22 Haziran 2016, Çarşamba 10:05:03

Uçuş hattındaki Emniyet binası traşlandı

Uçakların alçalma ve kalkış hattında olduğu gerekçesiyle 14 katlı Adana Emniyet Müdürlüğü hizmet binasının 6 katı yıkıldı.
  • bu binayı oraya yaparken DHMI yetkililerinin "ucus guvenligini tehlikeye sokar" raporuna ragmen "bisi olmaz" kafasıyla izin veren zeka eksigi yetkililerden kurusu kurusuna tahsil edilmelidir. ayrıca zaten seneye tamamen kapanacak olan meydan(natoya tahsis edilecegi soylentisi var ama ne kadar akıllıca orası ayrı tartısma konusu) icin "bu kadar sure bu bina orda kaldı bi sene daha dursun bisi olmaz" mantıgını beklerdim acıkcası
  • Mania Kontrol Heyetinden hesap sorulmalı. Mahkemeye sevk edilmeli ve görevlerini yapmayarak kamuyu zarara uğratmaktan ceza almalılar. Bu işin ilk ayağı Mania Kontrol Heyetidir. Neden susmuş ve neden zamanında bu işe engel olmamışlardır. İnceleme ve soruşturma vede ceza şart.
  • İnşallah sıkıntı yaratan vinç te tez zamanda kaldırılır ve 23 pistine ILS takılır.
  • Adanada eli yuzu tutulur bir daire fiyatinin 300.000 tl oldugu su gunlerde devletin 6 kat binasini zarara sokan yetkiliyi yarginin karsina ciktigini duymak istiyoruz...
  • Sayıştay inceleme yaparak sorumlulara hesap sormalı
  • Darısı İstanbul'da ecdat yadigarı eserleri gölgeleyen gökdelenlerde inşallah.
  • Biz adanalıyık, devletimiz ve insanlarımızı için çalışırık,
  • Bina henüz plan aşamasındayken uyarıldı ama devlet büyükleri dinlemedi nedense.
  • Para devletin milletin parası yakın yıkın acımayın siz!!!!
  • Adana da havaalanı şehrin ortasında kaldı.1930 yıllardan kullanılmaya başlanmış. o zamanki merkezi yerlere 3-4 km mesafede. O zamanlar toprak çok kıymetli. bu nedenle burada uygun bir şeyler yapmaya çalışmış olabilirler . Ama Yapılan bina uçakların iniş ve kalkış da geçtiği yerler.Bu kadar yüksekliğe karar verenlerin konuya önem vermeleri gerekirdi. Ben kendi adıma üzüldüm. Güzel bir bina modern şehir görüntüsüne yakışıyor. Ama 6 katı yıkıldı.Yazık bu memleket ne kadar zor şartlarda kuruldu,bugünlere geldi. Bunun parası vatandaşdan çıkıyor.

Uçakların alçalma ve kalkış hattında olduğu gerekçesiyle 14 katlı Adana Emniyet Müdürlüğü hizmet binasının 6 katı yıkıldı.

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğünün talebi doğrultusunda, uçakların alçalma ve kalkış hattında olduğu gerekçesiyle Adana İdare Mahkemesi tarafından 6 katının yıkılmasına karar verilen 14 katlı Emniyet Müdürlüğü hizmet binasında yıkım işlemleri tamamlandı.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Emniyet Müdürlüğü hizmet binasının son durumu hakkında, Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanı Vali Yardımcısı Ahmet Beyoğlu, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ahmet Kırılmaz ve binanın yapımını üstlenen yüklenici firmanın sahibi Halil Avcı'dan bilgi aldı.

Müteahhit Halil Avcı, 14 katlı inşa edilen binanın kat eksiltme çalışmalarının tamamlandığını ve 6 katın eksiltilerek, binanın 8 kata indirildiğini belirtti.

Demirtaş ise hizmet binasının bir an önce tamamlanmasını arzu ettiklerini bildirerek, binanın eksik bölümlerinin yapımına en kısa zamanda başlanması ve çalışmaların hızlı bir şekilde tamamlanması talimatını verdi.

Uçuş hattındaki Emniyet binası traşlandı

Yorumlar Tüm Yorumlar (21)

YAP ISLET YIK ~ 8 yıl önce
bu binayı oraya yaparken DHMI yetkililerinin "ucus guvenligini tehlikeye sokar" raporuna ragmen "bisi olmaz" kafasıyla izin veren zeka eksigi yetkililerden kurusu kurusuna tahsil edilmelidir. ayrıca zaten seneye tamamen kapanacak olan meydan(natoya tahsis edilecegi soylentisi var ama ne kadar akıllıca orası ayrı tartısma konusu) icin "bu kadar sure bu bina orda kaldı bi sene daha dursun bisi olmaz" mantıgını beklerdim acıkcası

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MANiAAA ~ 8 yıl önce
Mania Kontrol Heyetinden hesap sorulmalı. Mahkemeye sevk edilmeli ve görevlerini yapmayarak kamuyu zarara uğratmaktan ceza almalılar. Bu işin ilk ayağı Mania Kontrol Heyetidir. Neden susmuş ve neden zamanında bu işe engel olmamışlardır. İnceleme ve soruşturma vede ceza şart.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vinç... 100 feet clearance ~ 8 yıl önce
İnşallah sıkıntı yaratan vinç te tez zamanda kaldırılır ve 23 pistine ILS takılır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
xyz ~ 8 yıl önce
Adanada eli yuzu tutulur bir daire fiyatinin 300.000 tl oldugu su gunlerde devletin 6 kat binasini zarara sokan yetkiliyi yarginin karsina ciktigini duymak istiyoruz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.. ~ 8 yıl önce
Adana da düzgün bir daire fiyatı 3+1 , 650-700 milyar DAN aşağı degil keske 300 olsa ..
Sayıştay ~ 8 yıl önce
Sayıştay inceleme yaparak sorumlulara hesap sormalı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 8 yıl önce
Darısı İstanbul'da ecdat yadigarı eserleri gölgeleyen gökdelenlerde inşallah.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Adanalı bedo ~ 8 yıl önce
Biz adanalıyık, devletimiz ve insanlarımızı için çalışırık,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
LTAF ~ 8 yıl önce
Bina henüz plan aşamasındayken uyarıldı ama devlet büyükleri dinlemedi nedense.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
LTFJ ~ 8 yıl önce
Dinlemeyen ve halkı zarara uğratanlar ceza alacak mı?
LTFJ ~ 8 yıl önce
Daha başındayız. Umarız fazla zorlamaz.
Sanmıyorum ~ 8 yıl önce
Vali, emniyet müdürü gibi yetkililerin açıklamalarına bakılırsa ceza verilecek bir durum yok. Ancak ilk baştan beri düşünceleri zaten havalimanı taşınacaktı zaten idi.
birisi ~ 8 yıl önce
Para devletin milletin parası yakın yıkın acımayın siz!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kozanlı ~ 8 yıl önce
Adana da havaalanı şehrin ortasında kaldı.1930 yıllardan kullanılmaya başlanmış. o zamanki merkezi yerlere 3-4 km mesafede. O zamanlar toprak çok kıymetli. bu nedenle burada uygun bir şeyler yapmaya çalışmış olabilirler . Ama Yapılan bina uçakların iniş ve kalkış da geçtiği yerler.Bu kadar yüksekliğe karar verenlerin konuya önem vermeleri gerekirdi. Ben kendi adıma üzüldüm. Güzel bir bina modern şehir görüntüsüne yakışıyor. Ama 6 katı yıkıldı.Yazık bu memleket ne kadar zor şartlarda kuruldu,bugünlere geldi. Bunun parası vatandaşdan çıkıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000