03 Ekim 2012, Çarşamba 15:15:45

UÇUŞ EKİBİNE TEŞEKKÜR

Adana Orman Bölge Müdürü Zeki Temur, orman yangınlarına havadan müdahale eden uçuş ekibine teşekkür belgesi takdim etti...
  • eee napmış ki arkadaşlar..her yer yandı gitti..havada tur at..neyle söndürüyosunuz siz yangınları :))

Temur, uçak ekibinin yangın söndürmede önemli rol oynadığını belirterek, bölgede alınan yangın ihbarlarının ardından havadan etkin şekilde müdahalelerde bulunduğunu söyledi. küresel iklim değişiklinin bu yıl orman yangınlarında iyice hissedildiğini kaydeden Temur, “Ormanlarımız ülkemizin olduğu kadar tüm insanlığın ortak malıdır, orman yangınlarında sizler ile birlikte orman yangınlarını söndürme çalışmalarında birlikte mücadele etmekten gurur duyduk. İnşallah önümüzdeki yıllarda yine böyle başarılı çalışmalarda beraber yer alırız.” dedi.

Observer pilot Aygün Ogaur ise, “Kanadalı ekip ile Adana Orman Bölge Müdürlüğü çok uyumlu çalıştık. Gelecek yıllarda da bize görev verilmesi halinde aynı özveriyi göstereceğimizden emin olabilirsiniz.” diye konuştu.

Yangın Uçağının sorumlu kaptan pilotu John Adamson’da, Türkiye’yi ve Türkleri çok sevdiğini belirtti. Burada çalışmaktan mutluluk duyduğunu dile getiren Adamson, “Dünya insanlarının ortak malı olan ormanların korunmasında bizler de katkıda bulunduysak ne mutlu bizlere. Bu belge bizleri gururlandırdı.” İfadelerini kullandı.

UÇUŞ EKİBİNE TEŞEKKÜR

Yorumlar

fireman ~ 11 yıl önce
eee napmış ki arkadaşlar..her yer yandı gitti..havada tur at..neyle söndürüyosunuz siz yangınları :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000