09 Ocak 2009, Cuma 14:11:55

Uçuş izni verilmemesi için 150 bin imza toplandı

Gazze'yi bombalayan İsrail uçaklarının Konya semalarında eğitim uçuşuna izin verilmemesi için Sivil Toplum Kuruluşları (STK) tarafından imza kampanyası başlatıldı. İki gün önce başlatılan kampanyada 150 bin imza toplandı. Kampanyada hedef 1 milyon imza.
  • maydanoz aklını başına devşir asıl sen her b..a maydanoz olma , 1-israil bir terör devletidir ve müslüman kanı ile besleniyor ama eninde sonunda ilahi lanete maruz kalıp yok olacak. 2-filistin halkı bizim din kardeşlerimizdir. 3-terör devleti masum bebekleri bombalıyor. 4-bilip bilmediğin her işe burnunu sokma, 5-bir arkadaşın dediği gibi sağda solda öyle konuşma duygusal anına denk geldiğin bir vatan evladı üzer sonra seni savunduğun israiloğulları kurtaramaz seni ve senin gibileri.
  • Biz her b... maydonoz olan bir millet olup çıktık.Bizi ilgilendirmeyen konulara dalıp başımızı belaya sokmakta üstümüze yok.Biz senelerdir pkk ile mücaadele ediyoruz binlerce şehit verdik bu kardeşlerimizin sesi çıkmadı.Hatta topraklarımız içinde birde bunların kırıntıları ile mücaadele etmek zorunda kaldık.O zaman bu kardeşlerimiz neredeydi.Şimdi mi kardeşleri olduğumuzu hatırladılar.Osmanlının son zamanlarında da bizi arkamızdan vuran bu kardeşlerimiz değilmiydi.Aklımızı başımıza alalım,bizim bizden başka dostumuz yok.Etrafımızdaki her b... da maydanoz olmayalım.
  • 2 yourumu yazan arkadaslar aynı kafada olanlar , biz pkk teroru ıle ki 50 bın cocugumuzu kızımızı oglumuzu gencımızı babamızı ve anamızı oldurduler ve biz buna karsı bile aman ırak sınırından iceri 1 bomba dusupte sivillere dokunmayalım die yırtındık bizdemi ırak ın göbeğine bombayı atıp biz hakkımızı arıyoruz bu terorle mucadeledir deseydik. bence bu iki arkadasın solediklerini ciddiyede almıyorum ama banan kalırsa yarın vakit kaybetmeden gazzeye bir bilet alıp orda masum oturan bir ailenin evine çay içmeye gidin ve bomba düşüp öldüğünüzde ne dicekler sizin için merak ediyorum nasıl olsa israil terörist avlıyor buda teröristmi dicekler. siz piyanisti izlemişmiydiniz ordilerde gerçek yahudilere yapılan ama bence buda soykırımdı onlarınkide
  • aralarında ateşkes anlaşması bulunmasına rağmen hamas bu anlaşmayı bozmuş ve 200 füzeyi israil'e atmıştı... israil'in operasyonları bunun üzerine başladı. xyx rumuzuyla yazan yorumcuya katılıyorum. ne yazık ki bu topraklardan tarih boyunca kan ve gözyaşı eksik olmadı, olmayacak.
  • böyle bir yorumu nasıl yaparsınız.bizde yıllardır terörle mücadele ediyoruz kuzey ırak a girdik ama sivillere coluk cocuga zarar verilmedi.adamlar bomba yagdırıyor zavallıların üzerine.katliam soykırım yapılıyor siz neden bahsediyorsunuz.ne savunması ne terorizmi.aklınızı basınıza alın bu söylediklerinizi de dısarda konusmayın baskalarıyla.hassas bir toplumuz birinin duygusal anına denk gelir.basınıza bişy gelmesin ...........
  • ne yazık ki dış poiltikamızı toplumsal tepkilerden ve islami reflekslerden gelen kaygılarla yönlendiriyoruz. İsrail dünyanın "terörist" olarak kabul ettiği Hamas'la mücadele ediyor. Diplomasideki tabiriyle,uluslararası hukuktan gelen "self defence" hakkını yani egemen bir devletin egemen olmayan bir Filistin devletine( egemen olmayan=uluslararsı camiada tanınmayan) kendini savunma hakkını kullanıyor.

İnsani Yardım Vakfı(İHH), İsrail savaş uçaklarının eğitim uçuşlarını Konya'da yapmasını öngören anlaşmanın iptali için imza kampanyası başlattı. Hafta başında başlatılan kampanyaya ilk iki günde 150 bin kişi imza attı. İl merkezinin değişik noktalarında açılan standlarla kampanyayı sürdüren İHH yetkilileri, İsrail savaş uçaklarının yaklaşık 5 yıldır Konya'da eğitim uçuşları yaptığını söyledi. Konya halkı olarak Filistin'de katliam yapan İsrail pilotlarını Konya'da görmek istemediklerini dile getiren yetkililer, desteklerin bu şekilde sürmesi halinde bir haftada hedeflenen sayının yakalanacağını kaydetti. İHH Konya Şubesi Başkanı Fatih Yüksel, İsrail uçaklarının eğitilmesinin iptali için başlatılan imza kampanyasına 7'den 77'ye her yaştan vatandaşın katıldığına dikkat çekti. Fatih Yüksel, "İsrail Devleti, Gazze'de masum sivilleri katlederken, bütün dünya sessiz kalıyor. Bizler, katliamda şehit olan Müslüman kardeşlerimiz için sessiz kalamayız. Konya'da eğitim yapan İsrail savaş uçaklarının gitmesini istiyoruz. Bu nedenle böyle bir imza kampanyası başlattık. Kampanya bittikten sonra toplanan imzaları bakanlıklar başta olmak üzere yetkili kurumlara göndereceğiz." dedi.

Uçuş izni verilmemesi için 150 bin imza toplandı

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

BOB MARLEY ~ 15 yıl önce
maydanoz aklını başına devşir asıl sen her b..a maydanoz olma , 1-israil bir terör devletidir ve müslüman kanı ile besleniyor ama eninde sonunda ilahi lanete maruz kalıp yok olacak. 2-filistin halkı bizim din kardeşlerimizdir. 3-terör devleti masum bebekleri bombalıyor. 4-bilip bilmediğin her işe burnunu sokma, 5-bir arkadaşın dediği gibi sağda solda öyle konuşma duygusal anına denk geldiğin bir vatan evladı üzer sonra seni savunduğun israiloğulları kurtaramaz seni ve senin gibileri.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
xxx ~ 15 yıl önce
Biz her b... maydonoz olan bir millet olup çıktık.Bizi ilgilendirmeyen konulara dalıp başımızı belaya sokmakta üstümüze yok.Biz senelerdir pkk ile mücaadele ediyoruz binlerce şehit verdik bu kardeşlerimizin sesi çıkmadı.Hatta topraklarımız içinde birde bunların kırıntıları ile mücaadele etmek zorunda kaldık.O zaman bu kardeşlerimiz neredeydi.Şimdi mi kardeşleri olduğumuzu hatırladılar.Osmanlının son zamanlarında da bizi arkamızdan vuran bu kardeşlerimiz değilmiydi.Aklımızı başımıza alalım,bizim bizden başka dostumuz yok.Etrafımızdaki her b... da maydanoz olmayalım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ugur ~ 15 yıl önce
2 yourumu yazan arkadaslar aynı kafada olanlar , biz pkk teroru ıle ki 50 bın cocugumuzu kızımızı oglumuzu gencımızı babamızı ve anamızı oldurduler ve biz buna karsı bile aman ırak sınırından iceri 1 bomba dusupte sivillere dokunmayalım die yırtındık bizdemi ırak ın göbeğine bombayı atıp biz hakkımızı arıyoruz bu terorle mucadeledir deseydik. bence bu iki arkadasın solediklerini ciddiyede almıyorum ama banan kalırsa yarın vakit kaybetmeden gazzeye bir bilet alıp orda masum oturan bir ailenin evine çay içmeye gidin ve bomba düşüp öldüğünüzde ne dicekler sizin için merak ediyorum nasıl olsa israil terörist avlıyor buda teröristmi dicekler. siz piyanisti izlemişmiydiniz ordilerde gerçek yahudilere yapılan ama bence buda soykırımdı onlarınkide

Yanıtla

Kalan karakter 1000
peacemaker737 ~ 15 yıl önce
aralarında ateşkes anlaşması bulunmasına rağmen hamas bu anlaşmayı bozmuş ve 200 füzeyi israil'e atmıştı... israil'in operasyonları bunun üzerine başladı. xyx rumuzuyla yazan yorumcuya katılıyorum. ne yazık ki bu topraklardan tarih boyunca kan ve gözyaşı eksik olmadı, olmayacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ghost ~ 15 yıl önce
böyle bir yorumu nasıl yaparsınız.bizde yıllardır terörle mücadele ediyoruz kuzey ırak a girdik ama sivillere coluk cocuga zarar verilmedi.adamlar bomba yagdırıyor zavallıların üzerine.katliam soykırım yapılıyor siz neden bahsediyorsunuz.ne savunması ne terorizmi.aklınızı basınıza alın bu söylediklerinizi de dısarda konusmayın baskalarıyla.hassas bir toplumuz birinin duygusal anına denk gelir.basınıza bişy gelmesin ...........

Yanıtla

Kalan karakter 1000
xyx ~ 15 yıl önce
ne yazık ki dış poiltikamızı toplumsal tepkilerden ve islami reflekslerden gelen kaygılarla yönlendiriyoruz. İsrail dünyanın "terörist" olarak kabul ettiği Hamas'la mücadele ediyor. Diplomasideki tabiriyle,uluslararası hukuktan gelen "self defence" hakkını yani egemen bir devletin egemen olmayan bir Filistin devletine( egemen olmayan=uluslararsı camiada tanınmayan) kendini savunma hakkını kullanıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000