19 Şubat 2009, Perşembe 07:49:11

UÇUŞ AKADEMİSİNDE SKANDAL!

13 yaşında öğrenci, kendisinden 26 yaş büyük eğitmeniyle cinsel ilişkiye girdikten sonra intihar etti.
  • Asıl sıkandal, olayın mağduru olan küçücük bir kızın fotoğrafının buraya konması!!!
  • kızın resmini acilen kaldırmanız lazım arkadaşlar. benden size uyarı kız 18 yaşından küçük.

Paul Nichollsİngiltere'de Askeri Uçuş Akademisi öğrencisi 13 yaşındaki Cherrel Evans'ın, kendisinden 26 yaş büyük uçuş eğitmeniyle cinsel ilişkiye girdikten sonra yatak odasında kendisini asarak yaşamına son verdiği öne sürüldü.

Hava Eğitim Komutanı 39 yaşındaki Paul Nicholls, yaşları 13 ve 15 olan 2 uçuş akademisi öğrencisi ile cinsel ilişkiye girmekle suçlandı. Olay, Evans'ın intihar etmesi üzerine bunalıma giren 15 yaşındaki okul arkadaşının, polise giderek Hava Eğitim Komutanı Paul Nicholls ile cinsel ilişkiye girdiklerini itiraf etmesi üzerine ortaya çıktı.

Evans, komutan Nicholls'ın başlangıçta kendilerine bir `baba edasıyla' yaklaştığını ardından ikisiyle cinsel ilişkide bulunmak istemesi üzerine arkadaşı Cherrell'ın bundan korktuğunu öne sürdü. Komutanı ile olan cinsel ilişkisini bugüne kadar kimseye anlatmak istemediğini belirten genç kız, Nicholls'ın kendisini "Anlatırsan her şeyi berbat edersin" diyerek korkuttuğunu vuguladı.

Daily Mail gazetesi, dün görülen davanın ilk duruşmasında juri üyelerine, komutan Nicholls'ın genç kızları baştan çıkartıp ahlak dışı davranışlarda bulunduğunun anlatıldığını yazdı. Ceza Mahkemesi Savcısı Jennet Treharme, 15 yaşındaki uçuş öğrencisinin komutan Nicholls ile aralarındaki cinsel ilişki geliştiğini ve bunu yetkililere söylemekten kaçındığını fakat arkadaşı intihar edince gerçeği anlatmak zorunda kaldığını söyledi. 

 

UÇUŞ AKADEMİSİNDE SKANDAL!

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Asıl sıkandal, olayın mağduru olan küçücük bir kızın fotoğrafının buraya konması!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
kızın resmini acilen kaldırmanız lazım arkadaşlar. benden size uyarı kız 18 yaşından küçük.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000