlayacak. Finlandiya da martta başlayacak. 2018'de çok fazla artış olacağına inanıyoruz. Finlandiya'dan Antalya'ya geçen yıl haftalık 3 uçak vardı. Bu yıl haftada 7 uçak olacak. Uçak kapasitemizi yüzde 100 arttırdık. Fazla uçak koyduk, ona göre müşteri beklentimiz var" diye konuştu.

'BEKLENTİMİZ ÇOK YÜKSEK'

Terhi Alanya şunları söyledi:

"Finlandiya pazarı şu anda bütün pazarlara göre biraz daha iyi görünüyor. Geçen 2017'ye özellikle de 2016'ya göre daha umutluyuz. Geçen senenin sonbaharı çok iyi gittiği için, yani uçaklar dolduğu için biz de kış boyunca uçak indirmeye devam ettik. Finlandiya'dan uçaklar her hafta geldi. En son uçağımız da 1 buçuk hafta önce geldi. Yani sezon bizim için daha yeni bitti. Senelerdir böyle bir şey yapamamıştık. Şimdi küçük bir molamız var. Şubatın başında İskandinav ülkeleri başlayacak. Finlandiya da mart itibariyle başlayacak. Gazipaşa-Alanya Havalimanı'na FinnAir indiği ve talebi karşıladığı için biz başka ülkelerden uçuş gerçekleştiriyoruz. Finlandiya'dan sadece Antalya'ya uçuyoruz. 2018'de çok fazla artış yakalamayı hedefliyoruz. Finlandiya'dan geçen yıl haftalık 3 uçak vardı. Bu yıl haftada 7 uçak olacak. Yani yüzde 100'den fazla artış yaptık, ona göre de müşteri beklentimiz var" (Yeni Alanya)

Uçuş sayısı ikiye katlandı

Yorumlar

Fimn ~ 6 yıl önce
Finler soydaşlarımız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yakit yardimi ~ 6 yıl önce
Yakit yardiminin etkisi olarak dusunuyorum, kar zarari yapacak bilgi sahibi degilim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
finnish bath ~ 6 yıl önce
fin hamamından sıkılan soluğu alanya'da alıyor biz de nasipleniyoruz çok şükür.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000