24 Kasım 2011, Perşembe 08:44:20

UÇUŞ EZİYETİ!

ABD’de bir yolcu,uçakta yanında oturan kilolu bir kişi nedeniyle 7 saat ayakta seyahat etti.
  • 800USD bilet parası mı. Hemde USA'de bu nasıl bir uçuş muş böyle ya. 7saat diye uçuş 800usd paramı verilir. Bizde olsa 800 dolar verdim uçakta benim koltukta deyip yanındakine eziyet olurum 7 saat.
  • İnis kalkista ayakta durmasi imkansiz kurallar belli asla hicbir kabin amiri boylerseye izin vermez iniste ucakta olusacak en kucuk sorun yolcunun yaralanmasina sebep olursa bunun hesabini veremez. Kaptanda ayni sekilde buna izin vermez.
  • Allah tan olay amerika da olmuş.kimsenin gıkı çıkmamış.Pegasus ta olsaydı en az 20 sayfa yorum gelirdi.:)))
  • Kardeşim! Uçaklardaki koltuk aralıkları çok dar yav. Eziyetin katmerlisi. Adam uzun ise yazık yav.
  • amerikadaki bir havayolu şirketi valizleri uçağa göndermeden önce yolcunun kilosunu da ölçüyor.eğer yolcu 100 kg dan fazla ise yanındaki koltugu satın almak zorun kalıyor ucustan vazgecerse bilet parası iade ediliyor. bu da başka bir yöntem olabilir aslında.
  • Hey Allahım , O kilolu arkadaşın Allah yardımcısı olsun. Çok ktü bir şey . Ama havayolu şirketindekiler bu durumu bir şekilde çözmesi gerekirdi. O adamda ne yapsın kilo yüzünden iki koltuk parası ödemekte onun için haksızlık.
Arthur Berkowitz adlı yolcu, havayolu şirketi yetkililerine gönderdiği e-postada, 29 Temmuz’da yaptığı seyahati sırasında yaşadığı eziyeti anlattı.

Amerikan Havayolları’na ait 901 sefer sayılı uçakla Alaska’nın Anchorage bölgesinden Philadelphia’ya giderken yanına yaklaşık 180 kilo ağırlığında bir yolcu oturduğunu belirten Berkowitz, kendi koltuğunun yarısını kaplayan diğer yolcu nedeniyle yerine rahat oturamadığı için bütün yolu ayakta gitmek zorunda kaldığını kaydetti.

Uçuş görevlilerinin uçağın dolu olması nedeniyle kendisini başka bir yere oturtamadığını söyleyen Berkowitz, kalkış ve inişte ayakta olduğu için emniyet kemerini takamadığını, bu nedenle tehlikeli bir yolculuk yaptığını da ifade etti.

Berkowitz ayrıca kilolu yolcunun iki koltuk satın alması konusunda önceden uyarılması gerektiğine dikkati çekti.

Havayolu şirketi yetkilileri ise "üzücü" olaydan ötürü Berkowitz’den özür diledi ve yaptıkları açıklamada, "Amacımız mümkün olduğunca en iyi seyahat olanağını sunmaktır. Anlattıklarınız amacımızda başarılı olmadığımız göstermiştir" dedi.

Şirket, tazminat olarak Berkowitz’e 200 dolar teklif etti, ancak talihsiz yolcu bilete bilete 800 dolar ödediği için önerilen bu tazminatı yeterli bulmadı.

(Zaman)
UÇUŞ EZİYETİ!

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 12 yıl önce
800USD bilet parası mı. Hemde USA'de bu nasıl bir uçuş muş böyle ya. 7saat diye uçuş 800usd paramı verilir. Bizde olsa 800 dolar verdim uçakta benim koltukta deyip yanındakine eziyet olurum 7 saat.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
İnis kalkista ayakta durmasi imkansiz kurallar belli asla hicbir kabin amiri boylerseye izin vermez iniste ucakta olusacak en kucuk sorun yolcunun yaralanmasina sebep olursa bunun hesabini veremez. Kaptanda ayni sekilde buna izin vermez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Allah tan olay amerika da olmuş.kimsenin gıkı çıkmamış.Pegasus ta olsaydı en az 20 sayfa yorum gelirdi.:)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Kardeşim! Uçaklardaki koltuk aralıkları çok dar yav. Eziyetin katmerlisi. Adam uzun ise yazık yav.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
amerikadaki bir havayolu şirketi valizleri uçağa göndermeden önce yolcunun kilosunu da ölçüyor.eğer yolcu 100 kg dan fazla ise yanındaki koltugu satın almak zorun kalıyor ucustan vazgecerse bilet parası iade ediliyor. bu da başka bir yöntem olabilir aslında.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Hey Allahım , O kilolu arkadaşın Allah yardımcısı olsun. Çok ktü bir şey . Ama havayolu şirketindekiler bu durumu bir şekilde çözmesi gerekirdi. O adamda ne yapsın kilo yüzünden iki koltuk parası ödemekte onun için haksızlık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000