14 Şubat 2009, Cumartesi 07:27:06

Üçüncü Havalimanı Silivri'nin

İstanbul Büyükşehir belediye meclis toplantısında İstanbul’un 1/100.000 ölçekli çevre düzeni planı belediye meclisinde oy çokluğuyla kabul edildi. Planda, İstanbul’a 3. havalimanının Silivri’de yapılması öngörülüyor...
  • LTBA'yı yada Sabiha Gökçeni Genişletmesinler, 3.Hava limanını açsınlar.Oda yetmez 50 yıl sonra 4.yü açarlar.Dünyada böyle saçmalık görülmüşmü?.Türkiye'de 25o yolcu uçağı var sadece istanbulda 3 adet International Airport!
  • AMİN , kimsenin lügatında veya tekelinde değildir arkadaşım. tüm insanlara , hepimize aittir.lütfen dikkat
  • silivriye havalimanı yapılacağı akpliler tarafından en başından beri biliniyordu. hatta öyle ki istanbul büyükşehir belediyesinin imar bürolarında çalışanlar oralardan arsaları çoktan kapatmışlardı. ne demişler; nazar etme nolur çalış seninde olur..
  • onların lügatından yazalım ki anlayabilsinler : \'\' AMİN \'\'
  • akp o inşaata başlayamadan gider ..
  • silivri çoktan parsellendi buyerleride akp pramosyon olarak yandaşlarına dağıttı bile silivriye yeni liman açılacağı 3 sene önceden belliydi sana bana yedirmezler orayı ama bizler şu akp hükümetinden bir an önce kurtukursak o zaman ülkeyide kurtarmış oluruz .
  • Görün şimdi Silivrideki o bedava tarım arazileri kaça fırlıyor..Elini çabuk tutan yaşadı

Kentin 1/100.000 ölçekli çevre düzeni planının görüşüldüğü belediye meclisi toplantısında söz alan CHP Grup Başkanvekili Kemal Akar, İstanbul’un çevre düzeni planının belediye meclisinden geçmiş bir plan olduğunu söyledi.

Akar, “İstanbul’un bu plana gereksinimi vardı. İstanbul’un bir plan anayasasının olması gerekiyordu. Uzun uzun çalışmalarla İstanbul’un 1/100.000’lik çevre düzeni planına sahip olması konusuna meclis gerekli titizliliği gösterdi” dedi.

Planın 3.5 yıldır meclisin gündeminde olduğunu kaydeden Akar, “Böylesi bir planın İstanbul’da faaliyet gösteren siyasi partilerin, sivil toplum örgütlerinin en üst düzeyinden mutabakatını sağlayacak bir çalışmanın ürünü olmasında yarar var” diye konuştu.

‘İstanbul’un planı’
Daha sonra söz alan CHP’li Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Sağ da, seçime bir ay kala İstanbul’un anayasası denilebilecek bir planın aceleyle verilmiş bir karar olduğunu, bu nedenle meclisten geçirilmesini etik bulmadığını söyledi.

Planda, Silivri’de 3. bir havalimanının öngörüldüğünü hâlbuki 25 kilometre ileride Avrupa standartlarında Çorlu Havalimanı’nın bulunduğunu ifade eden Sağ, çünkü buranın 1. derece korunması gereken tarım alanı olduğunu belirtti. Konuşmaların ardından yapılan oylamada, İstanbul’un 1/100.000 ölçekli çevre düzeni planı oy çokluğuyla kabul edildi.

Milliyet

Üçüncü Havalimanı Silivri'nin

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 15 yıl önce
LTBA'yı yada Sabiha Gökçeni Genişletmesinler, 3.Hava limanını açsınlar.Oda yetmez 50 yıl sonra 4.yü açarlar.Dünyada böyle saçmalık görülmüşmü?.Türkiye'de 25o yolcu uçağı var sadece istanbulda 3 adet International Airport!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
AMİN , kimsenin lügatında veya tekelinde değildir arkadaşım. tüm insanlara , hepimize aittir.lütfen dikkat

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
silivriye havalimanı yapılacağı akpliler tarafından en başından beri biliniyordu. hatta öyle ki istanbul büyükşehir belediyesinin imar bürolarında çalışanlar oralardan arsaları çoktan kapatmışlardı. ne demişler; nazar etme nolur çalış seninde olur..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
onların lügatından yazalım ki anlayabilsinler : \'\' AMİN \'\'

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
akp o inşaata başlayamadan gider ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
silivri çoktan parsellendi buyerleride akp pramosyon olarak yandaşlarına dağıttı bile silivriye yeni liman açılacağı 3 sene önceden belliydi sana bana yedirmezler orayı ama bizler şu akp hükümetinden bir an önce kurtukursak o zaman ülkeyide kurtarmış oluruz .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Görün şimdi Silivrideki o bedava tarım arazileri kaça fırlıyor..Elini çabuk tutan yaşadı

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000