25 Şubat 2011, Cuma 12:32:22

UÇUŞ EMNİYET VAKFI SEMİNER DÜZENLİYOR

Uçuş Emniyet Vakfı (Flight Safety Foundation) tarafından düzenlenen 23’üncü Avrupa Havacılık Emniyet Semineri, Türk Hava Yolları’nın ana sponsorluğunda 1-3 Mart 2011 tarihleri arasında İstanbul Conrad Hotel’de gerçekleştirilecek.
  • Ne güzel bir etkinlik. Tertipleyenleri tebrik ederim. Ama Havacılık Tıbbı Derneği ve Sivil Havacılık Akademisi olarak biz davet almadık... Sunum yapabilecek kapasitemiz de, söyleyecek sözlerimiz de var. En azından dinleyici olarak çağrılabilirdik. Bilemiyorum bizim seviyemiz yetmiyor mu, aklımızın ermeyeceği kadar üst düzeyde bir toplantı mı olacak?
Türk Hava Yolları'ndan konuyla ilgili yapılan açıklamada şu ibareler yer aldı;

Dünya çapında bir organizasyon olan Türk Hava Yolları’nın kurumsal üyesi olduğu Uçuş Emniyet Vakfı, düzenli olarak yürüttüğü faaliyetlerle, yaptığı çalışmalarla ve düzenlediği seminerlerle havacılık sektöründe uçuş emniyeti arttırmaya yönelik çalışmalar gerçekleştiriyor.

Türk Hava Yolları, uçuş emniyetine olan inancını vurgulamak ve ülkemizde bu yöndeki bilinci arttırmak amacıyla seminerin ilk kez Türkiye’de düzenlenmesini sağlamıştır.

Ana sponsor olarak evsahipliği yapacak olan Türk Hava Yolları, 28 ülkeden 300’ün üzerinde havacılık emniyet uzmanının katılacağı seminerde 35 kişilik uzman ekibiyle yeralacak.

Seminere ilişkin detaylı bilgiye www.flightsafety.org adresinden ulaşılabilir.

Türk Hava Yolları A.O.
Basın Müşavirliği
UÇUŞ EMNİYET VAKFI SEMİNER DÜZENLİYOR

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Ne güzel bir etkinlik. Tertipleyenleri tebrik ederim. Ama Havacılık Tıbbı Derneği ve Sivil Havacılık Akademisi olarak biz davet almadık... Sunum yapabilecek kapasitemiz de, söyleyecek sözlerimiz de var. En azından dinleyici olarak çağrılabilirdik. Bilemiyorum bizim seviyemiz yetmiyor mu, aklımızın ermeyeceği kadar üst düzeyde bir toplantı mı olacak?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000